Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Tdci Enjektör Sorunu...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yakıt ile problemler garantiye girmez fakat yakıtı devamlı aynı yerden alıyorsanız ve fişleri topluyorsanız (bunu yapan varmı bilmem) yakıt firmasından tahsil edebilirsiniz ama enjektörü değiştirmek yerine tamir ettirin delphi bosch bölgenizde araştırın özel servisleri vardır geçmiş olsun

Tamiri yaptıracak yerler var o sıkıntı değil niyeti bozdum garanti kapsamında yaptıracam yakıt fişi olayınıda hallettim

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 20,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Ve uğraşlarım sonucu garanti kapsamında değişim onayı geldi enjektör garantiden değişim olacak

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Ve aracımı bugün teslim aldım 1 adet enjektör değişimi garantiden yapıldı...

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

bu nasıl iş ya enjektör garantiye girmez miymiş ? O zaman garanti niye var? Ama yakıttan kaynaklanan bir sıkıntı varsa adamlar garanti vermeyebilir zaten ordaki yakıtların hepsi şüpheli bi kere ordaki

Yanıtlama zamanı:

Yakıtın hangi özelliği enjektörü bozuyor?

Çalışma düzensizliği, kurumlanma, falan anlarım da bu kadar kısa sürede ne yakıtmış bu enjektörü bozan, üstelik de değişim gerektiren?

Yanıtlama zamanı:

Burda hepsi aynı ne yaparsın işte güvenle alabileceğim yer yok bakalım forda mail attım ne olacak...

Kızıltepe de Soil vardi Urfa yolu çıkışında YIBO'nun yanindaki ben ordan alıyordum mazotu orasi digerlerine nazaran yine iyiydi , müşterileri de bayagi fazla Kızıltepe nin çoğu ordan yakıt aliyordu , banada bi arkadas onermisti bende memnundum valla isterseniz orayi bi deneyin derim
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kızıltepe de Soil vardi Urfa yolu çıkışında YIBO'nun yanindaki ben ordan alıyordum mazotu orasi digerlerine nazaran yine iyiydi , müşterileri de bayagi fazla Kızıltepe nin çoğu ordan yakıt aliyordu , banada bi arkadas onermisti bende memnundum valla isterseniz orayi bi deneyin derim

Koşar petrolü diyorsun :)

Benim işyerim hemen orada otelin yanında yibo bu sene imam hatip oldu...

Benim mazotum sağlam onda sıkıntı yok servisle görüştüm bir çaresine bakacaz diyor enjektörün yerini değiştirip bide öyle kontrol edeceklermiş...

Yanıtlama zamanı:

Nşallah  garantiye  girer ford un  Opet ısrarı var  birde  Opet  harici  yerden yakıt almadıysan iş kolay gibi  ama  hayırlısı  olsun 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Nşallah garantiye girer ford un Opet ısrarı var birde Opet harici yerden yakıt almadıysan iş kolay gibi ama hayırlısı olsun

Opetten kasıtlı almıyorum...

Yanıtlama zamanı:

Aracı aldığımda  söylendi bana  enjektör arızası yakıtla ilgili bir sorun olduğunda  araç anahtarını opet kartı veriyorsun  yakıt sistemi ile ilgili  ne olursa  garantiden hallediyoruz denildi.Opet kullanmayı sevmiyorum bende  işte ne olur ne olmaz diye koç sağ olsun opetci olduk.İnşallah  sıkıntını karşılarlar

Yanıtlama zamanı:

Koşar petrolü diyorsun :)

Benim işyerim hemen orada otelin yanında yibo bu sene imam hatip oldu...

Benim mazotum sağlam onda sıkıntı yok servisle görüştüm bir çaresine bakacaz diyor enjektörün yerini değiştirip bide öyle kontrol edeceklermiş...

evet kosar petrol. .valla ordaki opet in yakıtı berbatti ben birdefa aldım araba resmen bayilmisti..Yakıtta sorun yoksa garantiden degistirirler o zaman
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ve uğraşlarım sonucu garanti kapsamında değişim onayı geldi enjektör garantiden değişim olacak

Yanıtlama zamanı:

Hadi geçmiş olsun Serdar'ım ....ödeyecek olsaydın rakam ne olacaktı,bilgin var mı.?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hadi geçmiş olsun Serdar'ım ....ödeyecek olsaydın rakam ne olacaktı,bilgin var mı.?

Evet var abi parça fiyatlarını söylüyorum sadece işçilik hariç

Servis 780 tl

Erol oto 550 tl gibi bişey dedi

Antalya Öztürk'ler oto 400 tl

Eskişehir tekford. 300 tl

Çakır oto ümit 600 tl

Hepsi orjinal dedi ürünlere

Yanıtlama zamanı:

Evet var abi parça fiyatlarını söylüyorum sadece işçilik hariç

Servis 780 tl

Erol oto 550 tl gibi bişey dedi

Antalya Öztürk'ler oto 400 tl

Eskişehir tekford. 300 tl

Çakır oto ümit 600 tl

Hepsi orjinal dedi ürünlere

Ooooo tekrar geçmiş olsun Serdar'ım ....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ooooo tekrar geçmiş olsun Serdar'ım ....

Daha bir çok yerden fiyat aldım bunlar aklımda kalanlar...

Teşekkür ederim :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.