Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201510 yıl comment_335944 this HTML class. Value is http://www.ebay.de/i @Emre Ş. ebay.de sitesinde var. Almanya içine ve ücretsiz kargo 21 euro. Almanya'dabir tanıdık varsa alsın sana normal posta ile yollasın. Polonya'da da 80 Zloti imiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201510 yıl comment_336435 Aliexpress e bakiniz orada var. E bay pahali Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20179 yıl comment_432501 arkadaşlar aparatı aldım servis 180 dedi ücretsiz değilmiş izmir otouzdan 100 tl ye aldım bornovada kendım taktım konu actım vıdeosuna ordan bakabılırsınız montaj vıdeosuda var --2 dakika sonra eklendi-- Ağustos 2, 20179 yıl Ender Şen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20178 yıl comment_450046 C-Max la Focus da standart mı bu demir aparat. Yoksa ölçüleri farklı mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20178 yıl comment_450047 6 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: C-Max la Focus da standart mı bu demir aparat. Yoksa ölçüleri farklı mı? isofix genel standart zaten focuslarda arkada 2 tane bulunuyor sağ ve sol olmak üzre. herhangi bir aparat almadım benimkini takarken. muhtemelen seninkinde de vardır. koltuğun sırtla bitiştiği yerde U şeklinde demir parçası Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20178 yıl comment_450048 Bir saat önce, Olcay Sert yazdı: isofix genel standart zaten focuslarda arkada 2 tane bulunuyor sağ ve sol olmak üzre. herhangi bir aparat almadım benimkini takarken. muhtemelen seninkinde de vardır. koltuğun sırtla bitiştiği yerde U şeklinde demir parçası Yok kendime sormuyorum. Zaten bebek pusetlerini direk emniyet kemeriyle baglayabiliyorsun. Bu daha büyük yaşlar için ihtiyaç oluyo diye biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20178 yıl comment_450049 1 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Yok kendime sormuyorum. Zaten bebek pusetlerini direk emniyet kemeriyle baglayabiliyorsun. Bu daha büyük yaşlar için ihtiyaç oluyo diye biliyorum. aynen +9kg için yada +71cm de diyebiliriz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın