Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201114 yıl Yazar comment_20888 yokyok yusufum onun kaşıntısı farklı ondan böle numaralar çekiyor...hyundai dış tasarım olarak güzel...ama içinde o kaliteyi yakalayamıyor...hayırlısı olsun alacaklara hb...alanında diğer markaların birbiriyle yarışı gelişimleri için uygun birfiyat aralığında yerini bulacaktır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201114 yıl comment_20890 Hyunda B sınıfır bir aracına fuar'da 45 bin TL fiyat çekmişti..O andan sonra hyundai ucuzdur diyemiyorum ben ve sanmıyorum ki ucuz olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201114 yıl comment_20891 yokyok yusufum onun kaşıntısı farklı ondan böle numaralar çekiyor...hyundai dış tasarım olarak güzel...ama içinde o kaliteyi yakalayamıyor...hayırlısı olsun alacaklara hb...alanında diğer markaların birbiriyle yarışı gelişimleri için uygun birfiyat aralığında yerini bulacaktır... abi ben bunu neye benzeteceksin diye merak etmiştim.... :) (Susuyorum kaşıntım geçti şimdi...) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201114 yıl comment_20893 yokyok yusufum onun kaşıntısı farklı ondan böle numaralar çekiyor...hyundai dış tasarım olarak güzel...ama içinde o kaliteyi yakalayamıyor...hayırlısı olsun alacaklara hb...alanında diğer markaların birbiriyle yarışı gelişimleri için uygun birfiyat aralığında yerini bulacaktır... abi ben bunu neye benzeteceksin diye merak etmiştim.... :) (Susuyorum kaşıntım geçti şimdi...) :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201114 yıl comment_20923 Hyundai bu modelinde standart üstü bir konfor ve kalite için söz vermiş; seneye gelecek olan yeni Civic hb de de yeni 1600cc dizel olacak ve sürüş özellikleriyle konforu çok daha iyi olacakmış! Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201114 yıl comment_20924 Hyundai neden beni kendisini sevmeye zorluyor böyle F2 mi almadan öncede i30 la F2 arasında gidip gelmiştim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl Yazar comment_32395 arkası biraz alfa quilietta cakması gibi olmuş.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32406 Yeni Focus HB'te arka stoplara uzantıları nedeniyle çoook eleştiri gelmişti, demek Hyundai yapınca güzel yapıyor! İkincisi Elantra'da yolcu kabini görsel olarak çok basık, orantısız ve çirkin duruyor, bu da öyle ise benim için kafadan red nedeni. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32415 Bu sabah ilk kez bir elentrayı trafikte gördüm. Fotolarında beğendiğim aracı yanımdan geçerken beğenmedim, garip bir durum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32416 Bu sabah ilk kez bir elentrayı trafikte gördüm. Fotolarında beğendiğim aracı yanımdan geçerken beğenmedim, garip bir durum Geçenlerde benzer bidurum banada olmuştu ama pek üstüne olmamıştım biranlık öyle gelmiştir diye. Yalnız değilmişiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32417 Bu sabah ilk kez bir elentrayı trafikte gördüm. Fotolarında beğendiğim aracı yanımdan geçerken beğenmedim, garip bir durum Bunu bende söyledim geçenlerde.. Sebebi; Çizgiler cok abartılı accent daha oturakli ama o da ufak.. Accent on arka farlari elentraya taksınlar Ehuheur --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32423 Hyundai bence artık süper arabalar yapıyor.Arabamı satıp i30 almayı düşünüyorum...Ehehehhüeee.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32424 Bora abi eğer çok istiyorsan 40-45 bandında aracını alabilirim... ÜstÜne de sonra bakarız... :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32428 Bora abi eğer çok istiyorsan 40-45 bandında aracını alabilirim... ÜstÜne de sonra bakarız... :D Yok yeaaaa,ölmÜş eşşek arıyon galiba Hasan...Seni gidi seniiii....Benim arabayı alabilecek arkadaş henÜz forumda Üye olmadı..EhehehhÜeee...Yanlış anlaşılmasın,alabilecek derken maddi anlamda demiyorum,almak istemeniz için arabamı satmamı istemeniz lazım ki hiç birinizde arabamı satmam için gereken zor durumda kalmamı istemez diye söylÜyorum,ödeme gÜçlÜğÜne dÜşmemi isteyen hiç bir forum Üyesi yoktur herhalde dimi..) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32433 Yok yeaaaa,ölmÜş eşşek arıyon galiba Hasan...Seni gidi seniiii....Benim arabayı alabilecek arkadaş henÜz forumda Üye olmadı..EhehehhÜeee...Yanlış anlaşılmasın,alabilecek derken maddi anlamda demiyorum,almak istemeniz için arabamı satmamı istemeniz lazım ki hiç birinizde arabamı satmam için gereken zor durumda kalmamı istemez diye söylÜyorum,ödeme gÜçlÜğÜne dÜşmemi isteyen hiç bir forum Üyesi yoktur herhalde dimi.. ) Duyguların pik yaptığı bir cÜmle olmuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın