Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 her şey sıfırlanacak ama dimi? Hiçbirşey sıfırlanmıyor vazgeçmek istediğinde sıfırlanıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Hiçbirşey sıfırlanmıyor vazgeçmek istediğinde sıfırlanıyor Güzelmiş ama bu detaylar arttıkça pratiklik gidiyor. Kullanilmaz oluyorlar. Android bu şekilde biraz. Samsung da yüzlerce ozellik var. Kullanılan bir iki tane Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Güzelmiş ama bu detaylar arttıkça pratiklik gidiyor. Kullanilmaz oluyorlar. Android bu şekilde biraz. Samsung da yüzlerce ozellik var. Kullanılan bir iki tane Bana orada 3g yeter mesela onu çok isterdim.. Aslında şeylerde iyi youtubedan müzik alıp müziklerime atıyor falan onlar da var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Bana orada 3g yeter mesela onu çok isterdim.. Aslında şeylerde iyi youtubedan müzik alıp müziklerime atıyor falan onlar da var Evet benimde aklıma 3G geldi. Gerisi kişiye bağlı özellikler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Slow Motion ilk denememiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Aileye bir 5s daha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Aileye bir 5s daha ImageUploadedByTapatalk1390923078.752371.jpg Hayırlı olsun, gold dedikleri bu dimi? Sadece arka kısmı altın rengi, önü yine beyaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Hayırlı olsun, gold dedikleri bu dimi? Sadece arka kısmı altın rengi, önü yine beyaz Evet efendim Yan ve arka bu şekilde sarı birde orta tuşu geri kalanı beyaz. Başka foto yok elimde maalesef, aktif edip kargoladım. burada fotolar mevcut 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Bende düşünüyorum indirmeyi yatarken ama Neden bağlantı hızı fena değil on dakikada da kurar kendisini. Birde bu telefonun klavyesine gicigim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Neden bağlantı hızı fena değil on dakikada da kurar kendisini. Birde bu telefonun klavyesine gicigim Bağlantı iyide onu yaparken ne yapcam bilemedim iphone mi o Türkçe klavye'de değil mi zamanla akıllanması gerekiyor belli kelimelerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 5s ve Türkce ama ş ç falan kapalı ve ancak yarım akıllı diyebilirim. Andeoid de swiftkey vardı. Muhtesemdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 5s ve Türkce ama ş ç falan kapalı ve ancak yarım akıllı diyebilirim. Andeoid de swiftkey vardı. Muhtesemdi. Hmmm niye öyle kullanıyorsun ki ya..Rahat basabilme adına sanırım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Hmmm niye öyle kullanıyorsun ki ya..Rahat basabilme adına sanırım.. Aynen böyle bile dar zaten. Ama sıkıntı akıllı değil öğrenmiyor düzgün sekilde. Aha bunlar telefondan bak. Sekilde lafını duzeltemiyor mesela Hmmm niye öyle kullanıyorsun ki ya..Rahat basabilme adına sanırım.. Yükleme bitti bu arada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 @Engin Uzunoğlu, https://itunes.apple.com/us/app/swiftkey-note/id773299901?mt=8 bu değil mi abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 @Onur Sezgin, Bu aynı geliştiricinin ios platformunda yaptığı bir not alma uygulaması. Bana gerekli gelmedi pek. Benim dediğim bildiğin 3. parti klavye yazılımı. İos buna izin vermiyor. Budur bahsettiğim https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=tr 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap