Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Böyle Servisler Olmaz Olsun

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba

19 Ağustos Pazartesi günü aracımı Başer e bıraktım yazılım güncellemeleri ve tıkırtı sorunları için

Tıkırtı gelen yerlerin fotoğrafını çektim tektek servis baş teknisyeni ve müşteri ilişkileri yöneticisine anlattım (! müşteri ilişkileri yöneticisi !)

Sol ön kapı, gösterge paneli ve klimanın kontrollerinin oradan gelen inanılmaz tırrrrr şeklindeki ses.

ve Sivasa gideceğimi Perşembe günü 22 ağustos ta dönceceğimi söyledim 4 gün araç orada kalacak.

neyse Perşembe sabah aradım aracınız öğleden sonra 15:30 16:00 gibi hazır olacak dendi efendim ses gelen yerler izole ediliyorlarmış.

bende Sivas taki işim uzadığı için arabayı Cuma gün alacağımı söyledim tamam dediler.Cuma öğleden önce 11 de gittim araba ortada yok yıkanmaya gitmiş.

Yıkama alanına gittim araba leş gibi müşteri temsilcisi bayana söyledim yıkamaya gerek yok diye oda arabayı hızlıca yıkatmış baktım siliyor yapmamasını söyledim.

O arada baş teknisyen arabanın yazılımlarını kontrol etti. (5 gün duran arabanın yazılımı ben teslim alırken kontrol ediliyor) ve 13:00 da arabayı teslim aldım.

Başerden çıkar çıkmaz tıkırtı ve zırıltıların hepsi duruyor hemen geri döndüm 

Başteknisyen vaktiniz varsa bakalım dedi veya başka bir zaman getirin dedi. Ben kırıkkale oturuyorum ve servise git gel nerden baksanız 180 km

5 gün araba orada anladığım kadarıyla güneşin altında yatmış.

Başer yazıklar olsun.

Bu arada bu tıkırtı olayını çözecek Ankarada bir servis varmıdır.

Alparslan Kaplan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Otosan'a mutlaka bildirin şikayetinizi.

Cem bey öncelikle zaten otosan a yazmıştım onlar beni Başer e yönlendirdiler ama tekrar yazacağım

Yanıtlama zamanı:

Çok can sıkıcı ama maalesef yaşanıyor... Gerekeni yapmak gerek...

Yanıtlama zamanı:

Aracımı 2103 Temmuz'da sıfır teslim alırken bazı sesler olabileceğini ve bunun sorun olmadığını bildirerek beni peşin peşin ıskartaya aldılar zaten.

Forumda şikayetleri okudukça acaba servise gitsem mi diye çok düşündüm. Ama servis şikayetlerini okuyunca da korkumdan servise gidemedim; çünkü "en küçük bir sorunla gidip daha büyük rahatsızlıklarla dönmek" hep başıma gelen bir sıkıntıdır. Şimdilik beklemedeyim.

Bir de cahilliğimi hoşgörün ama 2013 modellerde 1.0 dışında EB seçeneği yok sanırım. Ama arkadaşlar hep 1.6 EB'dan bahsediyorlar. Acaba eski modeller mi?

Yanıtlama zamanı:

Ben 60 bin bakımı için arkasa bıraktım bi şikayetimde yoktu rutin bakımını yaptılar. 1 hafta sonra ford çağrı merkezinden arıyıp memnuniyetimi sordular. Sizide ararlar büyük ihtimal 

şikayetinizi dile getirin.

Yanıtlama zamanı:

444 36 73 ü arayın şikayetinizi bildirin..genel de küçük illerin servisleri ilgisiz oluyor..tek yetkili kendileri oldukları için...

Yanıtlama zamanı:

Aynen öyle

Sayın Çağatay, çok rahatladım bu cevapla. Kendi kendime kızıp duruyorum neden 1.6 EB almadım diye. Arıyorum model de yok...

Yanıtlama zamanı:

Sayın Çağatay, çok rahatladım bu cevapla. Kendi kendime kızıp duruyorum neden 1.6 EB almadım diye. Arıyorum model de yok...

Ortalama Nisan ayından sonra satış bitti elde kalmadıysa yani :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Servis Müşteri hizmetleri yetkilisi ile görüştüm durumu anlattım istediğim bir gün tekrar gelmemi aracında başında durarak yapılan işlemleri izlememi teklif ettiler.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.