Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bugün Focusunuzun Hangi Akıllı Özelliğini Kullandınız ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Başlıyorum,

Follow Me ile evime güvenli şekilde girdim :) :)

Follow Me nasıl çalışır,

Kontaktan anahtar çıkarılır ve sellektör yakar gibi far açılır.. (Far kumanda 0 da olacak)

• Yanıt 123
  • Görüntüleme 14,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sen şuan toka takarak zaten tehlikedesin,Hayatını kurtarabilecek şey senin hayatından edebilir , sakat bırakabilir, yüzünü göğsünü yakabilir.. Bilirsin ki sistem gereği airbag açılır ve sen ona

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Hep tak alışacaksın ve onsuz gezmeyeceksin, etraftan komik veya acemi gibi durduğunu düşünüyorsan , sakın öyle düşünme öyle düşünen cahildir takma hep tak pişman olma..Son tavsiyemdir daha da demem

• Kemer takmak bir alışkanlıktır. Kendime ait ilk aracım olan C4 kazandırdı bu alışkanlığı bana.İkazı susmak bilmiyordu Şimdi Yakup'un da dediği gibi 100m gidecek olsam da takıyorum,yürürken adım a

Yanıtlama zamanı:

aslında hiçbişi yapmadan,farlar açıkken anahtarı kontaktan çıkartıp aractan çıkınca kendisi yanmaya devam edip belli bir süre sonra kapatsa kendi kendini...Neden yapılmamışki bu f2,5 da..Sanırım f3 de dediğim gibi bişi yapmışlar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aslında hiçbişi yapmadan,farlar açıkken anahtarı kontaktan çıkartıp aractan çıkınca kendisi yanmaya devam edip belli bir süre sonra kapatsa kendi kendini...Neden yapılmamışki bu f2,5 da..Sanırım f3 de dediğim gibi bişi yapmışlar

Yok öyle bişey :D maalesef ama çok gereksiz olur :) gündüzü var daha onun...Hem yılda kaç kez kullancan ? 2 mi hadi 3 olsun :)

Yanıtlama zamanı:

jettada var ama....hatta uzaktan kumandayla akşam kapıları açınca farlarda açılıyor..Akşam eve gelip aracın kapılarını kilitleyip gidiyosun farlar bir müddet yanmaya devam ediyor....

Yanıtlama zamanı:

asıl yaklaşırken farların yanmaması kötü... kumandadan aracı açtığınızda uzaktan.. gece yanması lazım.. kötü leonda bile vardı...:)

Yanıtlama zamanı:

Muhabbet üzerine hatırladım; o özellik Astra da var ancak herhangi işime yaramadığı için kapalı durumda.

Nadiren follow me işe yarayabiliyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Muhabbet üzerine hatırladım; o özellik Astra da var ancak herhangi işime yaramadığı için kapalı durumda.

Nadiren follow me işe yarayabiliyor.

Hislerime Tercüman oldunuz :) Yemeğiniz benden :)

Yanıtlama zamanı:

Aynen dediğin gibi F3 te bu var . .

Yanıtlama zamanı:

o işe yaramaz, bu işe yaramaz..herkese göre gereksiz olduğu düşünülen özellikler vardır mutlaka.. böyle düşünerek bunların hepsini çıkarırsak ortaya broadway çıkıyor..:)

yapıldıysa hepsi olsun ..gereklidir ki yapmışlar.. o zaman niye donanımlı istiyoruz... her donanımı aynı sıklıkta kullanacağız diye birşey yok... çok az kullanılan bişey birgün gelir o kadar çok işe yarar ki.. iyiki varmış dedirtir.. önemli olanda odur bence ne kadar sık kullanıldığı değil...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

o işe yaramaz, bu işe yaramaz..herkese göre gereksiz olduğu düşünülen özellikler vardır mutlaka.. böyle düşünerek bunların hepsini çıkarırsak ortaya broadway çıkıyor.. :)

yapıldıysa hepsi olsun ..gereklidir ki yapmışlar.. o zaman niye donanımlı istiyoruz... her donanımı aynı sıklıkta kullanacağız diye birşey yok... çok az kullanılan bişey birgün gelir o kadar çok işe yarar ki.. iyiki varmış dedirtir.. önemli olanda odur bence ne kadar sık kullanıldığı değil...

Bu yüzden donanım seçenekleri var.. :)

Yanıtlama zamanı:

Niye işe yaramasın yahu...Bal gibi de yarıyor..Hatta çevredekilerin bile yarıyor..Örneğin tatilde karanlıkta yürümeye çalışıyorduk,adamın teki jettasının uzaktan kumandasını tıklattı farlar açıldı bizde önümüzü görerek yürüdük,adam balkondan görmüş yardımcı olmuş,sağolsun,teşekkür ettik adamcağıza...Karanlıkta arabanızı bulmaya çalışacağınıza uzaktan kumanda karanlık sensörüyle birlikte çalışıp farları yakıyor..Akıllı araba....Tamam ben de Focus hayranıyım ama be kardeşim arabada bişey yoksa da olmaması daha güzel demiyorum...Aksine o kadar para verdiğimiz araçta emsallernde olan bir özellik yoksa bunu da hakkıyla eleştirmek lazım....Focus tasarımcısı falan bile olsan bu kadar eleştirileri savuşturmaya çalışmamalısın..Sonuçta herkes fikrini söyler,ortak bir noktada bulşulur...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abicim kim neyi savunuyor ki , fikir söylemek savunmaksa haklısın !

Konuyu açtığıma pişmanım...Konumuz ne kullandınızdı ama ne olsun'a geldi her zmanki gibi....Kilitleyeceğim devam ederseniz..Keyif vermiyor.

Yanıtlama zamanı:

Bence konuda insanlara seçenk de verebilirsin Yakup,mesela Follow me home,Elektronik çift blgeli klima,bluetooth,sesli kontrol sistemi,araç takip asistanı,sunroof,sıkışmayıönleyen cam ,elektrikli koltuk gibi focusta hayatı kolaylaştıran birçok yararlı özellik bulunuyor...Bu özelliklerin en sıklıkla kullanılanı klima,bluetooth,elektrikli koltuk,kendi kendine yanan farlar,yağmur sensörü ve sony müzik sistemi....Ben focusumda en çok bu özellikleri kullanırdım ve beğenirdim....

Yanıtlama zamanı:

:(

vur kilidi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.