Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202090 Eger yeni F&F filminde ortaya cikarsa acaip olmaz mi Dunyada ilk ve tek olur heralde Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202108 Böyle bir şeyin doğru olduğunu varsayalım, o zaman ölen o 2 kişi film reklamı ve mesaj için cinayete kurban gitmiş demektir. Yani özrü kabahatinden beter bir durum Abi sen yanlış okudun galiba. Bu teoriye göre ölen kişiler kendi ölümlerinin sahte olarak düzenlenmesine dahiller Eger yeni F&F filminde ortaya cikarsa acaip olmaz mi Dunyada ilk ve tek olur heraldeÖyle de ben de dahil bir çok insan ciddi olarak üzüldü. Dışarıya sızdırmadan yapmaları için çok ciddi hazırlık ve gizlilik gerekir. Olursa tabiki ölmediğine sevinirim de bir garip olur yav Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202988 Böyle bir video hazırlamışlar. <http://sebastiyan.mynet.com/embed/1879122 Aralık 6, 201312 yıl Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202991 Valla filmde pat diye çıksa ortaya ben dahil kimse kızmaz sanırsam.. Ağzımız açık şekilde bakıp kalacağımızdan eminim. Keşke olsa ama olmaz herhalde yani belki olabilir.. Neyse inşallah olur sonuç olarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202995 Valla filmde pat diye çıksa ortaya ben dahil kimse kızmaz sanırsam.. Ağzımız açık şekilde bakıp kalacağımızdan eminim. Keşke olsa ama olmaz herhalde yani belki olabilir.. Neyse inşallah olur sonuç olarak Ama kendi sahnelerinin çekimlerini tamamladı diyorlardı, yani filmde çıkabilir. Ama bir sonrakinde çıkacak mı acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204138 aracın içindeki 2 tane ceset fotoğrafı ortaya çıktıktan sonra olay kapandı , herkesin umutlarıda o foto ile gitti. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın