Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl Yazar comment_199295 izolasyon konusunda gerçekten iyiler haklısın cem abi belki üikemizdeki tüketim ürünlerinide düşünerek böyle bir önlem almışlardır:) dediğim gibi eski aracımdan böyle bir özellik olmadığı için kendi kendine kapanması acaba sorusunu oluşturuyordu kafamda geçiş süreci yaşıorum şu anda Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199310 Gerekli cevabı @Servet Özkan, vermiş. Bir ekleme de ben yapayım, 25 derecede bir süre sonra sistemin otomatik olarak sirkülasyonu kapatıp dışarıdan hava almaya başladığını, ancak dereceyi düşürdüğünüz zaman bu işlemi yapmadığını söylemişsiniz. Bunun nedeni 25 derecede ayarlıyken daha çok ısıtabilmek için daha hızlı çalışacak, yani fan hızınız 5 olacak. (fan hızını atıyorum tabi) Ama derece daha düşükken fan hızı 3 olacak ve daha az hava çevrilecek kabin içinde. Hava akışını ölçen bir sistem varsa eğer 25 dereceki atıyorum 30 m3 havayı 15 dk da çeviriyorsa, 22 derecede 30 m3 havayı 1 saatte çevirecek. Dolayısıyla 1 saat sonra sirkülasyonu kapatacak. Şeklinde bir düşünceye sahibim yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199340 @Ümit Vaysaloğlu, haberler gibisin Ümit herşeyi üç kere tekrar veriyorsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199364 @Ümit Vaysaloğlu, haberler gibisin Ümit herşeyi üç kere tekrar veriyorsun... Hani Nerede ? Moderatör olmanın faydası. :D :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199367 Çok soğuk havalarda kompressör devreye giriyor mu sizde. mesela 4-5 derece havada ben kompressörü devreye sokamıyorum bozuldu mu ne yaptı yazın kullandım bişey yoktu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199473 Çok soğuk havalarda kompressör devreye giriyor mu sizde. mesela 4-5 derece havada ben kompressörü devreye sokamıyorum bozuldu mu ne yaptı yazın kullandım bişey yoktu. Kompresör nedir Fatih? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl Yazar comment_199476 Çok soğuk havalarda kompressör devreye giriyor mu sizde. mesela 4-5 derece havada ben kompressörü devreye sokamıyorum bozuldu mu ne yaptı yazın kullandım bişey yoktu. ben daha 4-5 derecerde kullanma sansına sahip olmadım bu arada kompresör ne gercekten Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199478 Yani fatih klimasını açamıyormuş. Soğutucu gazın sistem içinde dolaşımını sağlar.Kompresör , buharlaştırıcıdan alçak basınçlı gazı emerek yüksek basınçlı gaza dönüştürür ve bu gazın sıvı hale gelmesi için yoğunlaştırıcıya gönderir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199479 Soğutucu gazın sistem içinde dolaşımını sağlar.Kompresör , buharlaştırıcıdan alçak basınçlı gazı emerek yüksek basınçlı gaza dönüştürür ve bu gazın sıvı hale gelmesi için yoğunlaştırıcıya gönderir. Sen benden daha iyi anlatabilirsin, gazın belli dereceler altına düştüğünde özelliği kayboluyor ve ısıtma fonksiyonu devre dışı kalıyor olmalı. En azından standart tip klimalarda böyleydi. Kışın hava 5 derece altına düştüğünde (modele ve içindeki gaza göre limitlerde biraz değişiklik olabiliyor) sistem zaten ısıtma özelliğini kaybeder. Performans çok düşer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl comment_199499 sistem zaten ısıtma özelliğini kaybeder Klima zaten ısıtma özelliğine sahip değil, o işi kalorifer yani motor soğutma suyunun içinde dolaştığı ek bir radyatör yapıyor. Çok soğuk havalarda kompressör devreye giriyor mu sizde. mesela 4-5 derece havada ben kompressörü devreye sokamıyorum bozuldu mu ne yaptı yazın kullandım bişey yoktu. Focus'larda 4 derecenin altında klima momresörü devreye girmiyor. Toledo'da da benzer olması gerekir. 4 deyince aklıma geldi, çift bölgeli klimada da iki bölge arasındaki ısı farkı 4 dereceyi aşamıyor, gratis bilgi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl comment_199501 Klima zaten ısıtma özelliğine sahip değil, o işi kalorifer yani motor soğutma suyunun içinde dolaştığı ek bir radyatör yapıyor. Focus'larda 4 derecenin altında klima momresörü devreye girmiyor. Toledo'da da benzer olması gerekir. 4 deyince aklıma geldi, çift bölgeli klimada da iki bölge arasındaki ısı farkı 4 dereceyi aşamıyor, gratis bilgi... Split ve benzeri klimalarda düşük derecelerde klimalar ısıtma fonksiyonunu kaybeder. Onu demek istemiştim. Haklısınız kalorifer yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl comment_199520 Klima zaten ısıtma özelliğine sahip değil, o işi kalorifer yani motor soğutma suyunun içinde dolaştığı ek bir radyatör yapıyor. Focus'larda 4 derecenin altında klima momresörü devreye girmiyor. Toledo'da da benzer olması gerekir. 4 deyince aklıma geldi, çift bölgeli klimada da iki bölge arasındaki ısı farkı 4 dereceyi aşamıyor, gratis bilgi... Kafama takildi dun gittim actim kaputu bakiyorum donuyor mu dye kompressor Boyle bi mantikla calisabilecegi aklima gelmisti tesekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214448 F2.5'da çift taraflı klimayı bir tuşla 2 bölgeyi birden ayarlama yapabiliyordum. F3'de bunu başaramadım. F3 de nasıl yapıyoruz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214449 Auto yazan digmeye basili tut devreye giriyor. Yanliz klimayida devrwye sokuyor sonradan klimayi kaparsiniz.boşuna yakit harcamayin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın