Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257500 Arkadaşlar merhabalar ; Bildiğiniz üzere yeni aldığım araç makyajlı kasa ve makyajlılarda sinyal kolunu yarım çektiğimizde 3 kere sinyal vermekte... ama benim araçta ne yaptıysam olmadı... Farklı yerlerde de yazanlar olmuş ama bi çözüm için cevap alamamışlar Yardımlarınızı rica ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257504 Ben ilk defa duyuyorum. Eski kasa sinyal kolu ile değiştirilmiş olabilir mi. Yazılımsal bir sorun da olabilir tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257506 Arkadaşlar merhabalar ; Bildiğiniz üzere yeni aldığım araç makyajlı kasa ve makyajlılarda sinyal kolunu yarım çektiğimizde 3 kere sinyal vermekte... ama benim araçta ne yaptıysam olmadı... Farklı yerlerde de yazanlar olmuş ama bi çözüm için cevap alamamışlar Yardımlarınızı rica ediyorum. Burak evet bu bahsettiğin olay benim araçta var ve ben şehir içinde bunu makas larda çok kuılanıyorum, tabi hangi pakette bu olay var bilmiyorum benim ki trend X. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257508 ben şehir içinde bunu makas larda çok kuılanıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257513 Burak ford başer de ki benim ustalara sordum şimdi, her araçta varmış, tek dokunuşla 3 sinyal olayı, senin durumdan bahsettim birtürlü olmuyormuş diye, beyindeki yazılımdan olabilir dediler, yoksa kol bozuk yada röle falan sorunu olamaz onlarda sıkıntı çıkmaz dediler, istersen bi yetkili servise göster bi yazılımdan baktır. Bana göre çok faydalı bi olay, düz yolda dönmeden öndeki aracı geçeceğin zaman falan baya güzel oluyor, sinyalin takılı kalma olasığı ortadan kalkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257530 Alisinca cok kullaniliyo. Otobanda sollamada ve makaslarda harbiden kolaylik sagliyor [emoji6] Yazilimsal olablr sorununuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl Yazar comment_257541 Burak ford başer de ki benim ustalara sordum şimdi, her araçta varmış, tek dokunuşla 3 sinyal olayı, senin durumdan bahsettim birtürlü olmuyormuş diye, beyindeki yazılımdan olabilir dediler, yoksa kol bozuk yada röle falan sorunu olamaz onlarda sıkıntı çıkmaz dediler, istersen bi yetkili servise göster bi yazılımdan baktır. Bana göre çok faydalı bi olay, düz yolda dönmeden öndeki aracı geçeceğin zaman falan baya güzel oluyor, sinyalin takılı kalma olasığı ortadan kalkıyor. Abi yazılımla çözülebilicek bişey mi ? Gem modülü çıkmasın başımıza Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257547 Burak zaten adamın aracı alal acele satma sebebi sinyal koluymuş:):):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257551 Abi yazılımla çözülebilicek bişey mi ? Gem modülü çıkmasın başımıza Zaten usta GEM modülünde yazılım dedi ama arıza değil yazılım sorunu dedi, yüksek ihtimal ile GEM deki proğramda sorun olmuş olabliir onuda tekrar proğramlarsak sorun çözülür dedi . bence çok sıkıntı etme basit bişey dir o sorun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257564 Burak, kademe olarak hissiyat alıyor musun ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl Yazar comment_257570 Burak, kademe olarak hissiyat alıyor musun ? Yay hissi alıyorum devam edersen çekmeyr zaten tık diyip sinyal konumuna geçiyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257607 Forumdan öğrenip, herzaman kullandığım çok faydalı bir özellik Aynı model diğer araçlarda bulunupta sizinkinde yoksa araştırmak gerek. Kol mu bozuk yoksa sizde mi yok? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257611 Galiba puntolar aynı şekilde 5 kere yanıp sönüyordu. O daha iyi oluyordu, 3 az kalıyor bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257612 Galiba puntolar aynı şekilde 5 kere yanıp sönüyordu. O daha iyi oluyordu, 3 az kalıyor bence. Vw grubunda vag kablosuyla 3-5-7 olarak ayarlayabiliyosun [emoji6] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın