Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201115 yıl comment_16777 Arkadaşlar mrb. Yeni focus sedan aldım. Ama geri vitese takar takmaz boş arazide de olsam acayip ses çıkıyor. Bunu nasıl çözeceğim ? Acil yardım lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201115 yıl comment_16778 Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz.. Aracınız hayırlı olsun.. Geri vitese aracınızı taktığınızda arkanız boşken ses süreklimi geliyor ? Yoksa bbi biiiiiiip yapıp susuyormu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201115 yıl comment_16788 Park sensörü sesimi diyecem ama. Boş arazide gelmemeli. Lok diye bir ses geliyor galiba. Tipically geri vites sesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201115 yıl comment_16793 Yok yok bendede durum aynı otu, çöpü, kaldırım kenarını, herşeyi algılıyor bi ara video çeker eklerim. Sıkıntı yok. Temmuz 30, 201115 yıl Yeniceri_Demirbey tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201115 yıl comment_16808 Yok yok bendede durum aynı otu, çöpü, kaldırım kenarını, herşeyi algılıyor bi ara video çeker eklerim. Sıkıntı yok. Sensör çok hassas olduğundan yapıyor..Bazende sensör takılıyor,sürekli ötüyor geri viteste...Özellikle kışın yapıyor..Yazın ise geri vites tam oturmadığında yaşanıyor o sensörün sürekli ötmesi durumu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36532 Araci alirken eger otomatik park sistemi ile almassaniz serviste takilan sensorler sorun yaratabiliyor.Hatta bazen bozukmu acaba bile diyebiliyorsunuz.Bunun sebebi aracla sonradan takilan sensorlerin otomatik park sistemindeki ile farkli olmasi sanirim servis onlari baska bir yerden getiriyor bu konu ile bilgisi olan arkadas varsa bize bu konu hakkinda detayli bir aciklama yaparsa cok sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36533 Eee tabi sonradan takılanlar farklı markalar yani orj sensörler değil.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36542 hayırlı olsun. geri vitese tam geçmezse cırrrr diye dişli sesi geliyor bazen. kastettiğiniz o değil de uyarı sesi ise, tamponlarda vida kapağına benzeyen park sensörlerinin önlerinde herhangi bir engel olmaması gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36549 Debriyaja TAM basın ve geri vites'e takın o ses gelmez, tam basmazsanız o ses gelir.. Sensörlerin tümü hata ile zaman zaman çalabilir..Güvenmemek lazım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36552 Arada bir benim orjinal arka soldan ikinci sensör de yarıya kadar gelip gidiyor sonra düzeliyor. Park sistemi olanlarda otomatik park sebebiyle daha güvenilir bir sensör koymuşlardır muhtemelen de oda gecikmeli. Gerçi hepsi az veya çok gecikmeli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36554 Arka park sensörü aynı, park için ekstra 2 adet daha var.. Sonradan takmalar ayrı tabi ama park paketi olmadan arka park sensörü olsa mesela orjinalde..Fark olmaz yani...Anlatabildim umarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36683 benim sensörler gayet hassas...Gecikme falanda yaşamıyorum...Ama yinede son çizgiye kadar zorlamıyorum mümkün olduğunca...Ancak otomatik parkta araba kendisi ayarlıyor herşeyi zaten,sıkıntı yaşamıyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36688 Arka park sensörü aynı, park için ekstra 2 adet daha var.. Sonradan takmalar ayrı tabi ama park paketi olmadan arka park sensörü olsa mesela orjinalde..Fark olmaz yani...Anlatabildim umarım Güzel olur tabikide ama muhtemelen saçma bir fiyat isteyebilirler. benim sensörler gayet hassas...Gecikme falanda yaşamıyorum...Ama yinede son çizgiye kadar zorlamıyorum mümkün olduğunca...Ancak otomatik parkta araba kendisi ayarlıyor herşeyi zaten,sıkıntı yaşamıyorum.... Bizim sensörler farklı mı acaba merak ettim şimdi. Benimkiler park yerinden çıkarken açık bırakırsam sağ mesela sürekli ötüyor. Park ettiğim yerde de sürekli öttüğü yere kadar gidiyorum bazen geride bile kalmış olabiliyorum. Gerçi bizim park yeri baya dar olduğundan da olabilir bunlar. Alışmışız park sorunundan dolayı sıfır sıfır parketmeye. Gecikme dediğim de 1-2 saniyelik yanlış anlaşılmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36689 Bende de hiç sıkıntı olmadı henüz, sadece Cumartesi otomatik park düğmesi çalışmadı, yani basmama rağmen park yeri aramaya başlamadı, hıh foruma yazacak bişey buldum demiştim ki, sonra çalıştı kendisi. Nasıl olduysa artık, o zamandan beri de binmedim, bilmiyorum çalışıyor mu çalışmıyor mu şu an. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36690 :) Çalışırrrrrrr Kuruntu yapma Park yerine gelmeden basıp aÇacaksınız ve 10 km/h altında seyir etmelisiniz... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın