Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 6+ aldım kullanıyorum. Gayet memnunum. İyiki 6 almamışım (şarj süresinden dolayı) Zil sesi problemini şimdi denedim yaşamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Apple ilk çeyrekte yine rekorunu kırmış, haliyle hem ürünlerin (iphone ve mac özellikle) başarısı hem ekibin başarısı bir kez daha görülmüş oldu. Apple’ın 2015’in birinci çeyreğindeki kazancı 74.6 milyar dolar (18 milyarı kâr). Geçen yıl 57.6 milyar dolar geliri (13.1 milyar dolar kâr) Bu sonuçlarla Apple %39.9 büyümüş. Kaynak: http://www.apple.com/pr/library/2015/01/27Apple-Reports-Record-First-Quarter-Results.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 iOS 8.3 ile Türkçe siri telefonlarınızda olacak. (Beta 2'si ile yayınlandı) Ayrıca bunlarda: Rusça, Danca, Hollandaca, Portekizce, İsveççe, Tayca ve Hindistan için İngilizce 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 (düzenlendi) iOS 8.3 ile Türkçe siri telefonlarınızda olacak. (Beta 2'si ile yayınlandı) Ayrıca bunlarda: Rusça, Danca, Hollandaca, Portekizce, İsveççe, Tayca ve Hindistan için İngilizce "siri nasılsın?" dediğimizde "iyiyim sen nasılsın onurcuğum?" mu diyecek? Şubat 23, 2015 Onur Sezgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 (düzenlendi) "siri nasılsın?" "iyiyim sen nasılsın onurcuğum?" mu diyecek? Hahahaa Telefon Ismi ara Isim lütfen Sirii [emoji2][emoji2][emoji2] Şubat 23, 2015 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Hahahaa Telefon Ismi ara Isim lütfen Sirii [emoji2][emoji2][emoji2] ingilizce sorunca cevap veriyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Ulan yokluktan Sirii ye mi yürüyosunuz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Ulan yokluktan Sirii ye mi yürüyosunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 (düzenlendi) Beyler elimde samsung harici batarya var. ben bununla iphone 5s i şarj edebilir miyim ? Tabi ki iphone nun orjinal kablosunu kullanarak. Şubat 26, 2015 Ramazan V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 (düzenlendi) Beyler elimde samsung harici batarya var. ben bununla iphone 5s i şarj edebilir miyim ? Tabi ki iphone nun orjinal kablosunu kullanarak. Dene bakalım, oluyorsa olmuştur, olmuyorsa sağlık olsun[emoji1][emoji1] Şubat 26, 2015 Bekir B. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 (düzenlendi) Beyler elimde samsung harici batarya var. ben bununla iphone 5s i şarj edebilir miyim ? Tabi ki iphone nun orjinal kablosunu kullanarak.Kullanırsın bişe olmaz ben bunu kullanıyorum Şubat 26, 2015 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 (düzenlendi) Abi şarj ediyor orda sıkıntı yok ben telefona zarar gelir mi diye sordum Şubat 26, 2015 Ramazan V. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Abi şarj ediyor orda sıkıntı yok ben telefona zarar gelir mi diye sordum Bir süre kullan bakalım, zarar gelmezse iyi ama zarar gelirse de sağlık olsun [emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Abi şarj ediyor orda sıkıntı yok ben telefona zarar gelir mi diye sordum Valla ben her şarj aletini başkasıyla kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Tablet şarj eden baya uyduruk bir şeyi taksan belki sıkıntı olabilir. Bu arada megbil diye bir zımbırtı aldım 13.000 mah, yeterince uygun ve pek başarılı geldi bana. Şarj süresi biraz uzun sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 (düzenlendi) Uzun süredir kullandığım fakat ben bırak(a)madan o beni bıraktığı için S3'ümle yollarımızı ayırdık. Bugün itibariyle bende Apple dünyasına adım attım,bakalım nelerle karşılaşacağız. Bu arada 6+ 16gb için gittim 6 64gb ile döndüm buda bir değişik oldu Mart 29, 2015 Semih G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap