Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257362 Herkese merhabalar 2014 focus 7000 de şu anda otomatik.Ocak ayında aldım arabayı hiç bir sıkıntım yok gayet güzel ama geçenlerde şanzıman çok sıcak lütfen frene basın diye uyarı verdi.İlk defa otomatik araba aldım bu normal midir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257365 Çok ısındı ise demesi normaldir. Lütfen kurallarımıza uygun profil resmi yükleyiniz. Sildik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257367 ısındıysa yazması normal de, ısınması normal değil. servise götürün bence.. yoksa yollar kenara park etmiş arabalarla dolardı .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257372 Powershift ve türevi şanzımanlar çok ısındığında bunu yapıyor. Eskisi gibi değil biraz da kullanmasını bilmek gerekiyor. Yani servis hiçbirşey yapmayacak gerçekten anormal bir durum değil ise. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257417 Rampa yukarı yollarda çok dur kalk yapılan trafikte rastlanılan bir durum. Aracın 1-2 vites kararsızlığına düştüğü dur kalklarda oluyor. Manuele alıp 1.viteste veya 1-2 kullanmakla sorun kalmıyor. (Eski otomatiklerde D1 vardı bunun için) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257464 Powershift ve türevi şanzımanlar çok ısındığında bunu yapıyor. Eskisi gibi değil biraz da kullanmasını bilmek gerekiyor. Yani servis hiçbirşey yapmayacak gerçekten anormal bir durum değil ise. Hacı baba sana göre arabanın şanzumanı kullanmayı bilmeden nasıl ısıtılır bi desene hele? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257467 Kullanım klavuzunun aksine hareketler ile. Ayrıca farklı motorlu videoları paylaşmanın bir anlamı olmadığını kaç kere söyledim İzlemeye gerek bile yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257639 Kullanım klavuzunun aksine hareketler ile. Ya tutarsa diyosun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257663 Video nedeninin açıklanması için gayet yeterli geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257748 Ayrıca farklı motorlu videoları paylaşmanın bir anlamı olmadığını kaç kere söyledim İzlemeye gerek bile yok. Seksen sefer söylesende seksen sefer aynı videoyu paylaşırım Yakupcum. Şayet farklı motor bizi pek ilgilendirmiyor, şanzuman benzer. Bu arada kullanma kılavuzunu aç bir okuda hangisi ısınmaya neden olur bi anlat bize de cehaletimizi giderelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257749 Benim dediğimi anlamamışsınız. Cevaben klavuz dedim neyse ben cahilim benim cevabı takma daha iyi olur. Ayrıca şanzımanın aynı olması aynı problem yaşatacağı anlamına gelmez/gelemez. Yorum değil bilgidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257751 Benim dediğimi anlamamışsınız. Cevaben klavuz dedim neyse ben cahilim benim cevabı takma daha iyi olur. Ayrıca şanzımanın aynı olması aynı problem yaşatacağı anlamına gelmez/gelemez. Yorum değil bilgidir. Sıkışınca kaçmaların yokmu senin, seviyoruz be seni Kılavuzda geçmiş model araçların otomatik şanzuman uyarıları aynı. Bir fark yok. Mk1 focus kullanıcısı aynı mantıkta kullanabilir. Kısacası klavuzdaki bir farkı gözetmeksizin normal şekilde kullanılan otomatik şanzumanda kullanıcı farklı birşeye dikkat etmeli diye belirtilmiyor. Kullanıcı değil üretimsel/tasarımsal bir hata olabilir. De senin bu tip konularda olayı eleştiri şeklin problemi standartlara uymamak ve hatta problemi kullanıcıya yüklemek şeklinde oluyor. Algıda seçiciliğinmi yoksa olaylara objektif bakışınımı desem bilemedim. Neyse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257754 Alakası yok da neyse ben bişeyden kaçmıyorum. Sadece konu hakkında teknik detayı %100 veremeyeceğim şeyde uzatmamaya çalışıyorum söz meclisten dışarı insanlara laf anlatmak ve dokunacak konu da ikna etmek zor. Ne zaman tam depoya sahil olurum o zaman sana da cevabını veririm. Benim şuan yapacağım şey hem kendi bilgim hem bunu üreten adamlardan aldığım bilgi aktarmaktan. Ister İnanır insan ister inanmaz. Insanların işine geldiği gibi anlayıp yorumlamasına da alıştık. Kaçan biz olalım dert değil erkeklik kaçmaktan ibaret ahaha ben dediğimin arkasındayım aksi halini teknik olarak vermeden de yorumların benim neznimde önemi maalesef yok. Biz lafını anlamadım arkamdan bir kaç kişi laf diyen varsa buyursunlar birlikte yazışalım. Bu milletin çıkar ilişkisi de çok sıkıcı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın