Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi Cep Telefonu Alınır ?

Featured Replies

• Yanıt 65
  • Görüntüleme 13,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• iphone 3g 8g 2.el

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

kutu içeriğinide anlat beğenir belki

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Benim hanımda, daha önce Sony'den çok memnun olduğu için oda ille sony olsun diyor. Bu ikisinden biri olucak, şu an kararsız kaldığı tek şey dokunmatikmi alsam kızaklı tuşlumu alsam ikileminde Birde

Yanıtlama zamanı:

Estağfurullah abicim sen bizim geçtiğimiz yollardan geçip geri dönüp bi daha geçmişsin :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onlara bakmadım araştırmadım bilemiyorum..Forumlardan bak bence..

2.el piyasası ve kullanım kolaylığı için Nokia.. Olmadı biraz daha ekle 3gs al hiç uğraşma

2.el olayını salla gitsin. uzun vadeli kullanıcı için önemsiz bence. Çünkü hepsininde ederi yarı yarıya düşüyor. Nokia lara ısınamıyorum ben eşimde hoşuna giden bi model bulamadı Nokia'dan. Samsung asla düşünmüyoruz, kullandığı şu an Samsung ve memnun değil. Geriye hem tasarımını beğendiği hemde daha önce kullanıp memnun kaldığı dayanıklılık ve kalite olarak bence Nokia'dan üstün olan Sony kalıyor. İphone dedim ama düşünmüyor kesinlikle İphone. Yoksa 3GS alana kadar, geçenki gönderdiğin gibi bi 4 isterdim. Ya geçenki demişken ben kalan 50 yi göndermedim demi sana unuttum valla hemen gönderiyorum. Sorry :)

Yanıtlama zamanı:

2.el olayını salla gitsin. uzun vadeli kullanıcı için önemsiz bence. Çünkü hepsininde ederi yarı yarıya düşüyor. Nokia lara ısınamıyorum ben eşimde hoşuna giden bi model bulamadı Nokia'dan. Samsung asla düşünmüyoruz, kullandığı şu an Samsung ve memnun değil. Geriye hem tasarımını beğendiği hemde daha önce kullanıp memnun kaldığı dayanıklılık ve kalite olarak bence Nokia'dan üstün olan Sony kalıyor. İphone dedim ama düşünmüyor kesinlikle İphone. Yoksa 3GS alana kadar, geçenki gönderdiğin gibi bi 4 isterdim. Ya geçenki demişken ben kalan 50 yi göndermedim demi sana unuttum valla hemen gönderiyorum. Sorry :D

Sony iyi o zaman..Kullananları bulsan iyi olur kronik hata felan olmasın..Ani ucuzlamış tellere dikkat..Abicim nedemek.. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Estağfurullah abicim sen bizim geçtiğimiz yollardan geçip geri dönüp bi daha geçmişsin :)

Benimki latifeydi evet. Dediğin gibi geçtik tabi.

Ama bazan tecrübe yaşla sabit olmuyor. Herkesin çok tecrübeli olduğu bazı şeyler vardır hayatta. Yaşça küçük olan birisi bazı konularda büyük olandan tecrübelidir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sony iyi o zaman..Kullananları bulsan iyi olur kronik hata felan olmasın..Ani ucuzlamış tellere dikkat..Abicim nedemek.. :D

Bu 2 sony teli DH de bi çarpıştırayım o zaman :D:)

Yanıtlama zamanı:

Bu 2 sony teli DH de bi çarpıştırayım o zaman :D:)

Abi neden samsung düşünmediniz yeni telefonları çok iyi diyorlar beğenmeme sebebini söyle de bende alacağım çünkü :D

Yanıtlama zamanı:

Abi galaxy gio hakkında bilgin var mı niyetim var da :)

Kimçok iyi diyor ya :D abartmasınlar :D bazı modelleri iyidir.

Onur Solmaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi neden samsung düşünmediniz yeni telefonları çok iyi diyorlar beğenmeme sebebini söyle de bende alacağım çünkü :D

Düşünmeme sebebi, eşimin şu an kullandığı Samsung'un orta sınıf bi telefonu ama kaç kez servise gitti. Keza 2 kız kardeşininde Samsung var farklı modeller, onlarda sık sık servise gittler. O yüzden soğuduk Samsung'dan. belki dediğin model iyi olabilir ama eşime şu saatten sonra Samsung bedava olsa beğendiremem keza bende soğudum.

işletim sistemi android mi ?

Bilgim yok ayrıntılı ama samsung'un son çıkan Galaxy S2 iyi..

Evet o dediği Samsung android işletim sistemi, gösterdiğim sonylerden dokunmatik olanda android.

Arkadaş almış Galaxy 2 beğendim, çok güzel, iphone dan daha şık ama daha becerikli mi onu bilemiyorum.

Tasarım olarak o tarz tellerden çoğu İphone dan daha şık zaten ama işte işlevsellikde takılıyorlar çoğu.

Benimde Sonye xperia arc modeli çok hoşuma gitti. Sıkılırsam iphone dan satıp onu alırım ilerde yada yeni çıkan olursa o zaman onu.

Yanıtlama zamanı:

İphone hepsinden kalite ama plastik yok üzerinde :D farkı bu :D

iphone'den sonra onlar seni tatmin etmez..

Tasarım olarak o tarz tellerden çoğu İphone dan daha şık zaten ama işte işlevsellikde takılıyorlar çoğu.

Benimde Sonye xperia arc modeli çok hoşuma gitti. Sıkılırsam iphone dan satıp onu alırım ilerde yada yeni çıkan olursa o zaman onu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İphone hepsinden kalite ama plastik yok üzerinde :D farkı bu :D

iphone'den sonra onlar seni tatmin etmez..

İphone dan sonra sen ne kullanıyon şimdi :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.