Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl Yazar comment_176406 teşekkür ederim..sitede aktif olan ps kullanıcısı olarak siz ve bekir bey var sanırım..peki sizden aracınızda şu olsaydı yada şöyle olsaydı daha iyi olurdu şeklinde düşündüren birşey oldu mu ? ör bagaj hacmi daha büyük olsaydı, daha az yaksaydı , daha performanslı olsaydı vs vs...biliyorum çok soru soruyorum sabrınız için teşekkürler şimdiden.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176412 Aslında daha öncede focus olduğu için neredeyse herşeyini bilerek ve isteyerek aldık, şu an için memnunuz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176453 teşekkür ederim..sitede aktif olan ps kullanıcısı olarak siz ve bekir bey var sanırım..peki sizden aracınızda şu olsaydı yada şöyle olsaydı daha iyi olurdu şeklinde düşündüren birşey oldu mu ? ör bagaj hacmi daha büyük olsaydı, daha az yaksaydı , daha performanslı olsaydı vs vs...biliyorum çok soru soruyorum sabrınız için teşekkürler şimdiden.. Cok fazla PS sahibi yok gercekten, birkac kisiyiz.. Saydiginiz "keske"ler, aracini tanimadan, incelemeden alan bir kisinin soyleyecegi seyler. Belki biraz daha performansli olsaydi diyebilirim sadece.. misal 1.6 ecoboost PS olsaydi ilk tercihim o olurdu. Onun disinda hic keskem yok. Herseyiyle kabul ederek aldim. Bu arada elbette soracaksiniz, hicbirsey sorup paylasmasak forumun manasi olmaz. Yeter ki isi bitince kaybolup gidenlerden olmayin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176458 Bence ford bizleri yani powershift kullanıcılarını çokta düşünmemiş.Neden derseniz şehir içi güvenlik diyorsunuz yok EB motor istiyorsunuz yok dizel istiyorsunuz yok neredeyse titanium bile çıkarmayacaklarmış almayın diye elinden geleni yapmışlar.Beceriksizlikmi diyelim pazarlama tekniği mi diyelim bilemedim.Ben şimdilik memnunum bütün bunları bilerek aldım kimse zorla satmadı ama bu seçenekler olsa fena olmazdı hani Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176461 Bence ford bizleri yani powershift kullanıcılarını çokta düşünmemiş.Neden derseniz şehir içi güvenlik diyorsunuz yok EB motor istiyorsunuz yok dizel istiyorsunuz yok neredeyse titanium bile çıkarmayacaklarmış almayın diye elinden geleni yapmışlar.Beceriksizlikmi diyelim pazarlama tekniği mi diyelim bilemedim.Ben şimdilik memnunum bütün bunları bilerek aldım kimse zorla satmadı ama bu seçenekler olsa fena olmazdı hani Bi ara aktif şehir içi güvenlik sunuluyordu kalktı tekno paketi geçti vs Makyaj ile belki birşeyler değişir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl Yazar comment_176479 Burada bir konuda arkadaşımızın birisi 6.vites 100 km hızda 2650 dd yazmış.6. vites için devir çok yüksek değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176481 Burada bir konuda arkadaşımızın birisi 6.vites 100 km hızda 2650 dd yazmış.6. vites için devir çok yüksek değil mi ? Gayet normal bir devir bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176502 Burada bir konuda arkadaşımızın birisi 6.vites 100 km hızda 2650 dd yazmış.6. vites için devir çok yüksek değil mi ? Yüksek önceki aracım civic idi 2500 dd 120 ile giderdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl Yazar comment_176511 Yüksek önceki aracım civic idi 2500 dd 120 ile giderdim evet şu anki 1.3 atmosferik aracımda da 2500 dd 100km civarı hızlardayım zaten...sizin aracınızda mı powershift hocam? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176527 evet şu anki 1.3 atmosferik aracımda da 2500 dd 100km civarı hızlardayım zaten...sizin aracınızda mı powershift hocam? Evet powershift Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl Yazar comment_176554 Evet powershift siz kaç kmdesiniz ? ve ortalama tüketiminiz nedir hocam? lpg düşündünüz mü ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176577 700 km falan oldu.En son sıfırladım 7lt ye kadar düştü fakat çok sakim kullandım.Lpg düşünüyorum fakat şimdi değil garanti konusu kafamı kurcalıyor şu ara fazla yol yapmıyorum.İleride mutlaka yaptırırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl Yazar comment_176640 700 km falan oldu.En son sıfırladım 7lt ye kadar düştü fakat çok sakim kullandım.Lpg düşünüyorum fakat şimdi değil garanti konusu kafamı kurcalıyor şu ara fazla yol yapmıyorum.İleride mutlaka yaptırırım. Anladım hocam peki şimdiki aracınızda 120km gibi hızlarda dd ne gösteriyor? Aracınızın beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini yazabilir mısınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176678 120 km hızda 3000 civarı geçebiliyorda.Henüz 700 km olduğu için çok sağlıklı yorum yapamam ama dikkatimi çeken birkaç şey var.Önceki aracım civic olduğu için ister istemez onunla kıyaslıyorum.Motor olarak civic daha iyiydi ama frenleri berbattı.Yol sesi olarak civicten daha iyi,yol tutuşu çok çok iyi yanlız powershift te şöyle birşey var ayağınızı frenden çekince araç bir iki saniye bekleyip öyle hareket ediyor civicte hemen harekete geçerdi.Burada kullanan arkadaşlar normal dedi bende çok üzerine düşmedim.Fakat vites geçişleri çok iyi hiç hissetmiyorsunuz.Civicin içi daha ferahtı focus biraz dar benim sw olmasına rağmen dar yapılmış ben genel anlamda memnunum inşallah işe yarar bişeyler yazmışımdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176701 Tahsin bey en kısa sürede servise uğrayarak yeni yazılım yükleyerek aracın frenden 1-2 sn sonra harekete geçme karakterini ortadan kaldırabilirsiniz. Benim araç öyle idi. Yazılım ile düzeldi. iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın