Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Powershift Kullanıcıları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ederim..sitede aktif olan ps kullanıcısı olarak siz ve bekir bey var sanırım..peki sizden aracınızda şu olsaydı yada şöyle olsaydı daha iyi olurdu şeklinde düşündüren birşey oldu mu ? ör bagaj hacmi daha büyük olsaydı, daha az yaksaydı , daha performanslı olsaydı vs vs...biliyorum çok soru soruyorum sabrınız için teşekkürler şimdiden..:)

• Yanıt 70
  • Görüntüleme 15,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• İniş ile çıkış farklı. İniş için KK ne diyor bak: "Yokuş aşağı yollarda araç hızı ayarlanan hız değerinin üzerine çıkabilir. Sistem, fren yapmaz. Vites küçültüp SET- düğmesine basarak ayarlanan

• O yolu çok kullanıyorum ve tam bunu yaşamadım diyecektim ki , inişlerde devre dışı bıraktığım aklıma geldi ki farkında olmadan bişeyler yapıyormuşum...

• baktığınız auris mmt mi bilmiyorum ama ben mmt şanzıman almam. manuel alırım yine almam.

Yanıtlama zamanı:

Aslında daha öncede focus olduğu için neredeyse herşeyini bilerek ve isteyerek aldık, şu an için memnunuz...

Yanıtlama zamanı:

teşekkür ederim..sitede aktif olan ps kullanıcısı olarak siz ve bekir bey var sanırım..peki sizden aracınızda şu olsaydı yada şöyle olsaydı daha iyi olurdu şeklinde düşündüren birşey oldu mu ? ör bagaj hacmi daha büyük olsaydı, daha az yaksaydı , daha performanslı olsaydı vs vs...biliyorum çok soru soruyorum sabrınız için teşekkürler şimdiden..:)

Cok fazla PS sahibi yok gercekten, birkac kisiyiz..

Saydiginiz "keske"ler, aracini tanimadan, incelemeden alan bir kisinin soyleyecegi seyler. Belki biraz daha performansli olsaydi diyebilirim sadece.. misal 1.6 ecoboost PS olsaydi ilk tercihim o olurdu. Onun disinda hic keskem yok. Herseyiyle kabul ederek aldim.

Bu arada elbette soracaksiniz, hicbirsey sorup paylasmasak forumun manasi olmaz. Yeter ki isi bitince kaybolup gidenlerden olmayin...

Yanıtlama zamanı:

Bence ford bizleri yani powershift kullanıcılarını çokta düşünmemiş.Neden derseniz şehir içi güvenlik diyorsunuz yok EB motor istiyorsunuz yok dizel istiyorsunuz yok neredeyse titanium bile çıkarmayacaklarmış almayın diye elinden geleni yapmışlar.Beceriksizlikmi diyelim pazarlama tekniği mi diyelim bilemedim.Ben şimdilik memnunum bütün bunları bilerek aldım kimse zorla satmadı ama bu seçenekler olsa fena olmazdı hani

Yanıtlama zamanı:

Bence ford bizleri yani powershift kullanıcılarını çokta düşünmemiş.Neden derseniz şehir içi güvenlik diyorsunuz yok EB motor istiyorsunuz yok dizel istiyorsunuz yok neredeyse titanium bile çıkarmayacaklarmış almayın diye elinden geleni yapmışlar.Beceriksizlikmi diyelim pazarlama tekniği mi diyelim bilemedim.Ben şimdilik memnunum bütün bunları bilerek aldım kimse zorla satmadı ama bu seçenekler olsa fena olmazdı hani

Bi ara aktif şehir içi güvenlik sunuluyordu kalktı tekno paketi geçti vs

Makyaj ile belki birşeyler değişir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Burada bir konuda arkadaşımızın birisi 6.vites 100 km hızda 2650 dd yazmış.6. vites için devir çok yüksek değil mi ? 

Yanıtlama zamanı:

Burada bir konuda arkadaşımızın birisi 6.vites 100 km hızda 2650 dd yazmış.6. vites için devir çok yüksek değil mi ?

Gayet normal bir devir bence.

Yanıtlama zamanı:

Yüksek önceki aracım civic idi 2500 dd 120 ile giderdim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yüksek önceki aracım civic idi 2500 dd 120 ile giderdim

evet şu anki 1.3 atmosferik aracımda da 2500 dd 100km civarı hızlardayım zaten...sizin aracınızda mı powershift hocam? 

Yanıtlama zamanı:

evet şu anki 1.3 atmosferik aracımda da 2500 dd 100km civarı hızlardayım zaten...sizin aracınızda mı powershift hocam?

Evet powershift

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet powershift

siz kaç kmdesiniz ? ve ortalama tüketiminiz nedir hocam? lpg düşündünüz mü ?

Yanıtlama zamanı:

700 km falan oldu.En son sıfırladım 7lt ye kadar düştü fakat çok sakim kullandım.Lpg düşünüyorum fakat şimdi değil garanti konusu kafamı kurcalıyor şu ara fazla yol yapmıyorum.İleride mutlaka yaptırırım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

700 km falan oldu.En son sıfırladım 7lt ye kadar düştü fakat çok sakim kullandım.Lpg düşünüyorum fakat şimdi değil garanti konusu kafamı kurcalıyor şu ara fazla yol yapmıyorum.İleride mutlaka yaptırırım.

Anladım hocam peki şimdiki aracınızda 120km gibi hızlarda dd ne gösteriyor? Aracınızın beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini yazabilir mısınız?

Yanıtlama zamanı:

120 km hızda 3000 civarı geçebiliyorda.Henüz 700 km olduğu için çok sağlıklı yorum yapamam ama dikkatimi çeken birkaç şey var.Önceki aracım civic olduğu için ister istemez onunla kıyaslıyorum.Motor olarak civic daha iyiydi ama frenleri berbattı.Yol sesi olarak civicten daha iyi,yol tutuşu çok çok iyi yanlız powershift te şöyle birşey var ayağınızı frenden çekince araç bir iki saniye bekleyip öyle hareket ediyor civicte hemen harekete geçerdi.Burada kullanan arkadaşlar normal dedi bende çok üzerine düşmedim.Fakat vites geçişleri çok iyi hiç hissetmiyorsunuz.Civicin içi daha ferahtı focus biraz dar benim sw olmasına rağmen dar yapılmış ben genel anlamda memnunum inşallah işe yarar bişeyler yazmışımdır.

Yanıtlama zamanı:

Tahsin bey en kısa sürede servise uğrayarak yeni yazılım yükleyerek aracın frenden 1-2 sn sonra harekete geçme karakterini ortadan kaldırabilirsiniz. Benim araç öyle idi. Yazılım ile düzeldi.

iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.