Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201313 yıl comment_181572 Ford focus(2011) aracıma oem multi medya sistemi taktırmak istiyorum.piyasadaki en sağlıklı çalışan ürün hangisi? Bilgisi olan paylaşsın lutfen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201313 yıl comment_181576 Başlık doğru yere taşınıyor. Lütfen dikkat edelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201313 yıl comment_181582 Hız önemli değil internetli olsun diyorsan Navi yok büyük ekran olsun hızlı olsun ford garantili olsun diyorsan Cylone taktıracaksın.Ford bayileri şu an cylone takıyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201313 yıl comment_182158 tüm ford bayileri cyclone takmıyor. Örneğin balıkesir bayisi daiichi marka takıyor. Ve dediklerine göre 3 marka varmış ford servislerinde ve hepside aynıymış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201411 yıl comment_278403 otosanın focuslara uygunluk verdiği servislere müsade ettiği 3 marka navitec, cyclone ve daiichi izmit esoto kesinlikle navitec' i öneriyor. kusursuz olduğunu iddia ediyorlar. bende navitec düşünüyorum bu markadan sıkıntı yaşayan varmı acaba. fakat benim aracım focus 3 makyajlı kasa hiç bir firmanın bu araca henüz tam uyumlu ürünleri servislere gelmemiş 15 ocaktan sonra diyorlar bilginize. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278708 Bu tip cihazlar alıyor ve taktırıyorsanız lütfen aracınızın orjinal multimedyasını saklayın. Eğer arabanızı başka birine satacak olursanız madur olmasın orjinalini taktırsın bari. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278722 necvox marka multimedya sistemi var biz yeni passatımıza taktık teypimiz çalındıktan sonra gayet memnunuz internet sitedinde fordlara ve focuslara uygun necvox vardı.İstersniz bİr araştırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201511 yıl comment_279933 peki bu linkteki cihaz için fikirleriniz nedir arkadaşlar. http://www.otomultimedya.com/urun/ford-focus-yeni-kasa-multimedya-cihazi/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201511 yıl comment_279986 -onaylı- olarak adı geçen ürünler beraberlerinde montaj parçaları (yani ürünü araca takarken saçma sapan yerlere ayak koymak, vida takmak gerekmiyor) ve kablo seti ile birlikte (yani aracın ön göğüs kablo takımına ağız göz girilmiyor, sigorta kutusundan ön göğüse enerji kablosu çekilmiyor) geliyor. sonradan hiç bir şekilde sıkıntı çekmeyeyim, eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım derseniz onaylı ürün kullanmanızı tavsiye ederim. -onaylanmamış- ürünleri kötülediğim düşünülmesin lütfen, işi bilen ... işinin eli ve tutkulu birisinin çok da temiz çalışabileceğini, sıkıntı yaratmayacağını biliyorum/gördüm. onaylı ürünün avantajı yukarıda da belirttiğim gibi kesme / biçme işinin minimum düzeyde kalmasından ibaret. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın