Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Sytle 2013 Usb Girişinden Android Telefon Destekliyormu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bende style plus var usb girişinden Galaxy s4 ü şarj ediyor ama müzik olayını denemedim :)

• Yanıt 44
  • Görüntüleme 21k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ford onu takmamış demekki  

• Nuri Şahbazlar
    Nuri Şahbazlar

Cevaplarınız için teşekkürler gene hayallerim suya düştü ama genede mutluyum aracımdan

• veya telefon auxtan bağlanıp içindeki müzikler dinlenebildiği gibi , arama geldiğinde müzik kısılıp karşının sesi otomatikman hoparlöre verilir ve telefon da kişiye yakın konumlandıysa hoparlör de kon

Yanıtlama zamanı:

Android yazılımlar açık kaynak kodlu yazılımlar oldğundan ve  her an virüs tehdidi barındırdığından mevcut aracın müzik seti yazılımını etkileyebilir. Bundandır ki bazı firmaların ürünlerinde bu gibi sorunlar sıkça yaşanıyor. Size tavsiyem  Android tel. bağlarken "USB Hata Ayıkalama Modu" nu devre dışı bırakarak telefonun orjinal data kablosuyla tekrar deneyin. 

yarın sabah bunu deneyeyim şarj etsin yeterde çakmaklıktanda sarj olmuyo 

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar cep telefonları için uygun şarj aleti almadıkça hepiniz pile zarar veriyorsunuz. Bilginize

oda doğru çok acil şeyler olmadıkça kullanmamak en iyisi

Yanıtlama zamanı:

o nerden çıktı 

orjinal olmayınca bir çok sıkıntı çıkartıyo

Yanıtlama zamanı:

Bende çakmaktan yavru :)

Bilgisayarın usb sinden şarj etmek sıkıntı değilse arabanın usb sinden de olmaz sanırım... Bence..

Yanıtlama zamanı:

Çakmaktan diyorum ya

Yazdıktan sonra farkettim :)

Yanıtlama zamanı:

veya telefon auxtan bağlanıp içindeki müzikler dinlenebildiği gibi , arama geldiğinde müzik kısılıp karşının sesi otomatikman hoparlöre verilir ve telefon da kişiye yakın konumlandıysa hoparlör de konuşma seslerinin iyi kötü alıyor ve bir nevi araç kiti olarak kullanılabiliyor. . Tek gereken 2 ucu 3.5 stereo jaklı ara kablo telefondan auxa ..

hepsi güzelde bu  2 ucu 3.5 stereo jaklı kabloyu arabanın neresine takıcaz style larda aux girişi yok varsada ben bulamadım size zahmet yardımcı olun lütfen...

Yanıtlama zamanı:

hepsi güzelde bu  2 ucu 3.5 stereo jaklı kabloyu arabanın neresine takıcaz style larda aux girişi yok varsada ben bulamadım size zahmet yardımcı olun lütfen...

Kol dayama içine ve torpido gözünün iç yukarı bölümüne bakınız. Yoksa yoktur. 

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Orijinal Samsung araç şarjı ile çakmak girişinden şarjda bir sorun yaşanmıyor. Ancak USB girişi gerçekten problem. Eski kasa Samsung'ları şarj ediyor, Galaxy S4 sonrasını şarj edemiyor. (Telefonu sürekli tak çıkar yapmışsın gibi yapıyor.) Müzik filan dinlemekse bırak telefonu, USB bellekte bile problemli. Ben daha henüz aracın beğenip çalabildiği bir USB bellek denk getiremedim.

Sefil bir medya sistemi var bu Focus'un cidden.

Yanıtlama zamanı:

Orijinal Samsung araç şarjı ile çakmak girişinden şarjda bir sorun yaşanmıyor. Ancak USB girişi gerçekten problem. Eski kasa Samsung'ları şarj ediyor, Galaxy S4 sonrasını şarj edemiyor. (Telefonu sürekli tak çıkar yapmışsın gibi yapıyor.) Müzik filan dinlemekse bırak telefonu, USB bellekte bile problemli. Ben daha henüz aracın beğenip çalabildiği bir USB bellek denk getiremedim.

Sefil bir medya sistemi var bu Focus'un cidden.

Yolda buldugum 512 lik bellekten bile muzik dinleyebiliyorum,aracinizda sorun olabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.