Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ün Park Sensörü

Featured Replies

• Yanıt 53
  • Görüntüleme 14,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hem öndeki sensör hem de arkadaki sensör ayrı ayrı mesafe ölçebiiyor...Diyelimki uygun park yerini biraz geçe bastınız düğmeye,hemen arka park sensörü devreye giriyor,araba hafif geçince ileriye uygun

• Seni Aysun Kayacı kesmez. Sevda Demirel gibi birşey lazım sana. Çaktımı ses getirsin.. http://www.youtube.com/watch?v=g5ZTdPYLAj4

• Arka park sensörü aynı, park için ekstra 2 adet daha var.. Sonradan takmalar ayrı tabi ama park paketi olmadan arka park sensörü olsa mesela orjinalde..Fark olmaz yani...Anlatabildim umarım

Yanıtlama zamanı:

Hem öndeki sensör hem de arkadaki sensör ayrı ayrı mesafe ölçebiiyor...Diyelimki uygun park yerini biraz geçe bastınız düğmeye,hemen arka park sensörü devreye giriyor,araba hafif geçince ileriye uygun park yeri buldum diyor....Yalnız geçen gün kandırdım arabayı çok komik oldu....Yanda bir araba ,ön boş ve sonrasında hiç araba yok..Bastım Otomatik parka,geçtim arabayı yanaştım kaldırıma sensör kaldırımı araba sandı park yeri buldum dedi,sonra bıraktım direksiyonu garibim parketmeye çalışıyor,bir baktım kaldırıma çıkacak geri geri...Salak sensör yaaa....eheheheheheheüüüee.....

Yanıtlama zamanı:

Len arabayla bile uğraşıyorsun. Bırak garibanı çalışsın gitsin gelsin yeter yahu .. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ehehehhüüeee....Olmaz,ben rahat durmam,illa biriyle takışacağımki atraksiyon olsun....Ama gerçekten çok komik oluyor bazen böyle teknolojik şeyleri sapıttırmak...Keh keh küh....Zavallı makinalar,acıyorum hepsine....Nihahaoahhaaaaa...Kahrolsun Terminatörler.... :kıhkıh::zha:

Yanıtlama zamanı:

Ben daha once ford servisinde calismis bir adamla konustum bu konuyu banada sanayiye araclar geliyor ama dedi 2 3 marka sensor var sanirim full+full donanimda bile sensorler opsiyonel oldugundan servis ne alirsa onu koyuyor ama otomatik park sistemi varsa o fabrikada komple takildigindan herhalde markalarida farkli oluyor

Yanıtlama zamanı:

Bende Aracıma bir ay önce taktırdım, iki secenek var birincisi ikaz alarmı ikincisi Türkçe sesli komut sistemi. Ben ikincisini kullanıyorum. 30 cm mesafe kalıncaya göre sesli olarak ikaz ediyor aynı zamanda ekranda metre olarak yazıyor. daha sonra "DURUNUZ.DURUNUZ" diye sesli olarak ikaz veriyor.

Yanıtlama zamanı:

Türkçe sesli uyarı iyiymiş bak,ama çok kibar canım,"durunuz" felan.. :yeah: ....Arka sensördemi yapıyor bunu sadece?ön sensörlerde ne diyo? "Hıooooop çarpacan ağa " :D

Yanıtlama zamanı:

Geçen bi navigasyonda Laz aksanı ile seslendirme vardı.. Komikti.. O geldi aklıma.. :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Otobüs muavinleri gibi..Geeeeelll,geeeeellllll,giiieeellllll,hiiiooooooppppp,deeeeaaaaaaammm eeeeettt......Aslında böyle komik sesler yapıcan,yazılıma yüklücen..Arabanı kişiselleştirebileceksin,ne hoş olur yaaa...ehehehehehe...ben Aysun Kayacının sesini koyardım.."Gel tatlım,gel tatlım,aaah duur hayvaaan..." :naughty::)

Yanıtlama zamanı:

Ya neaaapıiim bedn bunu,istemem ...Aysun Kayacı olacak...Ya da Rihanna olsun....C"omon C"omon.....Don!t stop me now baby...ehehehehehüüee....

Bora A. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.