Samet Ulusoy Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2013 Yokuş kalkiş desteği arabayi kalkışta birakmasi lazimken bırakmıyor.Neden böyle bir sorun olmuş olabilir? Daha once yasayan var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Burası sorunları paylaşma yerimi yoksa sorunları inandirma yeri mi ? Galiba yanlış yerde başlık açtık... Yanlış yer olsa çoktan kapatılırdı ondan yana kuşkunuz olmasın Ben düşüncemi söyledim mekanik olarak. Bana inandırmak zorunda değilsiniz cevap vermek zorunda da değilsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Bende onu diyorum iste inanmak zorunda degilsiniz. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 (düzenlendi) Sensör, abs beyni ,sistemi olma ihtimali çok yüksek Aralık 18, 2013 Yılmaz Tunç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 3 sn. Sonra geri kaçmaya başlıyor mu peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 3 sn. Sonra geri kaçmaya başlıyor mu peki? Aynen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Aynen Aynen ne? Aynen kaçıyor mu ? Aynen kaçmıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Aynen ne? Aynen kaçıyor mu ? Aynen kaçmıyor mu? Kaçıyor.Bende kapadim sistemi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Kaçıyor.Bende kapadim sistemi Birde şunu denemek lazım rampada inerken aracı geri vitese takınca hill holder normal devreye girip çıkıyor mu? Bunu da yapıyorsa ileri hareketi algılayan bir sensör olması gerek biryerlerde o arızalı olabilir; sisteminiz çalışıyor aslında devreden çıkmayı algılamıyor sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Bazı durumlarda bende de oluyor hafiften bırakmama,gııııııırc dıye bir ses çıkıyor,özellikle hafif rampalı yerde kalkış destek sistemi kararsız kalabiliyor,bu durumlarda bir müddet araba el freni çok hafif çekikmiş gibi kalkıyor ama sonra sistem bırakıyor...Sizde ise sistem el frenini tam çekili olarak bırakıyor sanırım..Normalde 3 saniye sonra tamamen bırakması gerekirken daha uzun süre tutuyor...Yazılımsal olma ihtimali yüksek...El freni sistemi ile yokuş kalkış sistemi yazılımı arasında bir uyumsuz çalışma sözkonusu....Servise gösterin,aksi halde balatalrı sıyırırsınız .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Bazı durumlarda bende de oluyor hafiften bırakmama,gııııııırc dıye bir ses çıkıyor,özellikle hafif rampalı yerde kalkış destek sistemi kararsız kalabiliyor,bu durumlarda bir müddet araba el freni çok hafif çekikmiş gibi kalkıyor ama sonra sistem bırakıyor...Sizde ise sistem el frenini tam çekili olarak bırakıyor sanırım..Normalde 3 saniye sonra tamamen bırakması gerekirken daha uzun süre tutuyor...Yazılımsal olma ihtimali yüksek...El freni sistemi ile yokuş kalkış sistemi yazılımı arasında bir uyumsuz çalışma sözkonusu....Servise gösterin,aksi halde balatalrı sıyırırsınız .... Benzer bir durumu Ankara bu kış ilk ciddi kar yağışı aldığında yaşadım. Konya yolunda yokuş yukarı trafik kilitlendi. Metre metre gidiş halleri işte. Arka tekerler bırakmadığından zaten kötü olan zeminde ön tekerler patinaj yapıyordu. Yapmasın diye usul hareketlerle kaldırmayı deniyordum, balatayı düşünün tabi. Baktım olacak gibi değil yokuş kalkış desteğini iptal ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Kitapçıkta, yeteri kadar güç verilirse freni bırakır diyor. Akşam biraz fren ile mücadele ettim. Biraz daha gaz vermek gerekiyor. @Samet Ulusoy bey, servise götürdünüz mü acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Samet Ulusoy
Yokuş kalkiş desteği arabayi kalkışta birakmasi lazimken bırakmıyor.Neden böyle bir sorun olmuş olabilir? Daha once yasayan var mı ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 26 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap