Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202947 O paralara Xeon workstation alınır yahu. Şaka gibi fiyatlar bunnar. Xeon workstationla ne kadar oyun oynanır? Bilmediğimden soruyorum cidden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202948 Xeon workstationla ne kadar oyun oynanır? Bilmediğimden soruyorum cidden. Eskiden düzgün ekran kartı takamadığın için oynayamazdın. Şimdinin workstationlarına high end dahil tüm performans ekran kartları takılabiliyor. Gerisi zaten cpu ram disk. Ortalama veya ortalama üstü PClerde tüm fanların açık oyun oynamaya çalışırken bu tip aletlerde umursamaz bir şekilde oyun oynayabilirsin. Daha anlayacağın dilden konuşursak birisi 1.6 TDCI diğer M550Xd. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202950 Eskiden düzgün ekran kartı takamadığın için oynayamazdın. Şimdinin workstationlarına high end dahil tüm performans ekran kartları takılabiliyor. Gerisi zaten cpu ram disk. Ortalama veya ortalama üstü PClerde tüm fanların açık oyun oynamaya çalışırken bu tip aletlerde umursamaz bir şekilde oyun oynayabilirsin. Daha anlayacağın dilden konuşursak birisi 1.6 TDCI diğer M550Xd. Yok artık. Kaçırdığımız bir nokta kesinlikle var. Zaten focus ile M550xd'yi aynı cümlede kullanman bile bir abartı olduğunun somut kanıtı da fiyat olarak anakart,işlemci,ram üçlüsüne bir workstation parası vermiş olabilirim ben son upgrade'im sırasında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202952 Yok artık. Kaçırdığımız bir nokta kesinlikle var. Zaten focus ile M550xd'yi aynı cümlede kullanman bile bir abartı olduğunun somut kanıtı da fiyat olarak anakart,işlemci,ram üçlüsüne bir workstation parası vermiş olabilirim ben son upgrade'im sırasında. Workstation olarak middle-end bir workstation aldım 2900 TL civarında birşeye geldi. Üstünde ekran kartı yoktu ben alıp taktım. Muhtemelen bir 5-10 sene kullanırım kaşıntı tutmazsa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202959 Workstation olarak middle-end bir workstation aldım 2900 TL civarında birşeye geldi. Üstünde ekran kartı yoktu ben alıp taktım. Muhtemelen bir 5-10 sene kullanırım kaşıntı tutmazsa. Baa bi link atıversene abi bir ara aldığın workstation'ı ve ekran kartını. Hayattan soğutucan beni az kaldı! Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl Yazar comment_202961 Workstation olarak middle-end bir workstation aldım 2900 TL civarında birşeye geldi. Üstünde ekran kartı yoktu ben alıp taktım. Muhtemelen bir 5-10 sene kullanırım kaşıntı tutmazsa. abi benim üst limitim oydu fazla kasamadım kendimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202963 Baa bi link atıversene abi bir ara aldığın workstation'ı ve ekran kartını. Hayattan soğutucan beni az kaldı! http://www.fujitsu.com/tr/products/computing/pc/workstations/superior/celsius-r920/ E5-2643 işlemcili, içinde SAS Sata disk geliyor onu çıkarıp yerine SSD taktım. DDR3 8G ramli geldi, bendeki 1600Mhz ramleri taktım 24G falan olması gerek şuan. 8G olsada yeter çoğu kullanımda. Ekran kartıda ati 6600 serisi birşey. Fazlasıyla yetiyor. Bir ara 7950 alacağım. abi benim üst limitim oydu fazla kasamadım kendimi OEM yerine Marka birşey al sesi soluğu çıkmasın. Dahada ucuza gelecektir kesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202968 http://www.fujitsu.com/tr/products/computing/pc/workstations/superior/celsius-r920/ E5-2643 işlemcili, içinde SAS Sata disk geliyor onu çıkarıp yerine SSD taktım. DDR3 8G ramli geldi, bendeki 1600Mhz ramleri taktım 24G falan olması gerek şuan. 8G olsada yeter çoğu kullanımda. Ekran kartıda ati 6600 serisi birşey. Fazlasıyla yetiyor. Bir ara 7950 alacağım. OEM yerine Marka birşey al sesi soluğu çıkmasın. Dahada ucuza gelecektir kesin. An itibariyle bixenon'ların yerine workstation'ını çalmaya karar verdim. Ofiste mi duruyor bu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202969 An itibariyle bixenon'ların yerine workstation'ını çalmaya karar verdim. Ofiste mi duruyor bu? İlla bişeyler gidicek yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202973 İlla bişeyler gidicek yani. Bir workstation'ı bize çok gördüysen götürmeyelim abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202974 Bir workstation'ı bize çok gördüysen götürmeyelim abi http://www.tilera.com/sites/default/files/productbriefs/TILE-Gx8072_PB041-02.pdf şu aletten alırsan bana hemen bendeki workstationdan alabilirim sana Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202977 http://www.tilera.com/sites/default/files/productbriefs/TILE-Gx8072_PB041-02.pdf şu aletten alırsan bana hemen bendeki workstationdan alabilirim sana Sanayide yaptırırık Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın