Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263043 Yol bilgisayarında gözükmesi var olduğu anlamına gelmez gelir. cem hocam benim araç 2012 titanyum smart ondada yok bende seveyim şu otosanı Cem abinin mesajı eksik, 2011de var, 2012nin başlarında var, ortasında plus pakette, sonunda tekno pakette. Smart ve X paketle bir alakası yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263045 gelir. Ben o zaman senin y.b'na otomatik uzun far sistemi yazısı getircem, var olacak sende öyle mi Yaptırtmayın, yormayın bak. Denedik yazı geldi ama fos Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263047 Ben o zaman senin y.b'na otomatik uzun far sistemi yazısı getircem, var olacak sende öyle mi Yaptırtmayın, yormayın bak. Denedik yazı geldi ama fos normal durumdan bahsediyoruz, ben o yazıların alayını getirdim bilmiyomusun. ayrıca o durumda DTC atar mutlaka, veya direk ekranda uyarır arıza var diye. diğer mantıkla Mertcanın arabasında hill holder yok, ama yol bilgisayarında var yazıyor, yok mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263048 normal durumdan bahsediyoruz, ben o yazıların alayını getirdim bilmiyomusun. ayrıca o durumda DTC atar mutlaka, veya direk ekranda uyarır arıza var diye. diğer mantıkla Mertcanın arabasında hill holder yok, ama yol bilgisayarında var yazıyor, yok mu? Yahu bunları ikimizde biliyoruz zaten de, olmayan şey bir ekranla gelmesi normal mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263049 Yahu bunları ikimizde biliyoruz zaten de, olmayan şey bir ekranla gelmesi normal mi ekranla geldi demiyor zaten, ki ekranla gelmesi imkansız. konfigrasyon BCMde duruyor. BCM var derse ekranda çıkar yoksa çıkmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263053 Abi zaten otosana benim sevgimde çoook fazla. Bi kaşık değil bir damla suda boğacam yakalarsam Doğanım ben senin araca bakmıştım ya ( camdaki sensörlere) yok aracında.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263054 Doğanım ben senin araca bakmıştım ya ( camdaki sensörlere) yok aracında.. Her biliyem abi. Şu Mardinli kafamı karıştırdı. Zaten kafam doluydu iyice karıştırdı zalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263057 Her biliyem abi. Şu Mardinli kafamı karıştırdı. Zaten kafam doluydu iyice karıştırdı zalım Seni gidi ledçi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263058 Seni gidi ledçi Leyn kafamı kızdırma iç ışıklarada el atarım bak. Gerçi hallettim ama anlatıyım kısaca. Kapı kapalıyken zayıf açılınca normal beyaz led yaptım ama fotosunu atmıycam sana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201411 yıl comment_263621 Benim araç 2012 Haziran üretimi, alırken olmadığını bilerek aldığımı hatırlıyorum. Ön camdaki sensörü olan/olmayan şeklinde gösteren resim yükleyebilecek var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201411 yıl comment_263627 Benim araç 2012 Haziran üretimi, alırken olmadığını bilerek aldığımı hatırlıyorum. Ön camdaki sensörü olan/olmayan şeklinde gösteren resim yükleyebilecek var mı? Resimdeki araçta olduğu gibi, ön camda tuhaf üçgenlerin olması lazım sanırım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201411 yıl comment_263637 Olmadığına emindim, onaylamış olduk. Bilgilendirme için teşekkürler Eylül 17, 201411 yıl Kahraman Karaçoban tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın