kazım korkmaz Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2013 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar uzun zamandır ford ranger gibi navara hılux l 200 gibi modelleri araştırıyorum.. sıfır olsun 2 el olsun bir türlü karar veremedim ama bir ark da 2004 model ford ranger var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-2004-ford-ranger-xlt-4x4-hatasiz-132551775/detay bu aracı kullanan ark biraz tanıtabilirler mi aracı genel de ormanda odun çekmek için kullanacam bilirsiniz köy yollarını genel de oralarda kullanacam bu araç oraya gider mi? ayrıca fiyat olarak nasıldır.... max fiyat 30.000 tl aracın agır bakımları yapıldımı bilmiyorum yapılmadı ise ağır bakım fiyatı nedir. ? Ağustos 17, 2013 kazım korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Kimse bir şey yazmamış, olasıdır ki deneyimi olan yok. Benim de yok. Ancak ilandaki araç eğer o kilometrede ise gerçekten ve şanzımanla ilgili sorunu da yoksa fiayt bence çok makul. Antalya'da bir Orman Bölge'nin kullandığı araçlardı bunlar ve dağ tepe geziyorlardı. Sonra bir ara Isuzu'ya döndüler, şimdi ne var bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Arkaşımda var . Sadece dağ evinde kullanıyor. 3.0 dizel yokuşta debrajı bırakman yeterli çıkamıycağı yer sınırlı. Sorunu ise 10lt gibi bir tüketimi olması(Karma). Ancak gücü hissediyosun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Bu tur araclarin hic birisinin sizi sikintiya sokacagini dusunmuyorum. Hepsi guclu hepsi saglamdir bunlarin. Sadece bakim giderleriyle farkli olabilirler. L 200u jandarma, rangeri orman, toyotayi tedas falan kullaniyor bizim burada (yeni modellerini tabi). Hepsiagir arazi kosullarinda calisabiliyor. Tamamen kisisel tercihe kalmis bir durum. Hangisi hosunuza gider, hangisi kesenize uyarsa alabilirsiniz. Ilandaki aracin problemi yoksa fiyat olarak ta uygun gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Ağır araziye girecekseniz (cidden ağır ama) bu tarz araçlar yaklaşma uzaklaşma açılarından kaybediyor. Yükseltme kiti,vinç,şnorkel ve kaliteli bir mt lastik ile iyi iş çıkarabilir. Ama bir Wrangler veya Defender performansı beklemeniz hata olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Ağır araziye girecekseniz (cidden ağır ama) bu tarz araçlar yaklaşma uzaklaşma açılarından kaybediyor. Yükseltme kiti,vinç,şnorkel ve kaliteli bir mt lastik ile iyi iş çıkarabilir. Ama bir Wrangler veya Defender performansı beklemeniz hata olur. çok ağır araziye girmeyecem yani şöle diyim altını surtmeyecek yollar da kullanacam köy yolu yani odun taşıyacam tata arabaları nasıl bu fiyata hem yüksek modelini hem de düşük km bir araç da alabiliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 çok ağır araziye girmeyecem yani şöle diyim altını surtmeyecek yollar da kullanacam köy yolu yani odun taşıyacam tata arabaları nasıl bu fiyata hem yüksek modelini hem de düşük km bir araç da alabiliyorum... Stok hali ile altını vurmayacaksanız kaliteli bir lastik işinizi görür diye umuyorum. Ford dururken burada ne Tata'sı yav? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Tata neyin nesi yahu 5 para vermem o arabaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Tata neyin nesi yahu 5 para vermem o arabaya Malesef ki Land Rover ve Jaguar'ın (tam emin değilim bundan) sahibi oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Stok hali ile altını vurmayacaksanız kaliteli bir lastik işinizi görür diye umuyorum. Ford dururken burada ne Tata'sı yav? stok hali dediğiniz nedir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Mazda B2300 Ford Ranger Hangisi fason üretim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Tata kullanıyorum 4 yıldır falan Uzun yolda klas Dönüşler yani tur çok az. Tüketim 4x2'de bile fena... Ford al daha iyi yüksek yerlere girmeyecekseniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 2010 Ranger var memlekette. 4x4 versiyonu. Canavar gibi araba.Tek sorunu yakıt,Şehir içi 10-11 litre gibi bir tüketimi var.Yükleyip 4x4 ile gezeceğim dağda bayırda derseniz iki katına kadar yolu var.Uzun yolda 100 km/s hızda ortalama 7 litre yakıyor.Arkası hafif olduğu için arazide arkadan kayma yapabiliyor kilitliyince bile defransiyeli. Arazi lastiği ile keçi gibi tırmanıyor. Bakımlarıda ucuzdu.Mazdanın hava filtresi ile aynıymış filtresi.Zırt pırt arıza vermiyor,kronik sorunu yok.Ayna,stop gibi kırılabilecek parçaların yan sanayisi vardı.Zaten orijinal stop lambası 150 lira. Gücü yetmiyor ondan buraya çıkamıyor diyeceğiniz yer olmaz.Bizdeki çift kabindi ve arkasına kalın 1200 kg yaş odun doldurduk.25 derecelik rampaları bile tırmandı.Yeterki 1500 devirin altına düşürme. Yol tutuşu iyi.Fakat konfor yok araçta.Olmasın zaten,böyle bir araç alınıyorsa konfora bakılmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 herkese çok tşk ederim arkadaşlar alacazğız artık rangeri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 stok hali dediğiniz nedir Modifiyesiz hali. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap