Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249187 Selamlar Aracıma bugün generali sigortadan sigorta+ kasko teklifi aldım kampanya varmış geçen yıl neova sigortaya yaptırmıştım bu yıl %30 hasarsızlık ile birlikte verilen fiyat neovaya göre çok uygun fakat poliçede şöyle bir madde var bunu tam anlayamadım. Eğer gösteri v.s sonucu hasar oluşur ise sigorta şirketi isterse bunu kapsam dışı mı bırakabilecek? Prestij Kasko Ekstra Sigortası Özel Şartları için tıklayınız Herkese iyi geceler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl Yazar comment_249226 Notu daha dikkatli okuyunca ne demek istedigini anladim konu kilitlenebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249255 Kalmasında sorun yok Süleyman bey Sizin gibi merak edenler olacaktır ilerde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249272 Şimdi birisi geldi arabaya molotof attı kasko bunu karşılamayacak mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl Yazar comment_249290 ikamet ettiğinil ile göre bu oran belirleniyor.Bu iller hangileri tam bilmiyorum ama güneydoğu v.s bazı illerde uygulanıyormuş zaten risk var gibi düşünüyorlar. Arkadaşlar kasko ile başka bir sorum var; -benim araç style plus ama ruhsatta bu yazmadığı için aracın kasko bedeli 36 bin TL görünüyor,plus paketi sonradan eklenmiş özellik gibi algılıyorlar ilerde cam kırılsa belki ısıtmalı bile takılmayacak faturayı istedi kasko şirketi plus olduğuna dair bende fatura yok 2.el aldım aracı hatta 3 bile sayılır Style Plus yada paketli aracı olanlar kaskoda nasıl bir yol izliyor acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249315 ikamet ettiğinil ile göre bu oran belirleniyor.Bu iller hangileri tam bilmiyorum ama güneydoğu v.s bazı illerde uygulanıyormuş zaten risk var gibi düşünüyorlar. Arkadaşlar kasko ile başka bir sorum var; -benim araç style plus ama ruhsatta bu yazmadığı için aracın kasko bedeli 36 bin TL görünüyor,plus paketi sonradan eklenmiş özellik gibi algılıyorlar ilerde cam kırılsa belki ısıtmalı bile takılmayacak faturayı istedi kasko şirketi plus olduğuna dair bende fatura yok 2.el aldım aracı hatta 3 bile sayılır Style Plus yada paketli aracı olanlar kaskoda nasıl bir yol izliyor acaba? Aldığınız bayiden kaşeli donanım listesinizi isteyin üzerinde şase no olacak haliyle faturada da var.Bitmiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249337 Şimdi birisi geldi arabaya molotof attı kasko bunu karşılamayacak mı Poliçeye göre değişir tabiki. Hiç karşılamayabilir, belli oranda karşılayabilir, tamamını karşılayabilir. ikamet ettiğinil ile göre bu oran belirleniyor.Bu iller hangileri tam bilmiyorum ama güneydoğu v.s bazı illerde uygulanıyormuş zaten risk var gibi düşünüyorlar. Arkadaşlar kasko ile başka bir sorum var; -benim araç style plus ama ruhsatta bu yazmadığı için aracın kasko bedeli 36 bin TL görünüyor,plus paketi sonradan eklenmiş özellik gibi algılıyorlar ilerde cam kırılsa belki ısıtmalı bile takılmayacak faturayı istedi kasko şirketi plus olduğuna dair bende fatura yok 2.el aldım aracı hatta 3 bile sayılır Style Plus yada paketli aracı olanlar kaskoda nasıl bir yol izliyor acaba? ilginç. anadoluda bu işler çok rahat oluyor, acenteme plus paket var değeri 1000tl dedim. tamam ekledim dedi olay bitti Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl Yazar comment_249339 bende fatura yok 2.el aldım aracı hatta 3 bile sayılır Aldığınız bayiden kaşeli donanım listesinizi isteyin üzerinde şase no olacak haliyle faturada da var.Bitmiştir. Araç Tan Oto'dan alınmış bende fatura yok ikinci el olarak satın aldım ilk sahibini de tanımıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249342 Hocam dediğim gibi gidin bayiye donanım listesini alın olsun bitsin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın