Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hill Holder Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Burası sorunları paylaşma yerimi yoksa sorunları inandirma yeri mi ? Galiba yanlış yerde başlık açtık...

Yanlış yer olsa çoktan kapatılırdı ondan yana kuşkunuz olmasın :yeah:

Ben düşüncemi söyledim mekanik olarak. Bana inandırmak zorunda değilsiniz cevap vermek zorunda da değilsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Sensör, abs beyni ,sistemi olma ihtimali çok yüksek

Yılmaz Tunç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynen ne? 

Aynen kaçıyor mu ?

Aynen kaçmıyor mu?

Kaçıyor.Bende kapadim sistemi

Yanıtlama zamanı:

Kaçıyor.Bende kapadim sistemi

Birde şunu denemek lazım rampada inerken aracı geri vitese takınca hill holder normal devreye girip çıkıyor mu?

Bunu da yapıyorsa ileri hareketi algılayan bir sensör olması gerek biryerlerde o arızalı olabilir; sisteminiz çalışıyor aslında devreden çıkmayı algılamıyor sadece.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bazı durumlarda bende de oluyor hafiften bırakmama,gııııııırc dıye bir ses çıkıyor,özellikle hafif rampalı yerde kalkış destek sistemi kararsız kalabiliyor,bu durumlarda bir müddet araba el freni çok hafif çekikmiş gibi kalkıyor ama sonra sistem bırakıyor...Sizde ise sistem el frenini tam çekili olarak bırakıyor sanırım..Normalde 3 saniye sonra tamamen bırakması gerekirken daha uzun süre tutuyor...Yazılımsal olma ihtimali yüksek...El freni sistemi ile yokuş kalkış sistemi yazılımı arasında bir uyumsuz çalışma sözkonusu....Servise gösterin,aksi halde balatalrı sıyırırsınız ....

Yanıtlama zamanı:

Bazı durumlarda bende de oluyor hafiften bırakmama,gııııııırc dıye bir ses çıkıyor,özellikle hafif rampalı yerde kalkış destek sistemi kararsız kalabiliyor,bu durumlarda bir müddet araba el freni çok hafif çekikmiş gibi kalkıyor ama sonra sistem bırakıyor...Sizde ise sistem el frenini tam çekili olarak bırakıyor sanırım..Normalde 3 saniye sonra tamamen bırakması gerekirken daha uzun süre tutuyor...Yazılımsal olma ihtimali yüksek...El freni sistemi ile yokuş kalkış sistemi yazılımı arasında bir uyumsuz çalışma sözkonusu....Servise gösterin,aksi halde balatalrı sıyırırsınız ....

Benzer bir durumu Ankara bu kış ilk ciddi kar yağışı aldığında yaşadım. Konya yolunda yokuş yukarı trafik kilitlendi. Metre metre gidiş halleri işte. Arka tekerler bırakmadığından zaten kötü olan zeminde ön tekerler patinaj yapıyordu. Yapmasın diye usul hareketlerle kaldırmayı deniyordum, balatayı düşünün tabi. Baktım olacak gibi değil yokuş kalkış desteğini iptal ettim.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kitapçıkta, yeteri kadar güç verilirse freni bırakır diyor. Akşam biraz fren ile mücadele ettim. Biraz daha gaz vermek gerekiyor.

@Samet Ulusoy bey, servise götürdünüz mü acaba

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.