Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rot-Balans Fiyatı Ne Kadardı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

4 lastik sökme, kışlık yazlık değişim, balans ve takma için 50 TL ödemiştim...

Rot için 25, balans için 25 ödemiştim... yama için 10 ödemiştim... fiyatlar Antalya'da bu şekilde...

Yanıtlama zamanı:

Dur arkadaş hazır rahatlamışlen rahatımı bozayım : naaptın kardeş yaa yeni araba mı aldın :D ben 2-3 ay önce 30 tl vermiştim ama özel fiyattı tabi

Yanıtlama zamanı:

Ben 2 sene önce 20 tl yerine 15 tl'ye sultanbeyli sanayide rot-balans yaptırdığımı hatırlıyorum (ayağım alışsın diye).  O zaman servis aynı işleme 55-60 lira gibi bir rakam söylemişti.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet rakamlar birbirine yakın yada aynı

O zaman bizim alışveriş de sıkıntı yok.

Teşekkür ederim değerli fikirleriniz için

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Fiyatlardaki güncel durum nedir.

Bir arkadaşın aracını götürmüştük başka bir iş için geçen hafta. Liste fiyatları rot-balans 30 ön düzen 30 yazıyordu.

Focus için sorunca onlarda arka düzen de yapılıyor. 30+30+30 yapıyor ama 75'e olur dediler.

MK3 için arka düzen yapılıyor mu? Fiyat uygun mu?

Yanıtlama zamanı:

@Özer Öztürk,

Ben gideli 6 ay kadar olmuştur, fiyat için bir şey diyemem ama güzel bir yer tavsiye edebilirim. Dışarıdan daha uyguna da yaparlar beni söylerseniz. Metro marketten aşağı doğru giderken (yeni sanayi tarafına), sanayinin girişine gelmeden 200 - 300 mt. kadar geride yolun karşısında Lastik Park var.  Gidecek olursanız yardımcı olurum.

Yanıtlama zamanı:

Bedavaya? [emoji99] [emoji99] [emoji99] [emoji99]

Uyu sen uyu... :)

2 defa sadece rot balans için servise gittim ve para vermedim :) dışarıda yaptırsam para verecektim :) bu benim için bedavadır :)
Yanıtlama zamanı:

2 defa sadece rot balans için servise gittim ve para vermedim :) dışarıda yaptırsam para verecektim :) bu benim için bedavadır :)

Normal bakıma ne kadar para veriyorsun?

Rot balansin parasini bakimda pesinen aliyorlar zaten.

Yanıtlama zamanı:

Normal bakıma ne kadar para veriyorsun?

Rot balansin parasini bakimda pesinen aliyorlar zaten.

Normal bakımla rot balansı niye karşılaştırıyosunki şimdi bakımı pahalı yapıyor diye rot balansı dışarıda yaptırıp bi daha mı para vereyim :)
Yanıtlama zamanı:

@Özer Öztürk,

Ben gideli 6 ay kadar olmuştur, fiyat için bir şey diyemem ama güzel bir yer tavsiye edebilirim. Dışarıdan daha uyguna da yaparlar beni söylerseniz. Metro marketten aşağı doğru giderken (yeni sanayi tarafına), sanayinin girişine gelmeden 200 - 300 mt. kadar geride yolun karşısında Lastik Park var.  Gidecek olursanız yardımcı olurum.

Mesajı yazdıktan az sonra Metro markete gittim tesadüf ya. Keşke mesajınızı görseymişim çıkmadan önce. Bir daha oralara gitmem çok sonra olur. Hele Metro'nun perakende fiyatlarını gördükten sonra gidermiyim ayrı konu.

Yanıtlama zamanı:

Mesajı yazdıktan az sonra Metro markete gittim tesadüf ya. Keşke mesajınızı görseymişim çıkmadan önce. Bir daha oralara gitmem çok sonra olur. Hele Metro'nun perakende fiyatlarını gördükten sonra gidermiyim ayrı konu.

Metro marketin tam karşısında Atikop var. Orada ki marketleri deneyin yolunuz düşerse. Çok uygunlar. Özellikle famili.

Buda çok konu dışı oldu ama neyse...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.