Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201312 yıl comment_206954 Yok yahu ne diye ciddiye alayim abi? Sadece kendisi birsey katmadan salt dalga gecen reklamlari cidden etik gormuyorum. Misal magic body control de neymis biz asil sunu yaptik deseydi o zaman super olurdu.. sirf isimden hareketle cat-like olayina girmisler. Reklam. Yarattığı etki içeriğinden kat kat daha önemli ki Jaguar muhtemelen kendini Merso'dan üstün görmekte. Heleki Tr gibi gelişmekte olan ülkelerde bu bilinmeyen markalara olan saygıyı bu reklamlar katlıyor ilginç bir şekilde. Sıradışı her reklam iyidir Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201312 yıl comment_206960 Bu zaten resmen yayınlanmamıştır televizyonlarda. El altından internete verip gır gır yapıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201312 yıl comment_206964 Bu zaten resmen yayınlanmamıştır televizyonlarda. El altından internete verip gır gır yapıyorlar. Jaguar USA resmi youtube sayfası paylaşmış abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201312 yıl comment_206971 Jaguar USA resmi youtube sayfası paylaşmış abi. Yanlış ifade etmişim. TV de demiştim ama. Bilmiyorum bu tip reklam Amerika'da mümkün mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201312 yıl comment_206972 Yanlış ifade etmişim. TV de demiştim ama. Bilmiyorum bu tip reklam Amerika'da mümkün mü? Bu kadar direkt olanı olmasa da benzerleri var. Tabi bir Mercedes'in bu adamları kaale alıp dava etmesi pek mümkün de değil bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201312 yıl Yazar comment_206976 Tabi bir Mercedes'in bu adamları kaale alıp dava etmesi pek mümkün de değil bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201312 yıl comment_206977 http://listelist.com/yaratici-karsilastirmali-reklamlar/ Marka Savaşları: En Yaratıcı 22 Karşılaştırmalı Reklam konuya az çok uyuyor...sanki bu linki forumda bir yerlerde paylaşmıştım diye hatırlıyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın