Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214464 Arkadaşlar 2013 model focus style aracımda arkadaşımın ıphone 5 markalı telefonunu usb girişinden bağladım araç telefonu tanıdı ama benim samsung s4 markalı telefonu olsun sony xpria Z bağlanmıyor bu konu hakkından bilgisi olan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214465 Buradan kontrol edermisin http://www.ford.com.tr/otomobiller/teknolojiler/mobil-cihaz-uyumlulugu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl Yazar comment_214470 Verdiğiniz sitede bluetooth ile veya sesli komut ile sorgulama yapabiliyorsunuz benim istediğim o değil. Zaten 2013 style'de bluetooth yok sesli komut yok usb girişinden telefonu bağlayabilmek derdim benim ıphone bağlanıyor diğer telefonlar neden bağlanmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214472 Verdiğiniz sitede bluetooth ile veya sesli komut ile sorgulama yapabiliyorsunuz benim istediğim o değil. Zaten 2013 style'de bluetooth yok sesli komut yok usb girişinden telefonu bağlayabilmek derdim benim ıphone bağlanıyor diğer telefonlar neden bağlanmıyor Özür dilerim karıştı. Çünkü sebebi USB'nin müzik çalar için çalışıyor olması iphone ise ipod ile aynı yazılımı kullanıyor haliyle cihaz müzik çalar olarak görüyor. Android ile çalışan müzik çalarda olmadığı için uyumsuz olması bana çok normal geldi Aux girişini kullanın varsa tabi style'da olup olmadığı aklımda değil de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214481 Android ile çalışan müzik çalarda olmadığı için uyumsuz olması bana çok normal geldi Abi Samsung'un Androidli müzik çalarları var... http://www.samsung.com/global/microsite/galaxyswifi/gs3/gs3_main.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214485 Abi Samsung'un Androidli müzik çalarları var... http://www.samsung.com/global/microsite/galaxyswifi/gs3/gs3_main.html Ford onu takmamış demekki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl Yazar comment_214492 Cevaplarınız için teşekkürler gene hayallerim suya düştü ama genede mutluyum aracımdan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214501 Cevaplarınız için teşekkürler gene hayallerim suya düştü ama genede mutluyum aracımdan Ve bunu kontrol etmeyi de unutma lütfen, sadece bt ile ilgili ise tek yapacağın şey servisten güncelleme sorgulamak olacak gibi duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214505 aynı araç bizde var sadece rengi kum gri ama dertlerimiz ortak hiç değilse ordan sarj edelim oda olmuyo kabloyu baglayınca sürekli takılıp çıkartılmış gibi gözüküyo. bendeki telefon s3 mini Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl Yazar comment_214522 aynı araç bizde var sadece rengi kum gri ama dertlerimiz ortak hiç değilse ordan sarj edelim oda olmuyo kabloyu baglayınca sürekli takılıp çıkartılmış gibi gözüküyo. bendeki telefon s3 mini onun çözümünü çakmaklıkta buldum 2-3 tl'ye 10 numara usb çakmaklık alıyorsunuz Ben öyle çözdüm problemi ama ilk başta benimde öyle oldu takılıp çıkıyormuş gibi biraz zorladım ben taktım çıkardım falan kabul etmişti. Ama müzik dinlenmiyor işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214532 onun çözümünü çakmaklıkta buldum 2-3 tl'ye 10 numara usb çakmaklık alıyorsunuz Ben öyle çözdüm problemi ama ilk başta benimde öyle oldu takılıp çıkıyormuş gibi biraz zorladım ben taktım çıkardım falan kabul etmişti. Ama müzik dinlenmiyor işte çakmaklıkla denedim yine olmadı bende mi sorun var acaba iphoneyi sarj ediyo ama samsunga gelince tıkanıyo yarın başka bi çakmaklık alacağım yada komşunun f3 de deneyeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214586 Amaç müzik dinlemekse usb üzerinden 4-8gblık birşey takın mp3 dinleyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl Yazar comment_214587 Bende aldığımdan beri öyle kullanıyorum zaten Engin Bey aldım 8 gb usb bellek onunla idare ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214588 Amaç müzik dinlemekse usb üzerinden 4-8gblık birşey takın mp3 dinleyin. veya telefon auxtan bağlanıp içindeki müzikler dinlenebildiği gibi , arama geldiğinde müzik kısılıp karşının sesi otomatikman hoparlöre verilir ve telefon da kişiye yakın konumlandıysa hoparlör de konuşma seslerinin iyi kötü alıyor ve bir nevi araç kiti olarak kullanılabiliyor. . Tek gereken 2 ucu 3.5 stereo jaklı ara kablo telefondan auxa .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214609 Android yazılımlar açık kaynak kodlu yazılımlar oldğundan ve her an virüs tehdidi barındırdığından mevcut aracın müzik seti yazılımını etkileyebilir. Bundandır ki bazı firmaların ürünlerinde bu gibi sorunlar sıkça yaşanıyor. Size tavsiyem Android tel. bağlarken "USB Hata Ayıkalama Modu" nu devre dışı bırakarak telefonun orjinal data kablosuyla tekrar deneyin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın