Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194711 http://www.youtube.com/watch?v=9CfIaCR6luY Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194715 Paylaşım için teşekkürler Çizgi temiz, hız makul, tur zamanı 2'45'' gibi gördüm, Keyifli olmuş olmalı. ESP rahatsız etmedi mi, özellike 7.virajda yokuş yukarı yavaşlatmış olabilir mi? Video kamera açısı kötü olmuş, yarısını kaybetmiş görüş alanının, keşke biraz daha yukarı monte edilebilseydi... Bir de şu aynaya takılan nesneleri dikkat dağıtıcı oldukları için sakıncalı ve gereksiz bulurum, bu koku da istisna değil ama burada G kuvveti göstergesi gibi çalışmış! Istanbul Park'ta araç sürmeyi "bu yaşamda yapacağım 100 şey (hatta araba sevenler için 10 şey)" listesine almasını herkese tavsiye ederim vesile ile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194755 diğer araçlar gazlamıyorlar mıydı ; maşallah type r 'dan s2000'e kadar yanından baya bir hızlı geçtiniz ... istanbul park'ın tozunu attırmış sınız birdaha giderseniz sözleşip beraber girsek piste ; değişik olur 2 eb aslında forumdaki bütün eb'ler aynı anda piste çıksak süper olmaz mı ... dtm racing gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl Yazar comment_194824 diğer araçlar gazlamıyorlar mıydı ; maşallah type r 'dan s2000'e kadar yanından baya bir hızlı geçtiniz ... istanbul park'ın tozunu attırmış sınız birdaha giderseniz sözleşip beraber girsek piste ; değişik olur 2 eb aslında forumdaki bütün eb'ler aynı anda piste çıksak süper olmaz mı ... dtm racing gibi Muhteşem olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194848 Aracın viraja giriş çıkış çizgilerini çok beğendim. Sadece ilk turu izledim bence güzeldi. BEnimde canım çekiyor ama arabama kıyabilirmiyim bilmiyorum. Sürekli gazlayınca içim acırmış gibi geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194859 gazlamadan birşey olmaz ; sadece benzin biter çıtırdanda lastik aşınır = bence çıkalım piste 1.0 ve 1.6 eb ler ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194863 gazlamadan birşey olmaz ; sadece benzin biter çıtırdanda lastik aşınır = bence çıkalım piste 1.0 ve 1.6 eb ler ... İstanbul a yolum düşerse yazlık lastiklerimde bitmeye yakın olursa belki biraz dönerim. Yüzlerce F1 yarışı izledim ve binlerce tur simülasyon yarışları oynadım. Babamın arabasıyla daha çok olmak üzere epey limitleri de zorladım. Az biraz kendime güveniyorum. Alırım anahtarınızı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194905 Yapılacak 10 şey arasında olmalı bence. Çok eğlenceli Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194906 Bana uyar banada uyar ; çok da güzel olur ... keşke yapabilsek bir organizasyon ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_194969 20-25 araç olup izmit körfeze çıkmak gerek bence de ikisi için de artık çok geç sezon bitti. Ama organizasyon olarak önceki etkinlik için görüştüğümde yeterli sayı olsak da olmasak da istanbulpark da önceden ayarladığımız sürece aynı seansa çıkmamız çok zor bir olay değil. Gerçi körfez pahalı baya toplamda 13.000 tl civarı bir para gerekiyor o da 25 kişi olsak adam başı 520 tl ediyor da sabah 9'dan akşam 5'e kadar filan toplamda minimum 20 tur döneriz diye tahmin ediyorum farklı etkinlikleri göz önünde bulundurarak. İstanbulPark için ardı ardına 2 seans alırız çok kalabalık olmamasını umarak 40 dakikada pistte debelenebiliriz de onun masrafı da 240 tl olacak, EB'ler için eğlenceli de dizeller için o düzlükler pek manalı değil bence. Yeni sezon açılırken muhtemelen fiyatlar değişeceğinden o zamana bir konu açalım. Aklımda yanlış kalmadıysa zamanı ve maddi imkanları ayarlayabildiklerini öngörerek minimum 10 kişinin katılımı olur, en iyi ihtimalle ise 20'ye yaklaşırız. Gidiyim bir loto oynayayım da çıkarsa Mertcan ltd. şti. sponsorlunğunda pist etkinliği yapalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl Yazar comment_195134 http://www.intercitypark.com/etkinlikler/17-kasim-2013-intercity-istanbul-park-pist-gunleri/ Hadi bakalim toplayalım milleti (Dua edelim de yağmur yağmasın) Ekim 31, 201312 yıl Sezen Köroğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201312 yıl Yazar comment_195261 Organizasyon işlerine kim bakıyor genelde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201312 yıl comment_195270 Organizasyon işlerine kim bakıyor genelde? Başlığı açtım, ilgileniyorum şuandan itibaren Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın