Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Uzun süredir kullandı Yine mi hata var yazı yazmada, alla alla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 (düzenlendi) aynen,anlamadım ben bu işi. Biri bozuluyor diğeri düzeliyor falan.. Mart 29, 2015 Semih G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Neyle nasıl yazmaya çalışıyorsun? Tam olarak Telefon hayırlı olsun, 16 gb almamakla iyi iş yaptın 32 fiyatına 64 almak varken hele. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Neyle nasıl yazmaya çalışıyorsun? Tam olarak Telefon hayırlı olsun, 16 gb almamakla iyi iş yaptın 32 fiyatına 64 almak varken hele. Chrome'dan giriyorum ben genellikle ve standart forumun stili neyse o şekilde yazıyorum, şimdiye kadar nasıl yazıyorsam aynı, bu zamana kadar bir şey yoktu. Neyse olmadı tarayıcı değiştiririm. Teşekkür ederim aklım plusta kalmadı değil lakin onun 64'lüğü beni aşıyordu kamera, ekran ve pilden taviz verdik ama alan kazandık (Bunu tapatalk tan yazdım bu arada) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Chrome'dan giriyorum ben genellikle ve standart forumun stili neyse o şekilde yazıyorum, şimdiye kadar nasıl yazıyorsam aynı, bu zamana kadar bir şey yoktu. Neyse olmadı tarayıcı değiştiririm. Teşekkür ederim aklım plusta kalmadı değil lakin onun 64'lüğü beni aşıyordu kamera, ekran ve pilden taviz verdik ama alan kazandık (Bunu tapatalk tan yazdım bu arada) Plus ayrı dünya Chrome derken Telefon değil dimi? Pc üzerinden chrome. Cep telefonu ile telefonun masaüstünü açıp yazmaya çalışırsanız cortlar. Cepten ya mobil kalacak ya da tapatalk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Plus ayrı dünya Chrome derken Telefon değil dimi? Pc üzerinden chrome. Cep telefonu ile telefonun masaüstünü açıp yazmaya çalışırsanız cortlar. Cepten ya mobil kalacak ya da tapatalk. Yok yok pc üzerinden,telefonda tapatalk kullanırım zaten. Neyse konuyu çokta baltalamayayım, ileride sık sık ziyaret edeceğim zaten yeni ayfoncu olarak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 ios 8.3 geldi. kapsamlı bir güncelleme. Siri Türkçe olmuş. Yükleniyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 ios 8.3 geldi. kapsamlı bir güncelleme. Siri Türkçe olmuş. Yükleniyor. Hepimiz bir anda yüklenmeyelim.. Engin abiden sonra sıra bende 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Pardon, ben görmemiştim yüklemiş bulundum[emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Pardon, ben görmemiştim yüklemiş bulundum[emoji4] Ben de indirdim ama şarj az yüklemiyor.. Çıkıcam birazdan maça.. Siz bi bakın sorun olursa yüklemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 (düzenlendi) Ben de indirdim ama şarj az yüklemiyor.. Çıkıcam birazdan maça.. Siz bi bakın sorun olursa yüklemem Tamam, benimki tablet de şimdi Oğluma söyledim onunki telefon indiriyor Nisan 8, 2015 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Orta tuşa basılı tuttum hadi eve gidelim dedim.Bir hatun sesi tamam dediya la. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Orta tuşa basılı tuttum hadi eve gidelim dedim.Bir hatun sesi tamam dediya la. Güncel mi senin ki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Güncel mi senin ki? Az evvel yaptım abi.Ama yengemin yanında deneme.Bu telefondaki hatun kimse niyeti bozuk abi aman diyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 (düzenlendi) Az evvel yaptım abi.Ama yengemin yanında deneme.Bu telefondaki hatun kimse niyeti bozuk abi aman diyim. Benim ki tablet ben yırttım[emoji4] Nisan 8, 2015 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap