Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195652 Herkese merhabalar bugun fosus hb trendx powershift aracimi gebze nazer den teslim aldim. Gebzeden adapazarina gelirken 90 100 km hiz araliginda direksiyonun titredigini farkettim. Sizce sifir aracta balans bozuk olurmu. Birde aracin direksiyonunu tam tur cevirirken sonlara dogru "tis" seklinde bir ses geliyor. Gelen ses tekerleklere hava basarken cikan ses gibi.. Konu hakkında yardimci olursaniz sevinirim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195654 Titremeyi bilemem ama gelen tisssss sesi normal.. sona dayamayin direksiyonu, hidrolikle alakali ciddi problemler cikabilir. Genel durumdur bu, Focusla alakali degil.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195655 Evet sıfır araçta bozuk olabilir hele bu bir halk arabası ise ayrıca sadece lastik havaları bile yüksek kalmış olabilir. Önce havaları kontrol edin ardından balans. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195658 Bence su an 40 havayla felan geziyorsunuz.2 arac aldim ikisinde de teslim etmeden once havayi indirmemislerdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195671 Bence su an 40 havayla felan geziyorsunuz.2 arac aldim ikisinde de teslim etmeden once havayi indirmemislerdi ben alırken sordum, indirdik dediler. depoyu doldurduktan sonra kontrol ettim tabiki 40 küsür olarak duruyordu bi ilavede az kalsın akü kutup başı gevşek veriyorlardı, araç showroom arabasıydı kutup başını söküyorlar, teslim ederken sadece takmışlar vidasını sıkmamışlar. Kasım 2, 201312 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201312 yıl Yazar comment_195704 Arkadaslar lastik basinc degerlerini kac yapiyoruz. Simdi direksiyondan gelen tisss sesi normalmi bu ses tüm focuslarda mevcut mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201312 yıl comment_195711 Arkadaslar lastik basinc degerlerini kac yapiyoruz. Simdi direksiyondan gelen tisss sesi normalmi bu ses tüm focuslarda mevcut mu? Önerilen basınç 31 Psi veya 2,1 Bar Ben özellikle virajlı yollarda ve hızlı kullanacaksam ön 33 arka 35 Psi yapıyorum, en iyi yol tutuşu öyle yakalıyorum, ama bana özeldir, genel bir önerme değil. Direksiyon sesi normal, mamafih ben daha benim arabada duymadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201312 yıl comment_195748 Arkadaslar lastik basinc degerlerini kac yapiyoruz. Simdi direksiyondan gelen tisss sesi normalmi bu ses tüm focuslarda mevcut mu? Tisss tisss normal, kafaya takmayin... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın