Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracımda Tespit Ettiğim Sorunlar (Focus 3)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sanırım kireç lekesi değil hava boşluğu mu kimyasal birsey mi anlayamadım sanki camın içinde ki bişi gibi şimdi karanlık olmasa resim atardım

O zaman üretim hatalı bir cam olabilir. Benim cam şuan ayna gibi. Tabi film olmadığını düşünerek sana üretim hatası olduğunu söylüyorum.
  • Yanıt 49
  • Görüntüleme 7,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bayan sürücü makyaj destek sistemi    BSMDS     Bende de var. Hepsinde var.Sorun değil, bunlar böyle  

• Arkadaşlar bir şeyi atlıyorsunuz, aslında bu ayna işi bilinçli uzun araştırmalar sonucu yapılabildi, zira bayanlar araca bindiğinde baktığı ilk şey ayna vee makyaj tazelemektir, bu sebeble araç belli

• Aynam düşer, Kırıkkale marka sanırım... Keyfine göre kokpitten sesler gelebiliyor; ama sürekli ve rahatsız edici boyutta değil. El freninden ses mes gelmiyor. Nesini deneyeceğimizi de anlamadım, el

Yanıtlama zamanı:

Sanırım kireç lekesi değil hava boşluğu mu kimyasal birsey mi anlayamadım sanki camın içinde ki bişi gibi şimdi karanlık olmasa resim atardım

Mete hemen servise uğra ve tutanakla değişim iste..
  • 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ön koltuk kafalıklarının metallerinin rengi atmamış mı konu sahibinin :)

Garanti kapsamında kafalıkları değiştirdim iki üç ay sonra neredeyse ham demir haline geldi.

Üzüldüğüm şey 20 binlik 2005 model Hyundai araçların aynı malzemeleri yıllarca parıl parıl duruyor biz 58.750 TL verdik 2011 de aynı sene gitti :)  Arabayı bırak eve bir dolap yaptırdım 3 sene önce , 5-10 TL'ye aldığım kulplar ve ayaklar bile parıl parıl duruyor hala.

Yanıtlama zamanı:

Garanti kapsamında kafalıkları değiştirdim iki üç ay sonra neredeyse ham demir haline geldi.

Üzüldüğüm şey 20 binlik 2005 model Hyundai araçların aynı malzemeleri yıllarca parıl parıl duruyor biz 58.750 TL verdik 2011 de aynı sene gitti :)  Arabayı bırak eve bir dolap yaptırdım 3 sene önce , 5-10 TL'ye aldığım kulplar ve ayaklar bile parıl parıl duruyor hala.

20 binlik hyundai geçtik, 5 binlik hacı muratlarınki bile pırıl pırıl. 

Benimkini de parlattılar ama ertesi gün karardı.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim aracımda yukarıda sayılanların hiçbiri olmadı diyordum ki bugün sağ ön kapının alt tarafındaki fitilin sallandığını fark ettim. Daha önce şoför tarafındakilerde de açılma olmuştu ama ittirince yapışmışlardı. Ama sağ kapıdakiler yapışmadı, su gören yer olması nedeniyle sanırım yapışkanı özelliğini yitirmiş. Muhtemelen geçmeli falan da değiller. Servis ne kadar ilgilenir tüm fitilleri kontrol eder mi bilmiyorum. Zarar vermeyen bi yapıştırıcı veya başka bir çözümü olan var mı bu fitilleri tekrar tutturma konusunda. Servis çok ilgilenmezse kendim de uğraşırım belki.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.