Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201412 yıl comment_240165 Selamlar, Araç daha 3000 km de sağ arka koltuğa birisi oturduğunda sinir bozucu bir gıcırtı sesi geliyor,servise gittim ne hikmetse servis danışmanı araca bindi ses gelmedi kullanırken gıcır gıcır ses sinir bozuyo karşılasan oldumu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201412 yıl comment_240168 Sırtlığı açın oturduğu metal yeri yağlayın veya selpak ile kaplayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201412 yıl comment_240170 Benimde sürücü koltuğundan geliyor minübüs koltuğu gibi mübarek servise gidecem bir ara Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201412 yıl comment_240174 Aynı sıkıntı benim de sürücü koltuğun da bende gidecem bir ara servise araç daha 3500 km de Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201412 yıl comment_240207 Selamlar, Araç daha 3000 km de sağ arka koltuğa birisi oturduğunda sinir bozucu bir gıcırtı sesi geliyor,servise gittim ne hikmetse servis danışmanı araca bindi ses gelmedi kullanırken gıcır gıcır ses sinir bozuyo karşılasan oldumu? zeki bey focusların arka koltukları 2+1 şeklinde parçalı olduğundan bu sıkıntı oluyor.Çaresi ise koltuğun kancasının tutunduğu demiri yağlamak ya da koli bantı ile bir kaç tur sarmak.Sorunu çözecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201412 yıl Yazar comment_240232 emniyet kemerinin olduğu yerden geliyordur diye düşünmüştüm ama demek ordan,bi bulmaya çalışacağım bakalım başarılı olabilecekmiyiz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201412 yıl comment_240564 Aynı sorunu bende yaşıyorum. Gıcırtı Sesi sağ taraftaki koltuktan geliyor. Ancak 2nci farklı bir ses (cırcırcır şeklinde dönme sesi gibi) daha geliyor. O 2nci ses emniyet kemerinin olduğu yerden geliyor sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201412 yıl comment_240565 Aynı sorunu bende yaşıyorum. Gıcırtı Sesi sağ taraftaki koltuktan geliyor. Ancak 2nci farklı bir ses (cırcırcır şeklinde dönme sesi gibi) daha geliyor. O 2nci ses emniyet kemerinin olduğu yerden geliyor sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201412 yıl comment_263219 aynı sorun bende de var çok sinir bozucu her güzelin bir kusuru var Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201411 yıl comment_263518 Emniyet kemerinin oradan gelen gıcırtıya 3 farklı servis (Ordu Altaş-B.Çekmece Çetaş-Sancaktepe Atılgan) çare bulamadı.Aracım sol direkten gelen gıcırtı yüzünden 2 gündür Haramidere Kent-fordda yatıyor.Ustaya sesi duyurduktan sonra yeter artık bu sesi halledin dedim.Eğer yapamazsanız mühendis yardımı alın dedim.Bekliyoruz bakalım 2. günün sonunda aracınız hazır haberi gelmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201411 yıl comment_263542 Emniyet kemerinin oradan gelen gıcırtıya 3 farklı servis (Ordu Altaş-B.Çekmece Çetaş-Sancaktepe Atılgan) çare bulamadı.Aracım sol direkten gelen gıcırtı yüzünden 2 gündür Haramidere Kent-fordda yatıyor.Ustaya sesi duyurduktan sonra yeter artık bu sesi halledin dedim.Eğer yapamazsanız mühendis yardımı alın dedim.Bekliyoruz bakalım 2. günün sonunda aracınız hazır haberi gelmedi. Ufuk, duydun tabi makyajlı focuslar Ocak'ta TR de olacak diye, :):):):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201411 yıl comment_263631 Abi Focus alma konusunda biraz daha düşünürüm.En azından ilk alanlardan olmam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201411 yıl comment_263664 Abi Focus alma konusunda biraz daha düşünürüm.En azından ilk alanlardan olmam. Zaten ilk değil ki mevcutun daha iyisi geliyor bu hep böyle oldu öyle de olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201411 yıl comment_263788 Arka koltukta aynı yere Aynı problem bendede var bakım zamanı söylesem ilgilenirler herhalde Focusun geneteğinde var herhalde Eylül 18, 201411 yıl Osman Mollaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201411 yıl comment_263789 Benimde koltuktan değilde müziğin sesini açınca sol arka kapı içinden ses geliyor.Tıpkı kapı ceplerine sert birşey koyduğumuzda tıngırdarya müzikle birlikte aynı ses.Kapı bileşenlerinden değilde içinden geliyor ses. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın