Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Acaba Kazalı Mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

post-5001-0-17553400-1383511910_thumb.jp

Arkadaşlar aracımı 12-12-2012 tarihinde otokoçtan teslim aldım. çok dikkat etmedim aldığımdan beri ama gözüme takıldı bugün sağ ön far kaputtan 1 cm kadar dışarıda yani yüksek. sol taraf kaputla aynı hizada ama sağ yüksek. acaba ne iş?

net bi foto yok elimde ama zaten belki far ayakları ayarsız da olabilir. yinede fikir versin diye... yukarıda işaretli bölgede diğer tarafa göre yükseklik var...

Ali Ermemiş tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aracımı 12-12-2012 tarihinde otokoçtan teslim aldım. çok dikkat etmedim aldığımdan beri ama gözüme takıldı bugün sağ ön far kaputtan 1 cm kadar dışarıda yani yüksek. sol taraf kaputla aynı hizada ama sağ yüksek. acaba ne iş?

Fotoğraf paylaşırsanız daha iyi cevap alabilirsiniz

Yanıtlama zamanı:

istihareye yatayım sabaha yazarım.

herşey olabilir, belki montaj hatası belki çarpılıp yapıldı vs vs.

servise gidin sorun gerekirse boya değerlerine baktırın (tampon ölçülmez hata varsa usta anlar güzel boyandıysa onlarda anlamaz), düzelttirip dönün.

Yanıtlama zamanı:

{style_image_url}/attachicon.gif 2013-02-03 14.06.57.jpg

net bi foto yok elimde ama zaten belki far ayakları ayarsız da olabilir. yinede fikir versin diye... yukarıda işaretli bölgede diğer tarafa göre yükseklik var...

Benimde ayni boyle duruyor. Bence sorun yok.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

saolun millet yüreğime su serptiniz...

Yanıtlama zamanı:

Benim farlarda böyle. Hatta stoplarla bagaj kapağı arasında bir iki cmlik bir orantısızlık var :)

Yanıtlama zamanı:

Acaba Ford hep kazalıları ya da hatalıları Türkiye'ye mi gönderiyor yoksa :wacko: Yurt dışındakilerin fotoğraflarını da incelemek lazım.

Yanıtlama zamanı:

Benim araçtada var çoğu yerinde simetri bozukluğu var artık takmıyorum tadını çıkartıyorum ocakta 2,5 yıl olacak:-)focusuma:-)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

mesaj alınmıştır saolun...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.