Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Benim ki tablet ben yırtım[emoji4] Benlikte sorun yok nasılsa.Hatundan mı tırsacam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Benlikte sorun yok nasılsa.Hatundan mı tırsacam. Tabiiiiii canııııımmmmm[emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Tabiiiiii canııııımmmmm[emoji1][emoji1] Diyorum niyeti bozuk benim sirinin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Oy oy oy fena bir Güncelleme olmuş[emoji484] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Oy oy oy fena bir Güncelleme olmuş[emoji484] Sıkılınca otur konuş abi ha ha çok güldüm akşam akşam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Diyorum niyeti bozuk benim sirinin Kimin niyeti bozuk emin olamadım Evlimisin demiş ya la Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Kimin niyeti bozuk emin olamadım Evlimisin demiş ya la La merak ettimde sordum. Hani ailece bi çay felan içerik manasında. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Bunu yapabilen beri gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Reset lazım ona Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Benimki yarıda kalıyo ama azcık alttın ittirince düzeliyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Bunu yapabilen beri gelsin. Bende de oldu. Resetle düzeliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Aç kapa yapınca düzeldi ama ilk defa gördüm böyle saçmalık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Aç kapa yapınca düzeldi ama ilk defa gördüm böyle saçmalık Sanki telefon toprak kokmaya başlamış gibi :) Bir kaç kişide olduğuna göre yakın zamanda konu ile ilgili Güncelleme gelir sanki... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Sanki telefon toprak kokmaya başlamış gibi :) Bir kaç kişide olduğuna göre yakın zamanda konu ile ilgili Güncelleme gelir sanki... 1 Ay sonra ios9 geliyor abi.Son güncelleme sonrasında zaten garip şeyler olmaya başladı telefonda.Whatsapp da mesaj gelmiyor bekliyorsun sonra küt diye 30 tane mesaj dökülüyor.Avea dan demek isterdim ama wifi de de aynısı oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Bizde niye olmuyor Senin whatsap gereksiz yoğun herhalde... Ayrıca bunu iOS değil whatsap çözmeli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap