ER-OL Otomotiv Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2014 (düzenlendi) Ford Focus 3 st body kit Açıklama: Ürünler eşdeğerdir. Komple kit'dir Stoklarla sınırlıdır. Fiyatı: Kdv dahil 2600 tl. İçerik: Ön tampon Ön tampon panjur Ön tampon sis far çerçeveleri Arka tampon Arka tampon kedi gözleri St spoiler Çeki demir kapak St marşbiyel bakalitleri Kasım 11, 2015 ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 fotoğraf koyabilirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Ford Focus 3 st body kit Açıklama: Ürünler eşdeğerdir. Komple kit'dir Stoklarla sınırlıdır. Fiyatı: 2500+kdv İçerik: Ön tampon Ön tampon panjur Ön tampon sis far çerçeveleri Arka tampon Arka tampon kedi gözleri Sol far Sağ far St spoiler Çeki demir kapak St marşbiyel bakalitleri Ürünleri görselleriyle birlikte eklememiz mümkün müdür? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Parçaları tek tek alabilme imkanımız var mı ? Yoksa set olarak mı almak zorundayız ? Sonuçta sedancıyız ve arka tampon spoiler gibi şeylerin bize uyacağını sanmıyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Parçalar astarlı mı araç renginde mi geliyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Malesef kit le komple geliyor tek mevcut degil . Parçaları tek tek alabilme imkanımız var mı ? Yoksa set olarak mı almak zorundayız ? Sonuçta sedancıyız ve arka tampon spoiler gibi şeylerin bize uyacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Parçaları tek tek alabilme imkanımız var mı ? Yoksa set olarak mı almak zorundayız ? Sonuçta sedancıyız ve arka tampon spoiler gibi şeylerin bize uyacağını sanmıyorum. Sizde haklısınız fakat bu kiti set olarak aldıgımız icin set olarak satıyoruz. İlerleyen zamanlarda tek ön tampon kiti de getirtme durumumuz olabilir. Parçalar astarlı mı araç renginde mi geliyor ? Astarlı olarak geliyor siz boyatıyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Sizde haklısınız fakat bu kiti set olarak aldıgımız icin set olarak satıyoruz. İlerleyen zamanlarda tek ön tampon kiti de getirtme durumumuz olabilir. Teşekkürler cevabınız için, öyle bir girişimde bulunursanız çok güzel olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Bence birlikte alinabilir siz onunu kullanirsiniz ben arkasini nasil fikir ? Çok güzel fikir ama şuan için benim açımdan mümkün değil maddiyat açısından İleride kısmetse ama farları nasıl paylaşırız onu çözemedim sağ-sol olarak mı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Merhabalar; Far hariç alma imkanımız yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Merhabalar; Far hariç alma imkanımız yok mu? Su an stoklarimiz tukenmistir . Yaz ortasi gibi farsiz setler gelicek yine burdan detaylari paylasirim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Su an stoklarimiz tukenmistir . Yaz ortasi gibi farsiz setler gelicek yine burdan detaylari paylasirim . Heyecanla bekliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Köfteci Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Hiç indirim yokmu pazarlık payı felan ☺️ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 Hiç indirim yokmu pazarlık payı felan ☺️ Şu an stogumuzda mevcut degil ama daha uygun fiyatla gelecek yakın sürede . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap