Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 Yeni C-Max Ön Konsol Hatasi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

benim araçta yoktu :(

Yanıtlama zamanı:

benim araçta yoktu :(

Arkadaşın araç 2011 olduğu için son nesil olacağını düşündüm eğerki bir önceki nesil ise BT yok.. Sonradan modül alarak eklenebilir.

Hep söylüyoruz işte doğru yerde yazalım yazıları diye bu başlık 2012 olarak açılmış.Neyse sorunu çözebilmişizdir umarım. 

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşın araç 2011 olduğu için son nesil olacağını düşündüm eğerki bir önceki nesil ise BT yok.. Sonradan modül alarak eklenebilir.

Hep söylüyoruz işte doğru yerde yazalım yazıları diye bu başlık 2012 olarak açılmış.Neyse sorunu çözebilmişizdir umarım. 

Benim araç 13-09-2010 çıkışlı 2011 model titanium üstünde sony müzik sistemi var usb yok aux var

Yanıtlama zamanı:

Benim araç 13-09-2010 çıkışlı 2011 model titanium üstünde sony müzik sistemi var usb yok aux var

Bu değil ise araç BT YOK arabada.Bu ise yukardaki klavuza bakınız.Araç bu değilse dediğim gibi yanlış yerde yazıyorsunuz.

Otomobil sektöründe sadece üretime bakarak biz size yardım edemeyiz (aynı vakit ve yılda farklı ver. aynı isim ile araba üretilir) araç bilgilerini yıla göre değil versiyona göre vermeniz lazım. Kolay gelsin

post-1-0-72173400-1382189702_thumb.gif

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.