Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tft Gösterge Ve Multimedia Player Tavsiyeleriniz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gösterge panelini TFT ile değiştirmek ve Multimedia oynatıcı almak istiyorum. Piyasada bulunan ürünlerden tavsiye ettiğiniz veya kaçınmamı önerdikleriniz hakkında yardı bekliyorum.

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 8,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Benim tavsiye ettiğim tek ürün çeşidi OEM parçalar..

• yazılım. gerçi şimdi düşündümde, bu benim birebir denediğim bir şey değil, birisi söyledi yada okudum ancak güvenilir bir kaynak demek ki denememişim insiyatiflik birşey değil, yazılımı yapan FORD

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Çok değil çoooook değiştirir zaten 2 ekran  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim tavsiye ettiğim tek ürün çeşidi OEM parçalar..

Pek bilgim yok desem Yakup, cahillik etmiş olmam de mi?

Yanıtlama zamanı:

Pek bilgim yok desem Yakup, cahillik etmiş olmam de mi?

MultiMedia'dan beklentiniz televizyon,dvd falan ise hiçbirini tavsiye etmem.

Zaten sitede çok yapan var onlara bakabilirsiniz.Bayilerde takıyor çin malı şeyleri.

OEM demek ford'un orjinal parçaları demek onlarda da dvd,tv gibi şeyler olmaz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zaten sitede çok yapan var onlara bakabilirsiniz.Bayilerde takıyor çin malı şeyleri.

Amacım sadece orjinalliği çok değiştirmeyecek daha geniş bir hatta iki ekran taktırmak... Görsellik açısından ...

Yanıtlama zamanı:

bu arada ruslar olayı çözmüş bi modul yapmışlar (daha seri üretime geçmemiş) 5" ekrandan televizyon usbden video izliyorlar :) mft zaten çoktan kırıldı :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Daha önce açılan konulara göz attım,  tft ekranın kolay bulunmadığı izlenimi oluştu. Sınırlı sayıda üründen bahsediliyo.

Yanıtlama zamanı:

Gösterge panelini TFT ile değiştirmek ve Multimedia oynatıcı almak istiyorum. Piyasada bulunan ürünlerden tavsiye ettiğiniz veya kaçınmamı önerdikleriniz hakkında yardı bekliyorum.

Türkiye'de mevcut ancak OEM değil. Ben amerikadan (Austin) getirttim aracı aldıktan sonra. bir arkadaşım vasıtasıyla geldi. 4500 TL gibi bir ücret tuttu. Ancak Yakup'un dediği gibi Türkiye'den aldığın taktirde ürün orijinal değil. Çoğu servis TFT ekranlı cihazda orijinal kullanmıyor ancak orijinal deniliyor. 

Türkiye'de 1400 TL'den 3000 TL'ye kadar f3'ün TFT ekranlı cihazı satılmakta (orijinal değil !)

Sana hemen 1400 TL'ye TFT ekranlı cihaz bulabilirim.

Facebook'tan ekleyip kendi aracımın fotolarına bakabilirsin ( Sercan Birlik )

Sercan Birlik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Türkiye'de mevcut ancak OEM değil. Ben amerikadan (Austin) getirttim aracı aldıktan sonra. bir arkadaşım vasıtasıyla geldi. 4500 TL gibi bir ücret tuttu. Ancak Yakup'un dediği gibi Türkiye'den aldığın taktirde ürün orijinal değil. Çoğu servis TFT ekranlı cihazda orijinal kullanmıyor ancak orijinal deniliyor. 

Türkiye'de 1400 TL'den 3000 TL'ye kadar f3'ün TFT ekranlı cihazı satılmakta (orijinal değil !)

Tesisatıyla birlikte Ford Touch var :smiley2k:

Çakma çin malları fiyatına hemde 2000TL :kıhkıh:

4500 nedir gözüm allasen. Çok sert.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bahsettiğin ürün (1400'lük olan) forumda fotoğrafları olan galiba... Bu arada facebook hesabım maalesef yok... Ben de biraz yobazlık var da. :blink:

Yanıtlama zamanı:

4500 nedir gözüm allasen. Çok sert.

Gülü seven dikenine katlanır. :) çakma ürün koyacağıma yapacak bir şey kalmadı. ;) 

o zamanlar bu fiyattı :) ödediğim de benimde içime oturdu ancak çok memnunum

OEM diye çakma ürün takan arkadaşlarımda var ürün şuan arızalı serviste :)

Yanıtlama zamanı:

Daha önce açılan konulara göz attım,  tft ekranın kolay bulunmadığı izlenimi oluştu. Sınırlı sayıda üründen bahsediliyo.

Ben bu mesajı tam anlamadım, hangisi? gösterge şuan EZPARda var 400tl forumda telefonları vardır. OEM ses sistemi ekranı biraz sıkıntılı. çin malı multimedya sistemler gırla?

ben merak ettim bakıyorum şimdi :)

Yanıtlama zamanı:

Bahsettiğin ürün (1400'lük olan) forumda fotoğrafları olan galiba... Bu arada facebook hesabım maalesef yok... Ben de biraz yobazlık var da. :blink:

piyasa kaynıyor bunlarla. istiyorsan hemen alalım sana :) ancak sorun çıkartırsa karışmam.

Çakma ürün şans işi. yol kenarından saat almak gibi bozulabilir de bozulmayabilir de. ;) 

dersen alacağım hemen göndereyim. hatta istanbuldaysan gel taktıralım. garantisi filanda var.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.