Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus3 Anahtarsız Çalıştırma Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba abilerim kardeşlerim..benm 2013 focus3 hb aracım var..derdim start stopla ilgili..aracım bugünlerde tuşa basıp bütün ışıkların sönmesini bekleyip debriaja öyle bastığım halde çalışmıyor elektriği iletmiyormu ne oluyorsa.ekranda lütfen debriaja basın diyo.debriaja bastığımı algılayamıyomu napıyosa.sora kapatıp tekrar deniyorum yine çalışmıyo ve bu kezde debriajla frene aynı anda basın yazıyo.basıyorum ama bı kezde çalışır gibi yapıyo çalışmıyo..üçüncü dördüncü denememde çalışıyo..bu genel bir sorunmudur.bunu yaşayan varmıdır..bilginiz varsa lütfen bu konuda ne yapabilirim beni bilgilendirin.ayrıca böyle bişeyi neden yapıyo olabilir ? Şimdiden teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Ben 2 aydır kullanıyorum, hiç böyle birşey ollmadı, bence en kısa zamanda bir servise göstermelisin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler hemen inceliyorum

Yanıtlama zamanı:

özetle

1) önce debriyaja basmadan basıp ışıkların sönmesini beklemenize gerek yok, gereken ışıklar için kendisi bekler. Yani doğrudan araca binip debriyaj ardından düğme yapabilirsiniz.

2) böyle bir genel sorun yok. Benim başıma en fazla gelen çok hafif marştan sonra durması oldu, o durumdada ikinci seferde çalıştı hep. Uzun zamandır oda olmadı.

Yanıtlama zamanı:

bende de hiç böyle bir sorun olmadı!.

bende sadece bir kez camı kapatırken düğmeye bastığımda carrzzztt diye bi ses geldi, araba çalışmadı; bir daha öyle yapmamam gerektiğini anladım sadece :kıhkıh: 

bir daha da olmadı!..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.