Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ekonomik Oyun Bilgisayarı Toplamak İstiyorum

Featured Replies

• Yanıt 41
  • Görüntüleme 7,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

fps tarzı oyunlar için ; ekran kartı üst seviyede olması lazım ...  Öyle bir ekran kartına gerekli gücü sağlayabilecek power supply'a ihtiyaç duyar ; sonra fps adam gibi oynayabilmek için bilmem kaç d

• 1 kaç önerim var... işlemcin kesinlikle intel olsun ve en az i3... ekran kartı geforce olmalı. gidip ati falan alma pişman olursun geforce nın ölüsü bile diğerlerinden iyidir. ve geforce 610 modeli 5

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

1200 Liraya topladık ya     Bundan iyi hemde hıhhhh

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Xeon workstationla ne kadar oyun oynanır?

Bilmediğimden soruyorum cidden.

Eskiden düzgün ekran kartı takamadığın için oynayamazdın. Şimdinin workstationlarına high end dahil tüm performans ekran kartları takılabiliyor. Gerisi zaten cpu ram disk. 

Ortalama veya ortalama üstü PClerde tüm fanların açık oyun oynamaya çalışırken bu tip aletlerde umursamaz bir şekilde oyun oynayabilirsin.

Daha anlayacağın dilden konuşursak birisi 1.6 TDCI diğer M550Xd.

Yanıtlama zamanı:

Eskiden düzgün ekran kartı takamadığın için oynayamazdın. Şimdinin workstationlarına high end dahil tüm performans ekran kartları takılabiliyor. Gerisi zaten cpu ram disk. 

Ortalama veya ortalama üstü PClerde tüm fanların açık oyun oynamaya çalışırken bu tip aletlerde umursamaz bir şekilde oyun oynayabilirsin.

Daha anlayacağın dilden konuşursak birisi 1.6 TDCI diğer M550Xd.

Yok artık. Kaçırdığımız bir nokta kesinlikle var. Zaten focus ile M550xd'yi aynı cümlede kullanman bile bir abartı olduğunun somut kanıtı da fiyat olarak anakart,işlemci,ram üçlüsüne bir workstation parası vermiş olabilirim ben son upgrade'im sırasında. 

Yanıtlama zamanı:

Yok artık. Kaçırdığımız bir nokta kesinlikle var. Zaten focus ile M550xd'yi aynı cümlede kullanman bile bir abartı olduğunun somut kanıtı da fiyat olarak anakart,işlemci,ram üçlüsüne bir workstation parası vermiş olabilirim ben son upgrade'im sırasında. 

Workstation olarak middle-end bir workstation aldım 2900 TL civarında birşeye geldi. Üstünde ekran kartı yoktu ben alıp taktım. Muhtemelen bir 5-10 sene kullanırım kaşıntı tutmazsa.

Yanıtlama zamanı:

Workstation olarak middle-end bir workstation aldım 2900 TL civarında birşeye geldi. Üstünde ekran kartı yoktu ben alıp taktım. Muhtemelen bir 5-10 sene kullanırım kaşıntı tutmazsa.

Baa bi link atıversene abi bir ara aldığın workstation'ı ve ekran kartını. Hayattan soğutucan beni az kaldı!

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

abi benim üst limitim oydu  fazla kasamadım kendimi  :(  :(

Yanıtlama zamanı:

Baa bi link atıversene abi bir ara aldığın workstation'ı ve ekran kartını. Hayattan soğutucan beni az kaldı!

http://www.fujitsu.com/tr/products/computing/pc/workstations/superior/celsius-r920/ E5-2643 işlemcili, içinde SAS Sata disk geliyor onu çıkarıp yerine SSD taktım. DDR3 8G ramli geldi, bendeki 1600Mhz ramleri taktım 24G falan olması gerek şuan. 8G olsada yeter çoğu kullanımda.

Ekran kartıda ati 6600 serisi birşey. Fazlasıyla yetiyor. Bir ara 7950 alacağım.

abi benim üst limitim oydu  fazla kasamadım kendimi   :(   :(

OEM yerine Marka birşey al sesi soluğu çıkmasın. Dahada ucuza gelecektir kesin.

Yanıtlama zamanı:

http://www.fujitsu.com/tr/products/computing/pc/workstations/superior/celsius-r920/ E5-2643 işlemcili, içinde SAS Sata disk geliyor onu çıkarıp yerine SSD taktım. DDR3 8G ramli geldi, bendeki 1600Mhz ramleri taktım 24G falan olması gerek şuan. 8G olsada yeter çoğu kullanımda.

Ekran kartıda ati 6600 serisi birşey. Fazlasıyla yetiyor. Bir ara 7950 alacağım.

OEM yerine Marka birşey al sesi soluğu çıkmasın. Dahada ucuza gelecektir kesin.

An itibariyle bixenon'ların yerine workstation'ını çalmaya karar verdim. Ofiste mi duruyor bu?  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bir workstation'ı bize çok gördüysen götürmeyelim abi :D

http://www.tilera.com/sites/default/files/productbriefs/TILE-Gx8072_PB041-02.pdf şu aletten alırsan bana hemen bendeki workstationdan alabilirim sana :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.