Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Değişim Başlasın

Featured Replies

• Yanıt 116
  • Görüntüleme 23,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alparslan Erdin
    Alparslan Erdin

Jant ve lastiklerimiz de tamam Benzemiş mi

• Alparslan Erdin
    Alparslan Erdin

Montajlar tamam buyrun fotolar St orjinal direksiyonumuz St el freni kaplama Ve led stoplarımız

• Alparslan Erdin
    Alparslan Erdin

Stopların gündüz görüntüsü gerçi hava kapalı idi pek gündüz sayılmaz ama idare edin artık         Aynen katılıyorum Yekta ver artık siparişi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

oda olacak en kısa zamanda yarın araç yazılım ve eksoza gidecek ve jantlar takılacak sonra sonra sonraaa ... offf daha yapılacak çok iş var çooook 

Yanıtlama zamanı:

Spoylerimizide bugün taktık

PydU9Z1.jpg

Bu tarz spoyler benimde kafamda. Fakat ben daha çok bagajın hatlarıyla aynı yuvarlak hatlı düşünüyorum. Sizinkiyle hemen hemen aynı sadece köşelere gelen kısım daha yuvarlak olacak. Sizinkide gayet güzel.
Yanıtlama zamanı:

Spoiler bagajın otomatik açılmasını engelliyordu bildiğim kadarıyla. 

Yanıtlama zamanı:

amortisör(ler)ide değiştirerek çözülür aslında ama uğraşmaya değermi/bulunurmu bilmiyorum

Aslında yayların yükü kaldırmak için daha yüksek gerilime ihtiyacı olursa gerdirme yoluyla yani kelepçe ile sıkma tarzıyla çözüm olur gibi. Denemek lazım.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O fiber spoyler için geçerli arkadaşlar ben plastik aldım o yüzden bagajın açılmasın da hiç bir problem yok

Bu tarz spoyler benimde kafamda. Fakat ben daha çok bagajın hatlarıyla aynı yuvarlak hatlı düşünüyorum. Sizinkiyle hemen hemen aynı sadece köşelere gelen kısım daha yuvarlak olacak. Sizinkide gayet güzel.

Bahsettiğiniz kısımların keskin olması araca daha asi bir görünüm kazandırdığını düşündüğüm için bunu tercih ettim sizin istediğiniz gibi var mı bilmiyorum 

Yanıtlama zamanı:

Aslında yayların yükü kaldırmak için daha yüksek gerilime ihtiyacı olursa gerdirme yoluyla yani kelepçe ile sıkma tarzıyla çözüm olur gibi. Denemek lazım.

yaydamı var? amortisör var diye biliyorum ben. yay zaten açık halinde gergin olsa gerek

Yanıtlama zamanı:

yaydamı var? amortisör var diye biliyorum ben. yay zaten açık halinde gergin olsa gerek

Bagajda yay var yahu. Kafam karıştı ha. Yay var heralde
Yanıtlama zamanı:

amortisör(ler)ide değiştirerek çözülür aslında ama uğraşmaya değermi/bulunurmu bilmiyorum

Bulunur belki ama değeceğini sanmıyorum. Öyle aman aman bir fark yaratmıyor spoiler,güzel fakat olmasada olur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bagajda yay var yahu. Kafam karıştı ha. Yay var heralde

bagajda sağlı sollu iki adet yay var sadece sol tarafta da amortisör varmış akşam eve gidince ilk işim ona bakmak oldu ve dediğim gibi spoyler plastik olduğu için bagajın açılmasında hiçbir engel yok hatta daha önceleri biraz sert açılıyordu şimdi oldukça rahat açılıyor :)

Çok güzel olmuş nazar değmesin kazasız belasız güle güle kullanın.

Teşekkürler Hepimize kazasız belasız ve cezasız sürüşler :)

ST Sedan'ların çoğaldığını görmek çok keyifli :)

Aracınızın maşallahı var.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Yolunuz uzun, allah kolaylık versin.

ben 1.5 senedir modifiye yapıyorum arabama,

ve hala bitmedi.

bu kadar bunalamazdım herhalde..

sonlara yaklaştıkca bıkkınlık geldi :)

Bunun Sonu yok her bitti dediğinizde yeni birşeyler çıkıyor şu an aklımda öyle şeyler var ki gece yattığım film şeridi gibi geçiyor aklımdan hastalık bu hastalık :) 

bugün jantlar takılıcak eksozlar yapılacak yazılım açık hava filtresi sonrasında daha bir sürü iş iyileşmez bu hastalık :) 

ST Logolarımızda tamam :)

RbvkfSR.jpg

nGrKrDc.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.