Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Aldığım Aksesuarlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Pazartesiyi bekliyorum izne ayrılıyorum.3 gün sırf arabanın sorunlarıyla uğraşcam.Cımartisi kahve içsek mi?yada pazar

3 gün sırf arabanın sorunlarıyla uğraşıcam diyosun ama eğerki kötü senaryo işlerse eğer 1 ay arabasız kalıcan biliyosun değil mi? :)

Kahveya yaz beni uyar.

• Yanıt 215
  • Görüntüleme 37,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Çin siparişim paçalığıda arabama taktım. Sadece shark anten kaldı gelince takılıcak. Focus yazısı fosforlu normal bakışta görünmüyor. Beğenilerinize sunarım.

• @Doğan Kurban,Abi ürünlerin pazarlamacısı gibi anlatmışsın.. Baylar bayanlar, şu elimde görmüş olduğunuz, fennin son harikası      http://www.dailymotion.com/video/xax1dp_sener-sen-tras-bicagi-nost

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

2 adet cebi var arabamın artık

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

3 gün sırf arabanın sorunlarıyla uğraşıcam diyosun ama eğerki kötü senaryo işlerse eğer 1 ay arabasız kalıcan biliyosun değil mi? :)

Kahveya yaz beni uyar.

Biliyem sağlık olsun başkan.Artık hiçbir soruna kendimi üzmeyecem gülüp geçecem.Araba sorun değil Mertcan dan alırım nasılsa kullanmıyo :D

Yanıtlama zamanı:

Biliyem sağlık olsun başkan.Artık hiçbir soruna kendimi üzmeyecem gülüp geçecem.Araba sorun değil Mertcan dan alırım nasılsa kullanmıyo :D

Kötü senaryo ne nasıl bir gizemdir bu [emoji3][emoji3][emoji3]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kötü senaryo ne nasıl bir gizemdir bu [emoji3][emoji3][emoji3]

Yahu bu arada yağ değişiminden sonra yakıt yükselmemesi gerekmezmi. Benmi yanlış hatırlıyorum. 8,5 den aşa düşmüyor
Yanıtlama zamanı:

Yahu bu arada yağ değişiminden sonra yakıt yükselmemesi gerekmezmi. Benmi yanlış hatırlıyorum. 8,5 den aşa düşmüyor

Yükselir abi [emoji2][emoji2][emoji2]

Yanıtlama zamanı:

Kahveya yaz beni uyar.

Abi hayirdır o kadar büyuk ne sorunu var arabanın...
Yanıtlama zamanı:

Abi hayirdır o kadar büyuk ne sorunu var arabanın...

Sıkıntısı bence yanlış yerde sorun çözümünü araması, yoksa ciddi bir problemi yok :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sıkıntısı bence yanlış yerde sorun çözümünü araması, yoksa ciddi bir problemi yok :)

Yok başkan bu sorunlara Tan a gitces bir kardeşimle. O beni tanıştırcak ben halledecem :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Rüzgarlığa ufak dokunuş yaptım. Kromlarının kalan yerlerinide yapıştırdım bugün. Ama şu var bugün yağmur yağarken camı araladım gayet yeterliydi benim için.

5a02bf43c55962837c9a717534650bb6.jpg

Yanıtlama zamanı:

Farlardan haber ver abi,ufak şeyleri geçelim :D

Olmaz mı, bugün takmışlar...

Bekir B. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Olmaz mı, bugün takmışlar...

Foto yok,bilgi yok Doğan abiden beklemezdim böyle şeyleri  :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Farları taktım ama özellikle bekliyorum fotolar için. Fotolar güzel çıkmıyor bembeyaz far çıkıyor. En güzeli video çekip atarım yarın karanlıkta. Sadece şunu diyebilirim. Normal far el feneriymiş diye hissettim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.