ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 On 07.04.2016 at 23:29, Mert Yürüyen said: @ER-OL Otomotiv OEM ST spoiler var mı şu anda stoklarda? ST olarak maalesef mevcut değil zetec olarak var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Berk INCEPTION Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 @Yakup Çağatay@Mert Yürüyen @Kaan Yagizerve bahsedemediğim diğer arkadaşlar Zetec spoileri almalı mıyım ? Stok jant ve arabayla.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Ben çıktığı günden beri alınması gereken ilk parça diyorum ama st mi zetec mi bilmem pek fark göremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 HB araç için mutlaka alınması gereken bir parça olduğunu düşünüyorum. Olmazsa olmazlardan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Ben de spoiler'i beğenen takımdayım ... HB'e çok yakışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 @H. Cenk abi HB araca mutlaka alınması gerekiyor... Zetec mi ST'mi dersen? ST, Zetec'e göre daha keskin hatlara sahip biraz daha agresif bir spoiler... Senin aracında full body kit olmadığından bence senin için ideali daha kibar olan Zetec'i alıp kullanman. Ben mesela şuanda OEM ST Spoiler arıyorum bulursam belki alıp Zetec'i satıcam... Haberleşelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 7 dakika önce, Mert Yürüyen said: @H. Cenk abi HB araca mutlaka alınması gerekiyor... Zetec mi ST'mi dersen? ST, Zetec'e göre daha keskin hatlara sahip biraz daha agresif bir spoiler... Senin aracında full body kit olmadığından bence senin için ideali daha kibar olan Zetec'i alıp kullanman. Ben mesela şuanda OEM ST Spoiler arıyorum bulursam belki alıp Zetec'i satıcam... Haberleşelim ıııhhh..2. el almam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 1 dakika önce, H. Cenk said: ıııhhh..2. el almam o zaman servisten 1.000 TL ile mutluluklar dilerim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 3 dakika önce, Mert Yürüyen said: o zaman servisten 1.000 TL ile mutluluklar dilerim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eymen Koyb Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 Selamlar. Focus3 icin st spoiler var mi? Varsa orjinal ford urunu mu? Fiyat nedir? Tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 11.04.2016 - 10:06 tarihinde, ER-OL Otomotiv yazdı: ST olarak maalesef mevcut değil zetec olarak var. @Eymen Koyb Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap