Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242098 Radyo ve klima yok evet. Kullanım klavuzu ektedir. SYNC_Kolay_Kullanim_kilavuzu (2).pdf Sesli komutlardan mı bahsediyorsun? Radyo ve klima sesli kontrol ediliyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl Yazar comment_242099 Sesli komutlardan mı bahsediyorsun? Radyo ve klima sesli kontrol ediliyor... 2 tür satıldı ülkemizde birinde var birinde yok.Birinin adı bt sesli k. diğeri SYNC. Detayları başlıklarımızda ve ford.com.tr'da mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242106 2 tür satıldı ülkemizde birinde var birinde yok.Birinin adı bt sesli k. diğeri SYNC. Detayları başlıklarımızda ve ford.com.tr'da mevcut. Benim aracımda mevcut bunlar... mayıs 2013 çıkışlı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl Yazar comment_242109 Benim aracımda mevcut bunlar... mayıs 2013 çıkışlı... Berk bey sizinki sync değil o zaman. Sizin aracınız için konuşmuyoruz sonuçta burada Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242139 Berk bey sizinki sync değil o zaman. Sizin aracınız için konuşmuyoruz sonuçta burada Ben benim aracım için konuşuyoruz demedim ki zaten Yakup kardeşim... Benim aracımda da SYNC var... Ekranda SYNC menüsü var ve aracın el kitabında radya ve klima ayarlarının sesli komutunun olduğunu belirten bir bölüm mevcut... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl Yazar comment_242155 Ben benim aracım için konuşuyoruz demedim ki zaten Yakup kardeşim... Benim aracımda da SYNC var... Ekranda SYNC menüsü var ve aracın el kitabında radya ve klima ayarlarının sesli komutunun olduğunu belirten bir bölüm mevcut... Kitapçık eski ama ve global, orada ki herşey araçlarımızda yok ve sync klavuzu da yukarda verdiğim gibidir. Deneyin lütfen olmadığını görünce lütfen dönüş yapınız, teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201412 yıl comment_243685 Kitapçık eski ama ve global, orada ki herşey araçlarımızda yok ve sync klavuzu da yukarda verdiğim gibidir. Deneyin lütfen olmadığını görünce lütfen dönüş yapınız, teşekkürler Yakup kardeşim, bu videodaki C-Max'te Sync'in tüm komutları (Radyo ve klima dahil) çalışıyor... Nasıl oluyor bu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201412 yıl Yazar comment_243686 Sync ise radyo ve klima yok. Eskisinde var Bizim YT kanalımızda bu tür video mevcut. Ön göğüs görünür şekilde buna bakarak karşılaştırabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201412 yıl comment_243710 Yeni sony teybin kullanımı zor. Ben hala klasör modunu açamadım. Ya da tek tuşla bir sonraki klasöre ya da albüme geçemiyorsun. İyi ki sesli komut var. İstediğin albümü ağzınla söyleyerek çağırıyorsun Özellikle USB'de, yüzlerce dosya içinden, kim bilir nerede kayıtlı bir şarkıyı dinlemek istediğinizde hemen bulup çıkarması çok güzel. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın