Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209165 Cumartesi aracımı servise götürdüm 2000 devirlerde araçta tekleme oluyordu program atmak lazım dediler akşam arayıp aracımın 4. Göz enjektörünün arzalanmış olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler garanti kapsamında değişim istedim garanti kapsamadığını söylediler bende forda mail attım cevap bekliyorum aracım halen serviste.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209174 Serdar'ım geçmiş olsun, umarım garantiye girer... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209192 Geçmiş olsun da kullanıcının bozabileceği bir şey değil ki... Garanti için diretmekte yarar var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209193 Geçmiş olsun abicim, garanti kapsamında halledersen süper olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209194 Geçmiş olsun. İstediğiniz gibi çözülür inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209197 Tekrar geçmiş olsun Serdar, maalesef Ford bu tür konularda duyarsız kalıyor. Muhtemelen senden yakıt fişlerini isteyecekler, yoksa işi yokuşa sürecekler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209198 Tekrar geçmiş olsun Serdar, maalesef Ford bu tür konularda duyarsız kalıyor. Muhtemelen senden yakıt fişlerini isteyecekler, yoksa işi yokuşa sürecekler. Otosan aslında gayet insaflı bir çok kez şaşırtıyor bile. Yakıt konusu dikkat edilmesi gereken konu herşeye ok diyen firma bulmak zor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209199 enjektörün garantiye girmediğini ilk defa duydum, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209211 Otosan aslında gayet insaflı bir çok kez şaşırtıyor bile. Yakıt konusu dikkat edilmesi gereken konu herşeye ok diyen firma bulmak zor Aslında yazarken senden cevap geleceğini tahmin ediyordum.Koltuk kılıfı hikayemi sanırım seninle paylaşmıştım, Otosan anlamsız bir şekilde reddetmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209218 Cumartesi aracımı servise götürdüm 2000 devirlerde araçta tekleme oluyordu program atmak lazım dediler akşam arayıp aracımın 4. Göz enjektörünün arzalanmış olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler garanti kapsamında değişim istedim garanti kapsamadığını söylediler bende forda mail attım cevap bekliyorum aracım halen serviste....geçen hafta içi bende değiştirdim zorluk çıkardılar biraz uğraşınca değişmek zorunda kaldılar geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl Yazar comment_209221 geçen hafta içi bende değiştirdim zorluk çıkardılar biraz uğraşınca değişmek zorunda kaldılar geçmiş olsun Sizde ne gibi sorunlar oldu ne dediler nasıl bir yol izlediniz... Banada saçma geldi garanti durumu uğraşacaz bakalım ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209222 Sizde ne gibi sorunlar oldu ne dediler nasıl bir yol izlediniz... Banada saçma geldi garanti durumu uğraşacaz bakalım ... düşük devirlerde siyah duman vardı biraz daha kullanınca duman arttı kontroller sonrasında 2 adet enjektörün bozuk oldunu söylediler garantiye sokamıcaklarını bildirdiler aracın km si düşük olduğu için şansımızı deneyelim dedik onay geldi tabi bu duruma gelene kadar biraz zorladılar aracın km si 30.000 de işallah garantiye girer seninkide Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209226 bu nasıl iş ya enjektör garantiye girmez miymiş ? O zaman garanti niye var? Ama yakıttan kaynaklanan bir sıkıntı varsa adamlar garanti vermeyebilir zaten ordaki yakıtların hepsi şüpheli bi kere ordaki ford bayisinin yanındaki opetten mazot almıştım ordan yakıt aldıktan sonra arabada tekleme performans kaybı olmuştu ...birdaha da ordan yakıt almamıştım Daha sonrada ilerleyen aylarda biraz zaman sonra da enjöktör sorunu olmuştu aracımda sizin araçtada kalitesiz yakıttan kaynaklanan bir problem olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl Yazar comment_209271 bu nasıl iş ya enjektör garantiye girmez miymiş ? O zaman garanti niye var? Ama yakıttan kaynaklanan bir sıkıntı varsa adamlar garanti vermeyebilir zaten ordaki yakıtların hepsi şüpheli bi kere ordaki ford bayisinin yanındaki opetten mazot almıştım ordan yakıt aldıktan sonra arabada tekleme performans kaybı olmuştu ...birdaha da ordan yakıt almamıştım Daha sonrada ilerleyen aylarda biraz zaman sonra da enjöktör sorunu olmuştu aracımda sizin araçtada kalitesiz yakıttan kaynaklanan bir problem olabilir Burda hepsi aynı ne yaparsın işte güvenle alabileceğim yer yok bakalım forda mail attım ne olacak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209298 yakıt ile problemler garantiye girmez fakat yakıtı devamlı aynı yerden alıyorsanız ve fişleri topluyorsanız (bunu yapan varmı bilmem) yakıt firmasından tahsil edebilirsiniz ama enjektörü değiştirmek yerine tamir ettirin delphi bosch bölgenizde araştırın özel servisleri vardır geçmiş olsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın