Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201412 yıl comment_230800 Merhaba abilerim kardeşlerim..benm 2013 focus3 hb aracım var..derdim start stopla ilgili..aracım bugünlerde tuşa basıp bütün ışıkların sönmesini bekleyip debriaja öyle bastığım halde çalışmıyor elektriği iletmiyormu ne oluyorsa.ekranda lütfen debriaja basın diyo.debriaja bastığımı algılayamıyomu napıyosa.sora kapatıp tekrar deniyorum yine çalışmıyo ve bu kezde debriajla frene aynı anda basın yazıyo.basıyorum ama bı kezde çalışır gibi yapıyo çalışmıyo..üçüncü dördüncü denememde çalışıyo..bu genel bir sorunmudur.bunu yaşayan varmıdır..bilginiz varsa lütfen bu konuda ne yapabilirim beni bilgilendirin.ayrıca böyle bişeyi neden yapıyo olabilir ? Şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201412 yıl comment_230802 Ben 2 aydır kullanıyorum, hiç böyle birşey ollmadı, bence en kısa zamanda bir servise göstermelisin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201412 yıl comment_230803 Servis'e gidin. Çok şey olabilir. Sitemizde benzer başlıklar da var inceleyin lütfen sormadan önce Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_230807 özetle 1) önce debriyaja basmadan basıp ışıkların sönmesini beklemenize gerek yok, gereken ışıklar için kendisi bekler. Yani doğrudan araca binip debriyaj ardından düğme yapabilirsiniz. 2) böyle bir genel sorun yok. Benim başıma en fazla gelen çok hafif marştan sonra durması oldu, o durumdada ikinci seferde çalıştı hep. Uzun zamandır oda olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_230814 Muhtemelen debriyaj sensöründe bir temassızlık var, bence de servise gidin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_230907 bende de hiç böyle bir sorun olmadı!. bende sadece bir kez camı kapatırken düğmeye bastığımda carrzzztt diye bi ses geldi, araba çalışmadı; bir daha öyle yapmamam gerektiğini anladım sadece bir daha da olmadı!.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_230916 Pek öyle buradan tavsiye verilebilecek bir sorun gibi gelmedi bana.. Servise uğramakta fayda var.. Ayrıca hiç kimsede duymadım, genel bir sorun fln değil.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_230926 2 yıl oldu bu dediklerinizin hiçbirini yaşamadım servise gitmeniz lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın