Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Trafik Cezası Sorgulama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Artık cezalar internetten sorgulanabiliyor, böylece trafikte kesilmiş ancak vergi dairesinde henüz işlenmemiş cezaları görebiliyoruz.

http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Trafik_Sorgulari.aspx

yalnız anlamadığım birşey var, Kayıt Bulunamadı diyor, bu ceza yok anlamına mı geliyor yoksa aracımı bulamıyor çözemedim.

• Yanıt 55
  • Görüntüleme 11,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Sürekli taşıyacak hastayı nereden bulacağız onu düşünüyorum. Neyse rapor işini ayarlarım sanırım. 

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ben hükümet olsam yakıt'a indirim yaparım ciddi oranda 1 tl gibi misal. Ama trafikte hataya göz yummam o aradaki farkı canavarlardan alırdım. Ehlileştirirdim hepsini. Böylelikle kimse itiraz bile edem

• Eve ceza geliyor ama EGM nin sayfasında halen görünmüyor. Biride işini iyi yapsın yahu..

Yanıtlama zamanı:

Bence ceza yoktur

ek bilgi arkadaşlar garanti Bankası mobil uygulamada ceza ödemeleri bölümü var oradan plakayı yazıyorsunuz irdsn da varsa cezaniz çıkıyor :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ek bilgi arkadaşlar garanti Bankası mobil uygulamada ceza ödemeleri bölümü var oradan plakayı yazıyorsunuz irdsn da varsa cezaniz çıkıyor

işte orda gecikme olabiliyor, trafik cezayı kesiyor işlenmesi için vergi dairesine gönderiyor, vergi dairesi onu sisteme girene kadar 6 ay bile geçiyordu eskiden. En son en fazla 1 ay sürecek demişlerdi ama bilmiyorum işliyormu. Yani vergi dairesinde işlenmeden bankada vs çıkmaz. 

Yanıtlama zamanı:

işte orda gecikme olabiliyor, trafik cezayı kesiyor işlenmesi için vergi dairesine gönderiyor, vergi dairesi onu sisteme girene kadar 6 ay bile geçiyordu eskiden. En son en fazla 1 ay sürecek demişlerdi ama bilmiyorum işliyormu. Yani vergi dairesinde işlenmeden bankada vs çıkmaz. 

güya 15 güne düşecek.. hatırlarsak, aylar önce kesilip tebligatı gecikmiş cezalar affa mı uğradı bir şeyler yazıyordu medyada..  sistem daha hızlı işeyecek dendi.. göreceğiz olabilecek mi.. 15 gün içinde tebliğ edilemezse, ceza ödenmeyecek gibi birşeyler var..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

demekki kayıt bulunamadı diyince ceza yok demek oluyor :)

ehliyete yazılan diye sorgulanınca yediğim radar çıktı, cmaxi plakadan sorguladım babamın telefonla konuşma cezası çıktı, focusun plakadan birşey çıkmıyor :D

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yaklaşık dört saat içerisinde 3 kez trafik cezası kesilir mi ?  Üstelik aynı istikamette gidiş - geliş ? 

Yanıtlama zamanı:

Yaklaşık dört saat içerisinde 3 kez trafik cezası kesilir mi ? Üstelik aynı istikamette gidiş - geliş ?

O nasıl oluyor ya...

Yanıtlama zamanı:

O nasıl oluyor ya...

Serdar bey urfa-mardin yolu haberin olsun

Yaklaşık 15 yıllık şoförlüğü olan, hayatında (bir kez park cezası haricinde) trafik cezası yemeyen birisi olarak bir günde üç cezanın birden gelmesi biraz garip...Üstelik  iki ceza arasında sadece 11 dk var.

Levent K. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Oy oy oy toplam ne çıktı rakam...

Bu arada geçmiş olsun...

Teşekkür ederim

Cezaların tanesi 172, erken ödeme 129

Ben nerde olduklarını biliyorum abi :)

Yaklaşık dört yıldır gidip geldiğim yol. Radar olduğunu yeni anladım  :) ama biraz pahalıya patladı.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim

Cezaların tanesi 172, erken ödeme 129

Yaklaşık dört yıldır gidip geldiğim yol. Radar olduğunu yeni anladım :) ama biraz pahalıya patladı.

Mardin'e mi geldin abi sen yoksa Viranşehire Urfa arası mı

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.