Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus Alacağım Ama

Featured Replies

• Yanıt 120
  • Görüntüleme 24k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tamam kardeşim hemen veriim parası neyse,70 Bin TL.lik Focusu alıcam da üyelik parasından kaçtı dedirtip karizmayı mı çizdirtcem,asla aşağı tarafımı belli etmem,ama bana indirim yap,lansman indirimi g

• Arkadaşım hayırlısı olsun ama önemli olan fiyat sormak değil çünkü günde obayilere 100 kişi fiyat soruyor...ve onlarda alışmış artık...o yüzden anında alış yapabileceğinize ikna etmeniz gerek kapora..

• Bora abi yakup abi çıkmış ben sana ücretleri söyliyeyim... Stardart Fiyat ------- Lansman Fiyat 75 TL--------------------65 TL Bora Abi bu fiyatlar sana özel; Bora Abi için Standa

Yanıtlama zamanı:

Şunu demek istiyorum amaç 1 aracı satmak değil haliyle diğer yola teşvik var. :yeah:

Demek istediğini anladım Yakup'cum da, sende benim ne demek istediğimi anladın sanırım :);)

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar faizler yükselmeden önce mantıklı görünen ford optionsa şu anda girmek akıl karı görünmüyor çünkü son balon ödemeyede faiz uygulandığı için ödenecek toplam tutar normal tüketici kredileriyle yarışıyor. örnekle açıklamaya çalışacağım. ford options da artık peşinat son balon ödeme gibi tutarları değiştirebiliyorsunuz bu güzel olmuş ama örneklerle bakalım gerçekten karlı mı?

örneğin 60000tl olsun araç

33.000 lira peşinat verelim

Ford options son ödeme 12000 seçilmiştir=586x47+12000=39.542+33.000=72.542 TOPLAM

Ford options son ödeme 18000 seçilmiştir=494x47+18000=41.218+33.000=74.218 TOPLAM

Ford FİNANS SEÇİLMİŞTİR faiz%0,89 =721,88 x 48 = 34.650+33.000=67.650 TOPLAM

AKBANK TAŞIT KREDİSİ faiz %1,05 =753,07x48 = 36.148+33.000=69.148 TOPLAM

AKBANK TAŞIT KREDİSİ 60 AY faiz %1,05= 644 x 60 =38.642 + 33.000=71.642 TOPLAM (60 AY olmasına rağmen yinede ford optionsdan daha uygun)

bilgilerinize...

Yanıtlama zamanı:

Kaldı ki birçok banka da Ford options gibi çeşitli taksit seçenekleri sunuyor !

Yanıtlama zamanı:

Evet Ford Options, tamamen araç sahibi olmak için düşünülünce bir cazibesi yok. Aslında burdaki amaç, belli bir ön ödeme ile araç kiralama gibi 3-4 yılda birde aracı yenilemiş olmak. Fakat bu oranlarla o düşünce yapısına bile mantıklı gelmiyor.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus diye başladığım araç alma serüvenini bu gün hiç aklıma gelmeyen bir araçla sonlandırdım..

Bu gün aracı aldım ama Ford değil Latitude aldım..

Bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:

Yeni aracınız hayırlı olsun.. :D Latitude de alsanız focusta hepimiz bir aileyiz...Sizi burada görmekten mutlu oluruz her zaman.. :D Yeni aracınız fotoğraflarını bekliyoruz.... :D

Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Aracınız hayirli olsun :D

Detaylı olarak görüşlerinizi bekleriz aracınız ile ilgili :D

İyi akşamlar

Focus diye başladığım araç alma serüvenini bu gün hiç aklıma gelmeyen bir araçla sonlandırdım..

Bu gün aracı aldım ama Ford değil Latitude aldım..

Bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

En düşük modelin, düz vitesini aldım 2011 model olmasından baya indirim yaptılar.

Rakam focus ile aynıya gelince dayanamadım aldım içi focus a göre aşırı belirgin şekilde geniş.. çok ferah ama aşırı uzun bir araç test sürüşünde çok korktum bir yere toslayacagım diye..

Brodway kullanıyordum 4-5 sene önce 4-5 senedir araç sürmüyorum teknoloji baya gelişmiş bunu farkettim :D

önümüzdeki hafta peşinatı verip alacağım resim eklerim

Aracı gidip yerinde incelemenizi tavsiye ederim.. Aracı görünce direk fikrim değişti ve 3 aydır karar veremezken hemen karar verdim almaya

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın.

Latitude konforlu ve geniş bir araçtır, bu konularda Focus tan iyi olduğuna şüphe yok, yorum ve resimlerinizi bekliyoruz, güle güle kullanın.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun Osman Bey.

Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Renaultun tek oyunu zaten o..Büyük çaplı indirimleri.....biz uğradığımızda Expression donanımlı 1.5 dci latitude yi 52000(o zaman 56000 mıydı neydi)e bırakmışlardı daha pazarlık etmeden...Navi paketiyle felan.. :guitar:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.