Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 Ford Fiesta St Avrupa

Featured Replies

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 167
  • Görüntüleme 36,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Otosan'ı sevmiyorum. Keşke umurlarında olsa idi. Spor paket getiriyor, içine koyacak motoru yok; Türkiye Ralli Şampiyonası'na Fiesta ile katılıyor ve en güçlü aday, ama imajıı pekiştirecek arabayı

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

- Fiesta ST satışı gelecek yıl başlayacak.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Üretim Video'su - 1080p         Her ST fiesta tıpkı bir Porshe,Ferrari gibi tek tek üretim sonrası test edilir ve bu şekilde tutkunlarına teslim edilir!!!!!

Posted Images

• 3 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Liste Fiyatı 46.000 liradan başlıyor desem ne düşürdünüz ?

Yakuup :) Yok mu ses seda ?

Yarin aricam bir bayiyi ozel siparis vermek istiyorum dicem :D

Yanıtlama zamanı:

"Merhaba, şuan 2012 model Focus Titanium X Tdci HB kullaniciyim, ve avrupada satişta olan Fiesta ST modelinin hala neden gelmedigini merak ediyorum ve talep ediyorum. Fiesta ST modelindeki 1,6 Ecoboost motor suan c-max focus ve kugada mevcut, servis sikintisininda olacagini sanmiyorum. Vw polo gti nasil getirdiyse peugeot 208 gti nasil getirdiyse Fiesta STninde gelmesini istiyoruz. En az polo gti kadar satacagindan eminim.

Umarim mailim ciddiye alinir, iyi calismalar"

Herkes yazsin bisiler birlikten kuvvet dogar ;)

Yanıtlama zamanı:

Bugun sabah beni aradilar.

Genel mudurluge mailiniz iletildi en yakin zamanda haber vereceklermiş.:)

Benide aradilarda uyuyordum açamadim :) Geri aradim ama nafile
Yanıtlama zamanı:

Daha önce yazıştım sanırım,Focus 1.6 ecoboostu Türkiye'ye getirmeyen zihniyetin tek kapili Fiesta styi de getirecegini dusunmuyorum.Şu çağda Marketing sadece Ticari Araç Filosu Üretimiyle sınırlı değil .Müşterinin özellikle gençlerin beklentileri var ve giderilmediğinde diğer markalara yöneliyorlar.Bu tarafta Otasan'in kavrayamadığı şey bahsettiğim genç bireylerin veya performans meraklılarının aile büyüklerini ve etraflarındaki insanları Ford markasından uzaklaştırabileceğini öngörememesi.

Yanıtlama zamanı:

Daha önce yazıştım sanırım,Focus 1.6 ecoboostu Türkiye'ye getirmeyen zihniyetin tek kapili Fiesta styi de getirecegini dusunmuyorum.Şu çağda Marketing sadece Ticari Araç Filosu Üretimiyle sınırlı değil .Müşterinin özellikle gençlerin beklentileri var ve giderilmediğinde diğer markalara yöneliyorlar.Bu tarafta Otasan'in kavrayamadığı şey bahsettiğim genç bireylerin veya performans meraklılarının aile büyüklerini ve etraflarındaki insanları Ford markasından uzaklaştırabileceğini öngörememesi.

:+1:

Yanıtlama zamanı:

Bugun aradilar otosandan beni. Fiesta ST getirilmesi planlanmiyormus. Bende motor focus cmax kugada var icerdeki elektronik aksam ise standart fiestada var, servis acisindan sorun olmaz dedim dedim ama dinletemedim :) Bayiyle veya ozel galerilerle gorusebilirsiniz dediler. Galeriden okey alsak bile garantiye sokabilirmiyiz

Yanıtlama zamanı:

Bugun aradilar otosandan beni. Fiesta ST getirilmesi planlanmiyormus. Bende motor focus cmax kugada var icerdeki elektronik aksam ise standart fiestada var, servis acisindan sorun olmaz dedim dedim ama dinletemedim :) Bayiyle veya ozel galerilerle gorusebilirsiniz dediler. Galeriden okey alsak bile garantiye sokabilirmiyiz

Bayi belki de özel galeride öyle şey olmaz :) dikkat edersen birçok premium 2.el ilanlarında Borusan çıkışlı yazar onlar garantili diğerleri değil yani anlayacağın ..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.