Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tan Oto Rezaleti

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

velhasıl kelam her şey karşılıklı dürüst olması gerekir iki tarafında yerine getirilmiyecek sözler verilmese hiç sıkıntı olmaz bence....

Kesinlikle... Bir şey satmış olmak için satılmaz hiç bi zaman.. 

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 8,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Benim satış danışmanım bana sürpriz yapmıştı.Hatta arkadaşlarımı organize etmeye çalışmışlar.Arabamın geldiğini bana sürpriz yaparak söyleyeceklermiş.Valla teslim edeceğini söylediği tarihten 1 hafta

• Guest Semah Ak
    Guest Semah Ak

Peynir ekmek derken şunu kastediyorum: Birinci aşama para hesaba geçer bakiye kapanır aracın faturası kesilir, İkinci aşama tescil işlemleri araç binek ise bayii den asbisi yapılır tekenesi akşama g

• Serdar yaman
    Serdar yaman

velhasıl kelam her şey karşılıklı dürüst olması gerekir iki tarafında yerine getirilmiyecek sözler verilmese hiç sıkıntı olmaz bence....

Yanıtlama zamanı:

Benim satış danışmanım bana sürpriz yapmıştı.Hatta arkadaşlarımı organize etmeye çalışmışlar.Arabamın geldiğini bana sürpriz yaparak söyleyeceklermiş.Valla teslim edeceğini söylediği tarihten 1 hafta erken teslim etti.İşini severek yapanlar yaptıkları işte mutlaka başarılı olurlar.

Yanıtlama zamanı:

Konunun özeti aslında bu. İşler gecikince müşterinin aklına gelen "acaba"'lar gerilip sinirlenmesine sebep olabiliyor. Güven olduğunda gecikme sıkıntı yaratmıyor da dedikleri gibi "devir kötü devir" olduğundan bu güveni sağlamak da zor herhangi bir kişi veya kuruma güvenmek de zor.
Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.