Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Beyaz Far Ve Park Ampülü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

GE Light Ultra Mega ile Osram NB eşdeğer ürünler, sadece GE 1 tık daha beyaz. Zaten takip ettiğim kadarı ile (diğer forumlar, avrupa forumları) Bosh Plus 90, Osram Night Breaker ve GE Light Ultra Mega +120 en çok tavsiye edilen ürünler.

Sitede üzerlerine tıklayınca biraz daha ayrıntılı puanlamalar değerlendirmeler var.

http://www.adac.de/infotestrat/tests/autozubehoer-technik/gluehlampen/default.aspx?ComponentId=194766&SourcePageId=31895 

merak edip inceledim, başka merak eden varsa diye özet geçiyorum.

gerçektende çok yakınmış değerler, lümen olarak hepsi hemen hemen aynı ama nedense boshun ışık kalitesi çok az düşük kalmış, aralarında en kısa ömürlüsüde o. ilginç bir şekilde philips ve osramın "göz alma" puanları bayağı yüksek GEye göre. Bu durumda en mantıklısı GE görünüyor. Yalnız bir dikkat çeken noktada + kısmına GE için iyi aydınlatma, osram ve philips için çok iyi aydınlatma yazmışlar. Philipsin aralarında en pahalısı. Sonuç olarak, GE Osram ve Philips 3üde iyi, birbirlerine bariz üstünlükleri yok.

• Yanıt 490
  • Görüntüleme 82,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Vee işte sonuç. Assonra Ben memnun kaldım gayet güzel olmuş

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ayna ayarını en içe çevirin boşluk artacak. Fenerle bakın yandan görürsünüz zaten. Aynaya en yakın tırnak. Biraz narin dikkatli olmakta fayda var. Abicim sanmam sonuçta osram. Öyle bişey olursa osr

• Ben hep derim 3 beyazdan uzak duracaksın  kısa far uzun far sis farı 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

merak edip inceledim, başka merak eden varsa diye özet geçiyorum.

Gerçekten güzel açıklama olmuş.

Ben fiyat performans olarak GE. seçtim. Gelsin bakalım değerlendiririm.

Yanıtlama zamanı:

Peki şimdi bu GE http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-h7-general-electric-120-fazla-isik-h7-155186076/detay/ daha beyaz, Osram cool blue 4200k http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/osram-cool-blue-intense-12v-h7-55w-ampul-2-adet-126382488.

Hakan bey GE'nin 4500K olduğunu söylüyor, öyleyse GE daha beyaz olması lazım ama Osram NB ile eşdeğer deyince de bu sefer daha beyaz olması pek mantıklı gelmiyor çünkü aydınlatma performansı gayet iyi deniyor.

Yanıtlama zamanı:

uzun kısa Osram yaptım valla.Bugün kargolanıyor yarına elimde olur.Yarın akşam aydınlatmasını fotoğraflarım hatta videolarım.Kelvin değeri çok yüksek olmayacağından bence gayet yeterli olacaktır.Şehir içinde eskisi gibi zifiri karanlık yerler zaten yok.Far kapalı bile olsa önünüzü net görebiliyorsunuz.O sebeple yağmurda az göstersede çok göstersede şehir içinde sorun olmayacak benim için.Hiç olmadı söker orj takarım sonuçta keyfini de alalım ama.Bugün bagaj için olan ledleri takıyorum.Akşama fotolarını atarım.Orj lamba ve yuvasını iptal ederek takıyorum.Sabah denedim ama sigortasını attırdım vakit olmadığından değiştiremedim.

Şimdi senin uzunlarda kısalarda osram cool blue 4200k mı olmuş olucak.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şimdi senin uzunlarda kısalarda osram cool blue 4200k mı olmuş olucak.

Evet. 8000k olan ampülleri çıkartıp yerine COOL blue takıyorum.Farlar komple aynı seri oluyor :)

Yanıtlama zamanı:

Evet. 8000k olan ampülleri çıkartıp yerine COOL blue takıyorum.Farlar komple aynı seri oluyor :)

En iyisini yapıyorsun bence de. Keza 8000k nın fazla olduğunu ilk aldığında da söylemiştim hatırlarsan. ;):)

Bende şimdi bunu http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/osram-cool-blue-intense-12v-h7-55w-ampul-2-adet-126382488 sipariş veriyorum, uzunlara dokunmuycam şimdilik, ilerde onu da değişirim belki tabi satılmazsa :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

En iyisini yapıyorsun bence de. Keza 8000k nın fazla olduğunu ilk aldığında da söylemiştim hatırlarsan. ;):)

Bende şimdi bunu http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/osram-cool-blue-intense-12v-h7-55w-ampul-2-adet-126382488 sipariş veriyorum, uzunlara dokunmuycam şimdilik, ilerde onu da değişirim belki tabi satılmazsa :D

Uzunlarda beyaz olsun istedim ben. Daha iyi dikkat çekiyor uzun yolda. Uzunla gelen çok oluyor.
Yanıtlama zamanı:

Uzunlarda beyaz olsun istedim ben. Daha iyi dikkat çekiyor uzun yolda. Uzunla gelen çok oluyor.

Bende uzunlar beyaz olsun istiyorum da şimdilik kısa ile başlayım memnun kalırsam uzunlara da aynısından alırım :D

Yanıtlama zamanı:

Led park ampulleri geldi fakat far gelmedi. 2 liralik ledleri yollamışlar farı yollamamışlar :D

fc79facb9f13c509ba4a68a2c00fc688.jpg

Şimdi baktım farkli depolardan farkli kargolarla yollanacak yazıyor. Enteresanmış. 2. Kargoyu bana kitlicekler büyük ihtimal

Yanıtlama zamanı:

Sabri keşke kaliteli bi led alsaydın bunlar 1 2 ay ancak dayanıyor.

Yanıtlama zamanı:

Tavsiye varmı ? 

Yanıtlama zamanı:

Evet kalan siparişlerimde geldi. Akşama fotoları paylaşırım.

536c69dd86ffc0e9613d4ceba540615b.jpg

Abi bunlar zamanla soluyo cansızlaşıyo diyolar doğrumu acaba...

Yanıtlama zamanı:

Tekzenin sitesinde bunlardan vardi sadece bende aynen senin gibi düşünerek 2 tane sipariş verdim. Baktım öldüler hemen güzel birsey alırım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.