Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl Yazar comment_209299 yakıt ile problemler garantiye girmez fakat yakıtı devamlı aynı yerden alıyorsanız ve fişleri topluyorsanız (bunu yapan varmı bilmem) yakıt firmasından tahsil edebilirsiniz ama enjektörü değiştirmek yerine tamir ettirin delphi bosch bölgenizde araştırın özel servisleri vardır geçmiş olsun Tamiri yaptıracak yerler var o sıkıntı değil niyeti bozdum garanti kapsamında yaptıracam yakıt fişi olayınıda hallettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209307 Yakıtın hangi özelliği enjektörü bozuyor? Çalışma düzensizliği, kurumlanma, falan anlarım da bu kadar kısa sürede ne yakıtmış bu enjektörü bozan, üstelik de değişim gerektiren? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209364 Burda hepsi aynı ne yaparsın işte güvenle alabileceğim yer yok bakalım forda mail attım ne olacak...Kızıltepe de Soil vardi Urfa yolu çıkışında YIBO'nun yanindaki ben ordan alıyordum mazotu orasi digerlerine nazaran yine iyiydi , müşterileri de bayagi fazla Kızıltepe nin çoğu ordan yakıt aliyordu , banada bi arkadas onermisti bende memnundum valla isterseniz orayi bi deneyin derim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl Yazar comment_209366 Kızıltepe de Soil vardi Urfa yolu çıkışında YIBO'nun yanindaki ben ordan alıyordum mazotu orasi digerlerine nazaran yine iyiydi , müşterileri de bayagi fazla Kızıltepe nin çoğu ordan yakıt aliyordu , banada bi arkadas onermisti bende memnundum valla isterseniz orayi bi deneyin derim Koşar petrolü diyorsun Benim işyerim hemen orada otelin yanında yibo bu sene imam hatip oldu... Benim mazotum sağlam onda sıkıntı yok servisle görüştüm bir çaresine bakacaz diyor enjektörün yerini değiştirip bide öyle kontrol edeceklermiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209370 Nşallah garantiye girer ford un Opet ısrarı var birde Opet harici yerden yakıt almadıysan iş kolay gibi ama hayırlısı olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl Yazar comment_209373 Nşallah garantiye girer ford un Opet ısrarı var birde Opet harici yerden yakıt almadıysan iş kolay gibi ama hayırlısı olsun Opetten kasıtlı almıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209383 Aracı aldığımda söylendi bana enjektör arızası yakıtla ilgili bir sorun olduğunda araç anahtarını opet kartı veriyorsun yakıt sistemi ile ilgili ne olursa garantiden hallediyoruz denildi.Opet kullanmayı sevmiyorum bende işte ne olur ne olmaz diye koç sağ olsun opetci olduk.İnşallah sıkıntını karşılarlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209400 Koşar petrolü diyorsun Benim işyerim hemen orada otelin yanında yibo bu sene imam hatip oldu... Benim mazotum sağlam onda sıkıntı yok servisle görüştüm bir çaresine bakacaz diyor enjektörün yerini değiştirip bide öyle kontrol edeceklermiş... evet kosar petrol. .valla ordaki opet in yakıtı berbatti ben birdefa aldım araba resmen bayilmisti..Yakıtta sorun yoksa garantiden degistirirler o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201412 yıl Yazar comment_209662 Ve uğraşlarım sonucu garanti kapsamında değişim onayı geldi enjektör garantiden değişim olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201412 yıl comment_209673 Ve uğraşlarım sonucu garanti kapsamında değişim onayı geldi enjektör garantiden değişim olacak Hadi geçmiş olsun Serdar'ım ....ödeyecek olsaydın rakam ne olacaktı,bilgin var mı.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201412 yıl Yazar comment_209675 Hadi geçmiş olsun Serdar'ım ....ödeyecek olsaydın rakam ne olacaktı,bilgin var mı.? Evet var abi parça fiyatlarını söylüyorum sadece işçilik hariç Servis 780 tl Erol oto 550 tl gibi bişey dedi Antalya Öztürk'ler oto 400 tl Eskişehir tekford. 300 tl Çakır oto ümit 600 tl Hepsi orjinal dedi ürünlere Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201412 yıl comment_209676 Evet var abi parça fiyatlarını söylüyorum sadece işçilik hariç Servis 780 tl Erol oto 550 tl gibi bişey dedi Antalya Öztürk'ler oto 400 tl Eskişehir tekford. 300 tl Çakır oto ümit 600 tl Hepsi orjinal dedi ürünlere Ooooo tekrar geçmiş olsun Serdar'ım .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201412 yıl Yazar comment_209678 Ooooo tekrar geçmiş olsun Serdar'ım .... Daha bir çok yerden fiyat aldım bunlar aklımda kalanlar... Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201412 yıl comment_209682 @Serdar yaman, Gözün aydın, çok sevindim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201412 yıl Yazar comment_209686 @Serdar yaman, Gözün aydın, çok sevindim. Teşekkürler Nihat abi... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın