Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212284 O Fiesta ST gelecek Bu mesaji okuyan herkesten rica ediyorum 2 dakikanizi alacak belki. 2-3 cumlede olsa talep ederseniz sevinirim Sabri artan bu vergilerden sonra sanmıyorum çünkü çok pahalı geliyor araba. Otosan getirmek istiyordu çünkü bundan eminim ama sana ipucu ST ye benzer bir versiyon getirilmesi düşünülüyor ST ye alternatif . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212285 Sabri artan bu vergilerden sonra sanmıyorum çünkü çok pahalı geliyor araba. Otosan getirmek istiyordu çünkü bundan eminim ama sana ipucu ST ye benzer bir versiyon getirilmesi düşünülüyor ST ye alternatif .Ama her arabada artis ayni yapacak birsey yok 1.6 alti vergilendirilen bir araba. Makyajsiz kasada gelen 1.6 sport tek kapi vardi 120 hpydi. Onu diyorsan sacma olur oyle birsey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212286 Ama her arabada artis ayni yapacak birsey yok 1.6 alti vergilendirilen bir araba. Makyajsiz kasada gelen 1.6 sport tek kapi vardi 120 hpydi. Onu diyorsan sacma olur oyle birsey. Yok yok artık atm kalkıyor. Daha güçlü ondan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212287 Yok yok artık atm kalkıyor. Daha güçlü ondan. Hee Kugadaki 1.6 EB 150yi diyosun veya Mondideki 160lik olan. Asil o satmaz ya rakiplerinin degerlerlerini yakalayamaz. Ibiza SC FR var 1.4 150 hp. Millet 3-4.000 daha veriyor Cupra aliyor hem 30 hp fazla hemde komple Cupra yani tamponundan direksiyonuna kadar. Bence 55.000 civarina gelebilirse gelsin Fiesta ST almazsam adam degilim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212288 Hee Kugadaki 1.6 EB 150yi diyosun veya Mondideki 160lik olan. Asil o satmaz ya rakiplerinin degerlerlerini yakalayamaz. Ibiza SC FR var 1.4 150 hp. Millet 3-4.000 daha veriyor Cupra aliyor hem 30 hp fazla hemde komple Cupra yani tamponundan direksiyonuna kadar. Bence 55.000 civarina gelebilirse gelsin Fiesta ST almazsam adam degilim Vergilerden önce bile o fiyattan çok fazla idi. Dedim ya alternatif onlarla bir değil sadece güçlü opsiyon amaç. Ayrıca o motor da değil Şuan satışı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212290 Vergilerden önce bile o fiyattan çok fazla idi. Dedim ya alternatif onlarla bir değil sadece güçlü opsiyon amaç. Ayrıca o motor da değil Şuan satışı yok Hadi bakalim, Peugeot 208 Gti kac tane satti ? Az belki ama getirdiler en azindan. Bu bir marka imajidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212291 Hadi bakalim, Peugeot 208 Gti kac tane satti ? Az belki ama getirdiler en azindan. Bu bir marka imajidir. Bilmiyorum ama oyuncak direksiyonu ile o serinin 2008 dahil hiç satmaması gerekiyor senin ibiza daha iyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212293 Bilmiyorum ama oyuncak direksiyonu ile o serinin 2008 dahil hiç satmaması gerekiyor senin ibiza daha iyi Yani baksana o araba getiriliyor, herkesten cok iyi tepki alan Fiesta Stden ses yok. O segmentte en iyisi ya motoruda taniyoruz artik. Focus, Kuga, Mondeo, C-maxde var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212297 Yani baksana o araba getiriliyor, herkesten cok iyi tepki alan Fiesta Stden ses yok. O segmentte en iyisi ya motoruda taniyoruz artik. Focus, Kuga, Mondeo, C-maxde var. İşte ses var ama maalesef olmuyor diyorum ya, bildiğim için bilmesem tamam diyeceğim. yaklaşık 1 yıl önceki muhabbet: Uğraşıyoruz yaklaşık 3-4 ay önceki muhabbet: Maalesef olmayacak Yakında Focus,Mondeo ve C-max'de de olmayacak 1.6 eb hepsi 1.5 eb'ye dönecek aynı gücü verecek korkacak birşey yok ek olarak daha az tüketmesi bekleniyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212305 Aradilar simdi daha ismini dogru soylemeyiyorlar Fiesta Siti modeli icin aramistim diyor Planlanmiyormus ithalati fakat bayiyle gorusup siparis olabilir dedi onu anlamadim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212306 bayiyle gorusup siparis olabilir dedi onu anlamadim O zaman tek tek bayilere gidip masaya oturacaksın ciddi almak istiyorum ne yaparsınız diye.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212310 O zaman tek tek bayilere gidip masaya oturacaksın ciddi almak istiyorum ne yaparsınız diye..Hmm sen az cok bayileri biliyorsun kim yapar boyle birsey ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212311 Hmm sen az cok bayileri biliyorsun kim yapar boyle birsey ? Bilemiyorum da bir sorayım bakayım birine. Olmadı benim görüştüğüm bayilere de sorayım. Otokoçlar ile pek münasebetim yok, bence onlar daha iyi olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212312 Bilemiyorum da bir sorayım bakayım birine. Olmadı benim görüştüğüm bayilere de sorayım. Otokoçlar ile pek münasebetim yok, bence onlar daha iyi olabilir E hadi bakalim zahmet olmazsa sana Haberini bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212313 E hadi bakalim zahmet olmazsa sana Haberini bekliyorum whatsapp... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın