Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201412 yıl comment_250705 İyi diyorsun da kimse istemiyor Başlık açık kalacak eğer talep olur ve müsait olursak hemen yaparız Kısmet Sen haftasonları test sürüşü olunca çağır gene ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307405 Bu iş yattı galiba. =) Eğer yapmaya karar verirsek 1.6 TDCI HB aracımla katılabilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307407 1.6 Atmosferik Powershift HB, göreve hazır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307410 1.6 Atmosferik Powershift HB, göreve hazır Ajan mert sen gitme bence. Moralin bozulur canın sıkılır. Sen otur evde. O kadar jantlı farlı arabanın içinde mazlum olursun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307411 eksik araba var ise (ve de bende varsa) getiririm ... sorun diil. ...pazar günü test yapmıyoruz nasıl olsa, isterseniz Airbus indireyim ... muHAHAHA (bkn. yalandan kim ölmüş?) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl Yazar comment_307412 eksik araba var ise (ve de bende varsa) getiririm ... sorun diil. ...pazar günü test yapmıyoruz nasıl olsa, isterseniz Airbus indireyim ... muHAHAHA (bkn. yalandan kim ölmüş?) Eee listeye 1.5 tcdi powershift eklenmeli tabikiside Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307413 Eee listeye 1.5 tcdi powershift eklenmeli tabikiside kuga - mondeo - focus tdcı ps ... bunun gibi bir şeyler olabilir, yakında c-max manuel'im gelecek ... o olabilir mesela ... gibi gibi yani. Sonuçta bizim elimizin altında neler var, biliyorsun Yakup ... eksik kalan araç bende var ise getiririm ya da en kötü veririm size ... bakarsınız. Dert diil... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl Yazar comment_307414 kuga - mondeo - focus tdcı ps ... bunun gibi bir şeyler olabilir, yakında c-max manuel'im gelecek ... o olabilir mesela ... gibi gibi yani. Sonuçta bizim elimizin altında neler var, biliyorsun Yakup ... eksik kalan araç bende var ise getiririm ya da en kötü veririm size ... bakarsınız. Dert diil... Tamam abi gönüllüler (ünsüzler) artsın bakalım, çoook teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307418 Tamam abi gönüllüler (ünsüzler) artsın bakalım, çoook teşekkürler. Harbiden komaya girmem dimi orda? Arabayi birakip gitmiyim sonra, +20k masrafa sokma beni Yakup dizele gecicem diye tuketim rekorlari kiricam, guveniyorum kendime Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307427 Harbiden komaya girmem dimi orda? Arabayi birakip gitmiyim sonra, +20k masrafa sokma beni Yakup dizele gecicem diye tuketim rekorlari kiricam, guveniyorum kendime Senin arabanın motürünüdemi test etceniz ki? Ne gerek var ki? Bence sen bi hacı murat al git.Aynı motür nasılsa.Iıııyk atmosferik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307429 Aynı motür nasılsa.Iıııyk atmosferik. Doğru söze ne denir ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307431 Ha hah Mert kesin şuan kanepelerin kenarını kemiriyo sinirden.Mert sakin ol yenmez o yenmez.Git ekmek felan ye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307441 Ha hah Mert kesin şuan kanepelerin kenarını kemiriyo sinirden.Mert sakin ol yenmez o yenmez.Git ekmek felan ye. 1.0 eb fiestamla toz yuttururum atmosferiğe [emoji1] (yürek yedim de az evvel) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın