Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 4 lastik sökme, kışlık yazlık değişim, balans ve takma için 50 TL ödemiştim... Rot için 25, balans için 25 ödemiştim... yama için 10 ödemiştim... fiyatlar Antalya'da bu şekilde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Dur arkadaş hazır rahatlamışlen rahatımı bozayım : naaptın kardeş yaa yeni araba mı aldın ben 2-3 ay önce 30 tl vermiştim ama özel fiyattı tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Ben 2 sene önce 20 tl yerine 15 tl'ye sultanbeyli sanayide rot-balans yaptırdığımı hatırlıyorum (ayağım alışsın diye). O zaman servis aynı işleme 55-60 lira gibi bir rakam söylemişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Evet rakamlar birbirine yakın yada aynı O zaman bizim alışveriş de sıkıntı yok. Teşekkür ederim değerli fikirleriniz için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Fiyatlardaki güncel durum nedir. Bir arkadaşın aracını götürmüştük başka bir iş için geçen hafta. Liste fiyatları rot-balans 30 ön düzen 30 yazıyordu. Focus için sorunca onlarda arka düzen de yapılıyor. 30+30+30 yapıyor ama 75'e olur dediler. MK3 için arka düzen yapılıyor mu? Fiyat uygun mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 @Özer Öztürk, Ben gideli 6 ay kadar olmuştur, fiyat için bir şey diyemem ama güzel bir yer tavsiye edebilirim. Dışarıdan daha uyguna da yaparlar beni söylerseniz. Metro marketten aşağı doğru giderken (yeni sanayi tarafına), sanayinin girişine gelmeden 200 - 300 mt. kadar geride yolun karşısında Lastik Park var. Gidecek olursanız yardımcı olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Ben 2 senedir serviste bedavaya yaptırıyorum valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Ben 2 senedir serviste bedavaya yaptırıyorum valla Bedavaya? [emoji99] [emoji99] [emoji99] [emoji99] Uyu sen uyu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Bedavaya? [emoji99] [emoji99] [emoji99] [emoji99] Uyu sen uyu... 2 defa sadece rot balans için servise gittim ve para vermedim dışarıda yaptırsam para verecektim bu benim için bedavadır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 2 defa sadece rot balans için servise gittim ve para vermedim dışarıda yaptırsam para verecektim bu benim için bedavadır Normal bakıma ne kadar para veriyorsun? Rot balansin parasini bakimda pesinen aliyorlar zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Normal bakıma ne kadar para veriyorsun? Rot balansin parasini bakimda pesinen aliyorlar zaten. Normal bakımla rot balansı niye karşılaştırıyosunki şimdi bakımı pahalı yapıyor diye rot balansı dışarıda yaptırıp bi daha mı para vereyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 @Özer Öztürk, Ben gideli 6 ay kadar olmuştur, fiyat için bir şey diyemem ama güzel bir yer tavsiye edebilirim. Dışarıdan daha uyguna da yaparlar beni söylerseniz. Metro marketten aşağı doğru giderken (yeni sanayi tarafına), sanayinin girişine gelmeden 200 - 300 mt. kadar geride yolun karşısında Lastik Park var. Gidecek olursanız yardımcı olurum. Mesajı yazdıktan az sonra Metro markete gittim tesadüf ya. Keşke mesajınızı görseymişim çıkmadan önce. Bir daha oralara gitmem çok sonra olur. Hele Metro'nun perakende fiyatlarını gördükten sonra gidermiyim ayrı konu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Mesajı yazdıktan az sonra Metro markete gittim tesadüf ya. Keşke mesajınızı görseymişim çıkmadan önce. Bir daha oralara gitmem çok sonra olur. Hele Metro'nun perakende fiyatlarını gördükten sonra gidermiyim ayrı konu. Metro marketin tam karşısında Atikop var. Orada ki marketleri deneyin yolunuz düşerse. Çok uygunlar. Özellikle famili. Buda çok konu dışı oldu ama neyse... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap